Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Weblog
 
Door: Merel de Valk, 20 april 2015, 00:00 uur

Vrouwen kijken graag tv in bed

 

Over het algemeen kijken we nog ‘gewoon’ televisie op een tv-scherm. Maar met alle alternatieven om bijvoorbeeld via tablet, telefoon of laptop tv te kijken komt hier steeds meer verandering in. Daardoor veranderen ook de plekken waar we tv kijken. Vogel deed in samenwerking met Multiscope onderzoek naar hoe en waar we graag tv kijken.

Bank, bed of stoel?
Uit het onderzoek blijkt dat de bank nog steeds de all-time favorite is. Zo’n 77% geeft aan voorkeur te geven aan de bank. Voor mannen komt de stoel op een goede tweede plek. Vrouwen geven daarentegen duidelijk de voorkeur aan om lekker onder de dekens te kruipen en daar tv te kijken.
 
Alles in 1
Veel mensen kiezen ervoor tv af te nemen in een alles in 1 pakket. Alles in 1 pakketten met televisie zijn ook continu in beweging. Internetverbindingen in de pakketten worden steeds sneller. Ook wordt vaak vaste telefonie gratis mee aangeboden. Toch daalt het gebruik van een vaste telefoonlijn steeds verder. Eind 2014 daalde de consumentenomzet uit vaste telefonie met bijna 7% naar 1,3 miljard blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Door de steeds wisselende internetsnelheden en samenstellingen van alles in 1, vergelijken en stappen consumenten nog steeds over.
 
Device
Qua device kijkt de meerderheid van de Nederlanders nog steeds op een tv scherm (88%). Jongeren zijn hierin afwijkend en geven de voorkeur aan alternatieve schermen, de laptop is hierin favoriet met 23%.

Irritatie
Uit het onderzoek van vogels en multiscope blijkt ook dat tv kijken niet alleen maar ontspanning met zich mee brengt. De grootste irritatie tijdens het tv kijken is het geluid van andere mensen. Smakken, kletsen of de stofzuiger. Op een goede tweede plek komt een slechte verbinding. Op de laatste plaatsen staan zonlicht dat op de tv schijnt en een oncomfortabele zithouding. 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Alles in 1 pakket  |   | 
27-05-2015
 | 
20:44 uur
Wanneer je alles in 1 wilt vergelijken moet je dit niet op de website van ziggo doen want daar kun je niet met de andere aanbieders vergelijken, bovendien heeft Ziggo sinds de samengang met UPC nogal wat problemen.
verstandigvergelijken  |   | 
28-05-2015
 | 
16:37 uur
Voor het vergelijken van energie, verzekering, telefonie, vakanties !

 

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken