Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
23 augustus 2017

Ferrari Portofino zwaait California T uit

In 2008 werd de oorspronkelijke California geïntroduceerd als instapper van Ferrari, om deze in 2014 van een grondige visuele en technische facelift te voorzien in de gedaante van de geblazen California T. En nu is daar weer van een opvolger van. Maar spreek bij de Ferrari Portofino alsjeblieft niet langer over een 'instapper'.
Lees verder »   Reageer »
23 augustus 2017

'Rode I en D' keren terug bij Audi

Weet je nog? Het era waaraan anderen konden aflezen met welk stuurheertje ze te maken hadden aan de hand van het aantal rode letters achterop diens Volkswagen. In bezit van een rode I, rode D en óók een rode T en je kon helemaal met opgeheven hoofd en de borst vooruit door de staten. Een leuke tijd voor petrolheads was dat. En nu is het Audi die dat terug wil.
Lees verder »   Reageer »
21 augustus 2017

Nieuwe Porsche Cayenne legt de lat extreem hoog

Porsche telt af naar de nieuwe Cayenne. Met het oog op het publieksdebuut welteverstaan, want Porsche zelf hoef je niets meer te vertellen over de derde generatie van haar top-SUV. Wat wil je na reeds 4,4 miljoen(!) testkilometers.
Lees verder »   Reageer »
21 augustus 2017

Nieuwe BMW M5 breekt los!

Met een acceleratie naar 100 km/h in een schamele 3,4 seconden en een berg koppel van 750 Nm bij zowat een stationair toerental is dit de krachtigste en snelste M5 ooit. En - jawel - de allereerste met standaard vierwielaandrijving en een drift-modus.
Lees verder »   Reageer »
19 augustus 2017

Mercedes-Maybach Vision 6 nog adembenemender zonder dak

Afgelopen week beloofde Mercedes-Benz nog een verrassing voor Monterey Car Week rond het erg mondaine Pebble Beach. En hier is die verrassing: de Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Een op art-deco geïnspireerde adembenemende tweezitter met een fluisterstille, maar gemeen krachtige elektrische aandrijflijn.
Lees verder »   Reageer »
17 augustus 2017

Dit is de BMW Concept Z4!

Geen Z5, maar opvallend genoeg wederom Z4. En nog geen productiemodel (in tegenstelling tot wat de reeds gespotte prototypes deden vermoeden), maar eerst nog een conceptueel voorproefje. Dit is de BMW Concept Z4!
Lees verder »   Reageer »
16 augustus 2017

Tada! Onverwachte gezinsuitbreiding voor Aston Martin Zagato

Aston Martin, maak ons gek! Want wat trekt het nu uit de hoge hoed? Niet één, maar twee extra carrosserievarianten van de bloedstollende Vanquish Zagato: de Speedster én Shooting Brake! Ze komen de reeds gepresenteerde Coupé en Volante vergezellen.
Lees verder »   Reageer »
13 augustus 2017

Verrassing: Aston Martin DBX krijgt gewoon een V8 of V12

EV-haters met een voorliefde voor peperdure crossovers kunnen opgelucht ademhalen. De Aston Martin DBX komt ook met een brullende benzinemotor op de markt. Twee zelfs.
Lees verder »   Reageer »
11 augustus 2017

Werkt Porsche aan een Formule 1-motor?

Porsche als motorenleverancier in de Formule 1, het leek lange tijd ondenkbaar. Maar na het vertrek uit het World Endurance Championship blijkt er opeens van alles mogelijk.
Lees verder »   Reageer »
10 augustus 2017

BMW stelt X2 al officieus voor in kleurrijke camo

Het officiële werelddebuut van de BMW X2 vindt plaats vanaf de 67ste IAA Frankfurt (14 tot en met 24 september). Maar waarom daarmee wachten als het ook eerder kan, hetzij nog ietwat teasend.
Lees verder »   Reageer »
3 augustus 2017

'Ferrari knakt en werkt aan een SUV'

'Over mijn lijk!' Dat is wat opperhoofd Sergio Marchionne nog niet zo lang geleden stellig antwoordde op de vraag of een SUV met Ferrari-logo een realistische combinatie zou zijn. Zijn voorganger, Luca di Montezemolo, heeft, hetzij met iets andere woorden, altijd exact hetzelfde beweerd in de kwart eeuw dat hij voor het merk werkte. Toch zal het al moeilijker worden om de schijn op te houden. Want insiders zijn ervan overtuigd: Ferrari gaat aan de SUV!
Lees verder »   Reageer »
2 augustus 2017

Nieuwe Aston Martin Vantage zo goed als af

2017 zou, zoals werd beloofd, het jaar worden van de langverwachte opvolger van de Aston Martin V8 en V12 Vantage. En dat kan nog steeds. Middels deze zelf uitgestuurde spyshots laat Aston Martin weten dat de auto, die grote gelijkenis toont met de DB10 uit Spectre, zich in de laatste ontwikkelingsfase bevindt.
Lees verder »   Reageer »
2 augustus 2017

Autoverkopen ook in juli in de plus

Hoewel het in juli traditioneel rustiger is in de Nederlandse autoshowrooms, zijn er toch nog 32.735 nieuwe auto's verkocht afgelopen maand. En dat is (wederom) een plus van ruim 5 procent.
Lees verder »   Reageer »
31 juli 2017

Eindelijk alle ins and outs over de Tesla Model 3

Over de Tesla Model 3 is al heel veel geschreven. Maar vooral veel geneuzel eromheen en eigenlijk nooit uitgebreid over wat de auto daadwerkelijk kan. Dat komt omdat Tesla hierover nauwelijks uitweidde en vooral bezig was met het hypen van haar benjamin (wat meer dan gelukt is). Maar nu de eerste Model 3's zijn afgeleverd, is het toch echt tijd om orde op zaken te stellen. Dit moet je weten.
Lees verder »   Reageer »
5  6  7  8   ... 111
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs