Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Weblog
 
Door: John Welzen, 21 mei 2015, 00:00 uur

Beeldbellen in de Zorg

 

Uit onderzoek is komen vast te staan dat steeds meer gezondheidsorganisaties beeldbellen. Gezocht wordt naar applicaties die eenvoudig, veilig en snel gebruikt kunnen worden.

Het uitdelen van iPads is een mogelijkheid maar ook kostbaar. Bovendien is het niet mogelijk om met andere devices te communiceren. Dat geeft veel beperkingen. Facetime is eigenlijk alleen bedoeld voor één op één communicatie waardoor de toepassingen beperkt zijn.

Met beeldbellen is het mogelijk om sommige patiëntengroepen op afstand snel van dienst te zijn. Ideaal zijn de professionele software applicaties (zoals www.zoemeurope.eu) waarbij met meerdere mensen in puike video kwaliteit kan worden gebeld. Ook is het zeker van toegevoegde waarde als het mogelijk is om direct het beeldscherm van de Arts te delen, zodat bepaalde onderzoeksresultaten direct kunnen worden ingezien. Met de optie recording is het voor de patiént ook nog mogelijk om het online gesprek nog eens terug te zien en of met naasten te bespreken. Handig toch?
  
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
Over de auteur:
John Welzen is oprichter en CEO van Zoemeurope.eu

Hij is een specialist op het gebied van interactieve internet communicatie in de meest brede zin van het woord. Van vergaderen en leren via internet, tot en met live webinar en videoconferencing. Daarnaast heeft hij in het verleden naast ondernemerschap ook veel ervaring opgedaan in leidinggevende en commerciële functies.

Met zijn blog wil hij zijn kennis en ervaringen delen met ondernemers, maar deze ook triggeren om goede discussies op gang te krijgen. Dat zal op de diverse terreinen van het ondernemerschap plaatsvinden. Van businessplan tot social media en van financiering tot live internet communicatie.
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

 

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
 
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs