Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
21 december 2017

Luxe culinaire bedrijfsevents bewijzen: de economie piekt weer

Het gaat bijzonder goed met de Nederlandse economie. Dat stelt Tobias Overgoor, oprichter van Famous Flavours. Diners met exorbitante kosten komen steeds vaker voor. Andere culinaire trends: lokaal en duurzaam eten, mini-hamburgertjes en met producten ‘met een verhaal’.
Lees verder »   Reageer »
19 december 2017

Nio ES8 kost de helft van een Telsa Model X

Indrukwekkende auto, de Telsa Model X, maar fraai? Niet bepaald. Gelukkig ontpoppen zich allerlei alternatieven, en wat te denken hiervan: de ES8 van het Chinese Nio?
Lees verder »   Reageer »
18 december 2017

Dit is 'm: de Tesla Model S als stationwagon

Voor grote gezinnen is de Tesla Model S misschien niet de meest praktische auto, maar daar gaat Qwest verandering in brengen.
Lees verder »   Reageer »
15 december 2017

Audi RS 4 Avant heeft prijskaartje

Audi heeft de nieuwe RS 4 Avant in de prijslijsten opgenomen. De supersnelle station is een paar duizend euro duurder dan de technisch identieke RS 5 Coupé.
Lees verder »   Reageer »
15 december 2017

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de onvermijdelijke lijstjes er weer aan komen. Neem nu deze van Google. De zoekgigant heeft een lijst opgesteld met de populairste automerken in haar zoekbalk. Niet onbelangrijk, want zo'n lijst wijst immers op interesse van het grote publiek, zelfs als dat (nog) niet terug te zien is in de verkoopcijfers. Naar deze tien automerken zochten de Amerikanen het vaakst.
Lees verder »   Reageer »
13 december 2017

Lang zittende Mercedes-CEO maakt overstap naar TUI

Dieter Zetsche, de goedlachse en vanwege zijn kenmerkende snor markante CEO van Daimler AG, vertrekt bij het autoconcern dat Mercedes-Benz en Smart onder haar hoede heeft. Reisgigant TUI heeft 'm weg weten te kapen.
Lees verder »   Reageer »
12 december 2017

Dood aan de P1, leve de McLaren Senna!

De McLaren kwam, zag en overwon. Echter dat was al weer 4 jaar geleden. Al is de imponerende nasleep van de bij onthulling al uitverkochte hypercar uit Woking nog voelbaar tot op de dag van vandaag. Niettemin komt aan alles ooit een eind, zo ook de P1. En dit is z'n plaatsvervanger: de McLaren Senna!
Lees verder »   Reageer »
5 december 2017

Spyker C8 Aileron zwaait uit als LM85

Sinds een opleving op de Autosalon van Genève (waar het zowaar een motorendeal beklonk met Koenigsegg) is het stil rond Spyker. Maar nu is het weer even terug in de actualiteit. Middels het aankondigen van de C8 Aileron LM85. Daarna is het over en uit voor het model.
Lees verder »   Reageer »
5 december 2017

Topklasse SUV van Lexus in Detroit

De LA Auto Show is nog niet eens afgelopen of Lexus blikt al vooruit op de volgende invloedrijke tentoonstelling. Op de NAIAS in Detroit, medio januari, is het Japanse luxemerk voornemens een nieuwe topklasse SUV uit de hoge hoed te toveren.
Lees verder »   Reageer »
4 december 2017

Musk wil Tesla Roadster naar Mars schieten

Je kunt veel van Elon Musk zeggen, maar hij maakt zijn meeste dromen wel waar. Daarvoor hoef je alleen maar naar Tesla, SpaceX of Hyperloop te kijken. Maar wat we van zijn nieuwste project moeten vinden...
Lees verder »   Reageer »
4 december 2017

Dit is 'm dan: de Lamborghini Urus

Wat hebben we er lang op moeten wachten... Maar het was het meer dan waard! Als je het geld hebt en in de race bent voor een SUV, koop dan alsjeblieft een Lamborghini Urus.
Lees verder »   Reageer »
1 december 2017

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

In Los Angeles heeft Land Rover de nieuwe Range Rover SVAutobiography voorgesteld. In het kort is dat de meest ruime, luxueuze model uit het ganse leveringsgamma van het merk.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2017

Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8

Iemand nog trek in de BMW i8 Roadster? Want ja, de hype rond de hybride-sportauto uit Beieren is al lang niet meer wat het was. Wat wil je als je een auto in 2012 voor 't eerst toont maar nu pas als productiemodel introduceert?! Dat gebeurde trouwens op de LA Auto Show, waar ook de vernieuwde i8 (Coupé) schittert voorzien van enkele technische updates.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2017

Nieuwe Audi A7 Sportback heeft een vanafprijs

Audi heeft de orderboeken van de nieuwe A7 Sportback geopend. Dit zijn de prijzen.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 116
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs