Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Weblog
 
Door: Sander Wijdemans, 06 juli 2015, 00:00 uur

Handig: een Mobile Office tas

 

Als ondernemer wilt u te allen tijde professioneel voor de dag komen. Uw uitstraling zegt namelijk alles over uw imago. Door er verzorgd en netjes uit te zien, maakt u indruk op (potentiële) klanten. Ook als u op reis gaat naar het buitenland is dit van groot belang. Er zijn diverse manieren om hier uitstekend vorm aan te geven. Een van de opties is bijvoorbeeld een Mobile Office tas.

Een Mobile Office tas is een sportieve werktas voor dagelijks gebruik. U kunt er al uw spullen en accessoires in kwijt. De tas heeft deze naam omdat u met deze tas kunt werken waar u maar wilt. Daarmee is uw kantoor altijd mobiel!

Een Mobile Office tas: een praktische en functionele tas
Naast het dragen van nette kleding, is een Mobile Office tas een uitstekende aanvulling als u op pad gaat. Deze ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens ontzettend handig. U kunt er bijvoorbeeld uw laptop in meenemen, net als diverse andere praktische spullen. Altijd handig als u een zakelijke afspraak heeft met een klant of investeerder.

Zorgeloos het vliegtuig in
Als u op zakenreis gaat naar het buitenland, wilt u probleemloos het vliegtuig kunnen instappen. Dit wordt mogelijk gemaakt met de Mobile Office tas. Deze is handig verplaatsbaar dankzij de wieltjes aan de onderkant. U kunt de tas handig meenemen als handbagage. Daardoor kunt u ook in het vliegtuig eenvoudig achter uw laptop werken. Bovendien is deze tas ook nog eens licht in gewicht, zodat u de tas ook altijd aan uw hand kan dragen.

Eigentijds, stoer en toch professioneel
Het prettige aan een Mobile Office tas, is dat deze verkrijgbaar is in diverse designs, kleuren en maten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een meer professionele uitstraling of juist een eigentijdse look, alles is mogelijk. U kunt de tas gemakkelijk online aanschaffen bij diverse webshops, zoals Bagageonline. Kies altijd voor een tas die geschikt is als handbagage en waar u bij diverse airlines mee kunt vliegen.

Succesvol business bedrijven met de Mobile Office tas
Heeft u een tas gevonden die bij u past? Dan wensen wij u graag goede zaken toe! Wij zijn ervan overtuigd dat u een tas vindt die bij u past. Dit is goed voor uw uitstraling, maar ook voor het efficient regelen van alles op business vlak! 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Petra  |   | 
20-08-2015
 | 
19:49 uur
Ik heb al jaren een zelf samengestelde mobile office tas.Behalve laptop en kabel, ook een kleine perforator,niet machine, plak band rol etc. etc. Alles wat je maar nodige kan hebben als je op een langere business trip gaat en alles makkelijk bij de hand wil hebben op je hotel kamer. Daar zijn geen fancy dure tassen voor nodig.


 

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
 
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs