Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Weblog
Door: Danny Bijl, 27 januari 2015, 00:00 uur

Pensioen- en lijfrentewijzigingen in 2015

Per 1 januari 2015 zijn er op het gebeid van pensioen, lijfrente en FOR een aantal wijzigingen ingegaan. Lijfrentedeal.nl zet de wijzigingen voor u op een rij. 
Lees verder »   Reageer »
Door: Marianne Sturman, 21 januari 2015, 00:00 uur

Digitaliseren is de succesfactor voor Het Nieuwe Werken

Opgeleukte kantoren met hippe loungehoeken, trendy koffiecorners en brainstormpits. Maar al te vaak het resultaat van een ingrijpende verbouwing nadat besloten is Het Nieuwe Werken in te voeren. Met als resultaat dat deze plekken een feestje zijn om er te werken terwijl er tegelijkertijd veelal minder vierkante meters mee zijn gemoeid. Die winst is mooi behaald, hoor ik u denken. Maar is dit wel de échte winst die met HNW verkregen kan worden?
Lees verder »   2 reacties »
Door: Danny Bijl, 20 januari 2015, 00:00 uur

Liever niet van baan veranderen

De economie trekt aan. Er gloort weer licht aan de horizon. Een meerderheid van de Nederlandse werknemers geeft aan dit ook te merken op de werkvloer en in hun specifieke situatie. Bijna een kwart (22%) zegt de impact van de herstellende economie zeer groot is op hun werksituatie. Zo blijkt uit onderzoek van Randstad. 
Lees verder »   Reageer »
Door: Sander Wijdemans, 16 januari 2015, 00:00 uur

Tips voor het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers

Bent u tevreden over de resultaten van het afgelopen jaar of vindt u dat het veel beter had gekund? Als u het gevoel heeft dat er in het afgelopen jaar een veel betere productie gedraaid had kunnen worden. Dit kan onder andere te maken hebben met de interne transportmiddelen, waar onder andere Pallettruck Twente u over kan adviseren. Maar daarnaast zijn er nog meer tips die u kunnen helpen om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Hieronder worden er vijf uitgelicht. 

Lees verder »   Reageer »
Door: Sander Wijdemans, 07 januari 2015, 00:00 uur

Vijf zaken waar u rekening mee moet houden bij het opbouwen van zakelijke relaties voor de lange termijn

Een veelvoorkomend gezegde is dat een bedrijf net zo goed is als de klanten die het dient en er is geen bedrijf dat ver komt nadat het de klanten die het had verliest. De sleutel tot succes is het opbouwen van relaties die verder gaan dan eenmalige projecten en waarin consistent én permanent waarde wordt geleverd aan de klant. Bij deze geven we u in samenwerking met Woodiful enkele tips voor het ontwikkelen van productieve en duurzame relaties.
Lees verder »   Reageer »
Door: Sander Wijdemans, 28 december 2014, 00:00 uur

Kantoorautomatisering: telefonie en hosting

Zoveel mogelijk winst en zo min mogelijk kosten is de droom van elke ondernemer. Om dit te kunnen realiseren is een goede kantoorautomatisering absoluut noodzakelijk. Dit kunt u ook wel zien als een combinatie van allerlei hulpmiddelen die ervoor zorgen dat alle informatie in een bedrijf veilig opgeslagen, bewerkt en verspreid kan worden.
Lees verder »   Reageer »
Door: Han Mesters, 16 december 2014, 00:00 uur

De race naar het 'trusted advisor' - schap

In de professionale dienstverlening (advocatuur, bankwezen, accountancy, consultancy etc.) zien we dat de spelers in veel gevallen kiezen voor het streven naar ‘trusted advisor’ - schap als instrument voor onderscheidend vermogen. Wat weten we inmiddels van dit fenomeen?
Lees verder »   Reageer »
Door: Sander Wijdemans, 04 december 2014, 00:00 uur

Tips voor de verfraaiing van de entree van uw kantoorgebouw

De entree van uw kantoorgebouw is het eerste wat klanten zien wanneer ze op gesprek komen. Het is dan ook een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Hoe kunt u hiermee een statement maken? In samenwerking met Kunstgrasnet bespreken we hoe u een sterk visitekaartje af kunt geven met de inrichting van de entree van uw kantoorgebouw.
Lees verder »   Reageer »
Door: Danny Bijl, 24 november 2014, 00:00 uur

Welk type vloerbekleding kies ik voor mijn kantoor of bedrijfsruimte?

