Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
14 december 2010

Tien tips voor een succesvol offshoringsproject

Denkt u er aan uw IT project uit te besteden aan een partner in het buitenland? Dat kan een prima optie zijn! Dennis Evers woont in Nepal en leidt daar IT-offshorepartner Coders4you. Hij geeft de do’s en don’ts voor een succesvol outsourcetraject.
Lees verder »   Reageer »
7 december 2010

Acht redenen waarom uw klanten heel hard weglopen

Het begon zo mooi, de relatie tussen u en uw klant. Er was direct een klik, u begreep elkaar volkomen, kon uren praten en deelde dezelfde ambities. Maar de liefde lijkt inmiddels bekoeld. Hoe voorkomt u een dure scheiding?
Lees verder »   Reageer »
3 december 2010

Zeven tips voor een opvallend visitekaartje

Dan Crowther, een online marketing consultant, heeft nogal uitgesproken meningen over dat kleine stukje karton dat zo’n belangrijk onderdeel van het zakelijk netwerken is. Deelt u zijn mening en doet u er uw voordeel mee?
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Vier cold calling technieken die uw verkopen een boost geven

Nu sociale media gezien worden als beste netwerkmiddel mogelijk, zijn er teveel ondernemers die niet meer aan cold calling doen. Cold calling is en blijft echter de meest effectieve manier om een afspraak te regelen met de juiste persoon in het juiste bedrijf.
Lees verder »   Reageer »
19 november 2010

Twaalf tegendraadse strategieŽn voor starters

'Bezin, eer je begint!', 'Schrijf een goed businessplan!', 'Zorg voor voldoende financiële middelen!', 'Innoveer!', 'Werk keihard en je zult er wel komen!' Elke ondernemer heeft deze clichés over ondernemerschap wel eens gehoord. Maar wat blijkt? Ze zijn flauwekul.
Lees verder »   Reageer »
16 november 2010

Dertien aanbevelingen om meer te halen uit uw B2B communicatie

De zakelijke uitgeversmarkt heeft veel te lijden onder de recessie. Zowel de inkomsten uit advertenties als de bestedingen van klanten vielen vorig jaar ver terug.
Lees verder »   1 reactie »
12 november 2010

Elf tips voor deur-tot-deur verkoop

Bedrijven gaan steeds meer over op colportage, oftewel verkoop aan de deur. Hierdoor stijgt volgens de Consumentenautoriteit het aantal klachten van consumenten over colportage. ODS2 komt nu met richtlijnen voor bedrijven die colportage op een goede manier willen beoefenen.
Lees verder »   Reageer »
8 november 2010

Vijf geheimen van charismatisch leiderschap

Zelfs als u niet charismatisch bent, kunt u doen alsof en uw team mobiliseren, te motiveren en de productiviteit en werknemertevredenheid verhogen.
Lees verder »   Reageer »
28 oktober 2010

Zeven tips om te onderhandelen met uw leveranciers

Vindt u het moeilijk te krijgen wat u nodig heeft van uw leveranciers (lees: een prijsverlaging te bedingen), zonder de relatie te schaden? Management Today komt u te hulp met zeven tips.
Lees verder »   Reageer »
25 oktober 2010

Acht tips om te bepalen of u voor zichzelf moet beginnen

Zal ik wel of zal ik niet? Bent u nog geen ondernemer maar trekt het vrije, zelfstandige bestaan u wel? Houd het volgende dan in gedachten.
Lees verder »   Reageer »
5 oktober 2010

Tien tips om klanten te scoren tijdens een recessie

Een recessie betekent niet dat er geen zaken meer te doen zijn, maar dat u beter moet zoeken naar klanten en ze op een andere manier moet benaderen. Als de budgetten onder druk staan, is het bovendien des te belangrijker uw mogelijke klanten nog zorgvuldiger te benaderen.
Lees verder »   Reageer »
23 september 2010

Zes tips voor een effectieve selectieprocedure

Nieuwe werknemers aannemen is niet eenvoudig. Hoe weet u of degene die tegenover u zit ook echt in uw bedrijf past? Leo Welder, COO van ChooseWhat geeft tips voor een effectieve selectieprocedure.
Lees verder »   1 reactie »
23 september 2010

Twintig manieren waarop bedrijven Twitter gebruiken

Twitter is de snelstgroeiende communicatietool in de geschiedenis en bedrijven kunnen er niet langer omheen. Maar hoe gebruiken ondernemingen Twitter precies? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Lees verder »   Reageer »
... 13
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs