Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
8 september 2017

Mercedes EQ A heeft BMW i3 in het vizier

Mercedes-Benz is voornemens tegen het jaar 2025 liefst toen volledig elektrische modellen in haar showroomprogamma te kunnen bieden, alleen onder de letters EQ. Het meest compacte model is deze EQ A, die volgende week op de IAA officieel onthuld zal worden.
Lees verder »   Reageer »
8 september 2017

Geen 7 maar plek voor 6 in BMW Concept X7 iPerformance

BMW laat al een tijdje voelen dat het 'iets groots' klaar heeft staan voor de IAA Frankfurt. Zelden bedoelden ze dat in Beieren zo letterlijk. En hier is die Concept X7 iPerformance. Nu nog een voorproefje, maar in een mild bijgeschaafde vorm binnenkort te koop.
Lees verder »   Reageer »
8 september 2017

Audi telt af naar nieuwe RS 4 en autonome concepts

Audi heeft zich opvallend afzijdig gehouden rond de IAA en wat het daar allemaal uit de hoge hoed gaat trekken. Tot nu.
Lees verder »   Reageer »
7 september 2017

Future-Type onderstreept elektrificatie van Jaguars vanaf 2020

Het is een bericht dat we de laatste tijd vaker hebben gehoord van diverse automerken. En ook Jaguar kondigt het nu aan: over enkele jaren zal elk nieuw model op een of andere manier geëlektrificeerd rondrijden.
Lees verder »   Reageer »
6 september 2017

Dit is 'm dan: de Lamborghini Aventador S Roadster

Lamborghini heeft de nieuwe Aventador S Roadster gelanceerd en daarmee is ook de dakloze Italiaan weer helemaal bij de tijd.
Lees verder »   Reageer »
5 september 2017

Extra LaFerrari Aperta voor kinderen in nood

Dit is de allerlaatste LaFerrari, een Aperta. Dat had het daarvoor gebouwde exemplaar al moeten zijn, maar de Italiaanse renstal besloot er eentje extra te bouwen om te worden geveild aan de hoogste bieder. De volle opbrengst gaat naar de stichting Save The Children.
Lees verder »   Reageer »
5 september 2017

Mercedes S-klasse Coupé en Cabriolet bijgepunt

In navolging van de Limousine heeft Mercedes-Benz de Coupé en Cabriolet van de S-klasse ook gefacelift. Voorzien van een opgefrist front, meer technologie en een nieuw motorenprogramma.
Lees verder »   Reageer »
31 augustus 2017

Hollands naakt: Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition

Eigenlijk is elke Donkervoort D8 GTO grotendeels een naakte bedoening van carbon. Maar normaliter zit er een laklaagje overheen. Hoe anders is dat bij deze D8 GTO Bare Naked Carbon Edition die, zoals zijn naam al zegt, zijn koolstofvezels open en bloot laat zien.
Lees verder »   Reageer »
30 augustus 2017

Bentley houdt woord met Continental GT

Begin 2015, kort nadat het de bloedstollende EXP 10 Speed 6 Concept onthulde, beloofde Bentley dat de volgende Coninental GT daarvan sterk zou worden afgeleid. En belofte maakt schuld, vinden ook de Britten die zopas het doek hebben getrokken van hun nieuwe super-de-luxe gran turismo.
Lees verder »   Reageer »
30 augustus 2017

MINI Electric Concept: geruisloze stadsrakker

Ook MINI laat de autotentoonstelling in Frankfurt niet ongemerkt voorbijgaan en laat er z'n Electric Concept debuteren, een Mini zoals we die graag zien, maar dan met minder geluid. In 2019 zal het productiemodel volgen.
Lees verder »   Reageer »
29 augustus 2017

Facelift en sportversie voor BMW i3

Bij BMW staat de IAA volledig in het teken van haar M- en i-label. Want het Beierse merk reist niet alleen met de nieuwe M5 en i8 Roadster naar Frankfurt, ook de gefacelifte i3 zal er z'n debuut beleven.
Lees verder »   Reageer »
29 augustus 2017

Dit kun je maar beter weten over de nieuwe Porsche Cayenne

De nieuwe Porsche Cayenne is officieel en vanaf 3 december te bezichtigen in de showroom. In die tussentijd op de hoogte zijn van de voornaamste zaken over deze alweer derde generatie? Lees dan vooral verder. Je weet immers maar nooit door wie je ondervraagt wordt.
Lees verder »   Reageer »
28 augustus 2017

Gezondheidsraad waarschuwt voor de gevolgen van veel stilzitten

"Bewegen is goed, meer bewegen is beter." Zo luidt de boodschap van de Gezondheidsraad naar aanleiding van de nieuwe Beweegrichtlijnen die zij geformuleerd hebben.
Lees verder »   Reageer »
25 augustus 2017

Fiat peinst erover Alfa Romeo en Maserati te verkopen

Net nu het weer wat beter lijkt te gaan met zowel Alfa Romeo als Maserati loopt moederbedrijf Fiat Chrysler Automobiles (FCA) met het idee rond de twee oer-Italiaanse merken van de hand te doen. Dat schrijft Automotive News Europe uit betrouwbare bron.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 111
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 246.63 -1.29 %
Stijgers Dalers
Arcadis 19.72  5.1 %
Oci 20.03  5 %
Nutreco 47  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.42  -6.7 %
Altice 8.29  -2.7 %
Meer beurs