De vloer vormt de basis voor de (her)inrichting van uw kantoor of bedrijfsruimte. Deze keuze is vaak het vertrekpunt voor de verdere inrichting. Er is echter één knelpunt: het enorme aanbod in types vloerbekleding, dessin en kleur. Hoe kiest u de vloer die past bij de functionaliteit, sfeer en uitstraling die u wenst? Hakkert projectinrichting heeft enkele handig tips voor u.
Lees verder »   2 reacties »
Door: Danny Bijl, 22 november 2014, 00:00 uur

In drie stappen online

Een website is tegenwoordig onmisbaar. Zonder site lijk je soms wel niet te bestaan. Wanneer een nieuwe klant je probeert op te zoeken en je niet vindt, heeft hij dan wel een betrouwbare partner gevonden? Besta je wel echt? Ook nieuwe klanten vinden je via een website. Het is een communicatiemiddel dat niet mag ontbreken voor je bedrijf. Maar hoe kom je dan online? Het hoeft niet moeilijk te zijn maar je moet er wel even goed over na denken. Hieronder drie stappen om je te helpen online te komen.
Lees verder »   Reageer »
Door: Danny Bijl, 16 november 2014, 00:00 uur

De veiligheid van magazijnstellingen

Ieder jaar in oktober wordt de Dag van het Magazijn gehouden. Dan wordt de prijs voor het Veiligste Magazijn uitgereikt. In 2015 wordt deze verkiezing voor de 10e keer georganiseerd. Maar om mee te dingen naar de prijs, dient de logistieke omgeving binnen je onderneming wel veilig te zijn. Want groot of klein, bij ieder bedrijf dient veiligheid hoog in het vaandel te staan.
Lees verder »   Reageer »
Door: Han Mesters, 09 november 2014, 00:00 uur

Hollywood, Skunk Works en de toekomst

In een eerdere blog heb ik geschreven over de ‘disruptieve’ invloed van technologie op business modellen van bedrijven. Mij houdt de vraag bezig hoe we ons een beeld kunnen vormen van nieuwe technologieën in de toekomst.
Lees verder »   Reageer »
Door: Danny Bijl, 05 november 2014, 00:00 uur

Een nieuw kantoorpand, wat komt erbij kijken?

Als de zaken uitstekend gaan en je eigenlijk de pan uitgroeit met je bedrijf, dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuw kantoorpand. Misschien ben je wel net begonnen en moet je zelfs mensen gaan aannemen omdat je de werkzaamheden niet meer allemaal alleen kunt uitvoeren. Ook dan is de aankoop of huur van een nieuw kantoorpand zeker interessant.
Lees verder »   Reageer »
Door: Danny Bijl, 29 oktober 2014, 00:00 uur

Hoe stel je algemene voorwaarden op?

Het is altijd verstandig om algemene voorwaarden op je website te plaatsen wanneer je producten of diensten aan consumenten of niet-consumenten verkoopt. Hierin benoem je bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden, betalingstermijn en bedenkingstermijn. Waar moet je aan denken bij het opstellen van deze voorwaarden? In samenwerking met Kessels Hanssen t’Sas Advocaten geven we je enkele tips:
Lees verder »   Reageer »
  05 - 07 - 2017
  Alles wat je moet weten over een zakelijke autoverzekering
  01 - 07 - 2017
  Gebruik jij al een urenregistratieprogramma?
  14 - 06 - 2017
  Een huis verkopen moet voordeliger worden
  09 - 06 - 2017
  Overstappen van zakelijke energieleverancier: de fabels en feiten op een rij
  17 - 05 - 2017
  5 basisregels voor een nieuw logo
  10 - 05 - 2017
  Orde en chaos
  04 - 05 - 2017
  Een kantoor trendy inrichten met een klein budget
  25 - 04 - 2017
  7 aandachtspunten die je start-up succesvol maken
  05 - 04 - 2017
  Duurzame investeringen leiden tot wereldwijde economische groei en CO2-reductie
  20 - 03 - 2017
  Jaloezieen voor een optimale werkplek
 
7  8  9  10   ... 16
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs