Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
21 september 2017

Vernieuwde BMW i3 en i3s te bestellen

BMW heeft de eigenaardige i3 in 't nieuw gestoken en het leveringsprogramma daarvan uitgebreid met een sportief getinte versie, en daarvan zijn nu de prijzen bekendgemaakt.
Lees verder »   Reageer »
21 september 2017

Zeldzaam hommagemodel: McLaren MSO 570GT

MSO, wat staat voor McLaren Special Operations, is de afdeling van het sportwagenmerk dat zich bezighoudt met bijzondere, soms zelfs unieke Mclarens. En dat doet het aan de lopende band. Het laatste paradepaardje? Deze McLaren MSO 570GT die een ode komt brengen aan de illustere F1 XP GT 'Longtail' van weleer.
Lees verder »   Reageer »
15 september 2017

Zoveel kost de nieuwe BMW M5!

Terwijl de nieuwe M5 nog een volle week superdik staat te wezen op de IAA-autoshow in Frankfurt, maakt de Nederlandse BMW-importeur de prijs ervan alvast bekendgemaakt. Maar of je hiervan ook blij moet worden"¦?!
Lees verder »   Reageer »
14 september 2017

Alpina D5 S is 's werelds snelste diesel

Alpina D5. Dat is de 5-serie die door de handen van BMW-tuner Alpina is gegaan. Dat laatste zinnetje is overigens technisch niet 100% juist, gezien het bedrijf een fabrikantstatus heeft. Hoe dan ook, feit is dat de nieuwe Alpina D5 S je het water in de mond doet lopen.
Lees verder »   Reageer »
13 september 2017

Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn

Op zoek naar een dikke limo, maar klaar met het bijbehorende hoge brandstofverbruik? Breng eens een bezoekje aan de Mercedes-dealer, waar binnenkort de S560e voor je klaar staat.
Lees verder »   Reageer »
12 september 2017

Land Rover Discovery nu ook met moddervette V8

Land Rover heeft een mooie verrassing voor ons in petto: de Discovery SVX. Denk Discovery, maar dan met een hele vette V8 onder de motorkap.
Lees verder »   Reageer »
12 september 2017

Porsche Cayenne Turbo krijgt 550 pk: gassen maar!

Wie de nieuwe Porsche Cayenne wil rijden, heeft binnenkort de keuze uit een snellere variant. De Cayenne Turbo met 550 pk sterke V8 is namelijk in aantocht.
Lees verder »   Reageer »
12 september 2017

BMW i Vision Dynamics: vooruitblik op de i5

Ja hoor, Tesla kan zijn borst natmaken. BMW heeft de i Vision Dynamics gepresenteerd, een EV die dient als studiemodel voor het elektrische broertje van de 5-serie.
Lees verder »   Reageer »
12 september 2017

Mercedes GLC F-Cell op waterstof zo goed als productierijp

Door al het elektro-geweld momenteel zou je bijna vergeten dat er nog een veelbelovende brandstoftechnologie in het vat zit, namelijk waterstof. Mercedes toont met de GLC F-Cell aan dat het groot voorstander is van de brandstofcel in de aanloop naar schonere automobiliteit.
Lees verder »   Reageer »
12 september 2017

Dit kan de nieuwe Audi RS 4 Avant

Twee jaar na de burgermans-uitvoeringen van de Audi A4 Avant is dit de absolute smaakmaker van het leveringsprogramma: de RS 4 Avant. En dat betekent zoal de mogelijkheid om met een vaartje van 280 km/h over de Autobahn knallen.
Lees verder »   Reageer »
11 september 2017

Porsche 911 GT3 Touring Package gaat op klassieke tour

Porsche brengt een nieuwe uitvoering van de 911 GT3 op de markt: de Touring Package. Kernwoorden: handgeschakelde zesbak, geen taartschep maar wel een geďntegreerde, variabele achterspoiler en een lederen interieur.
Lees verder »   Reageer »
11 september 2017

Audi Aicon: autonoom rijden zonder koplampen en gordel

Audi heeft een wel heel bijzonder studiemodel meegenomen naar Frankfurt. De Aicon is een luxe saloon die volledig autonoom rijdt. Dat moet ook wel, want een gaspedaal of stuur vind je in deze wagen niet.
Lees verder »   Reageer »
11 september 2017

Hier is 'ie dan: de Mercedes-AMG Project One

Het is een van de meest gehypte supercars van dit moment: de Mercedes-AMG Project One. Mercedes wachtte rustig tot de hypercarstorm vol Ferrari's en McLaren's was gaan liggen en maakt nu een spectaculaire entree. Kleine kanttekening: dit is nog altijd niet het productiemodel.
Lees verder »   Reageer »
11 september 2017

Audi presenteert R8 V10 RWS mét achterwielaandrijving

Eindelijk is er een Audi R8 voor echte mannen. Anders gezegd, eentje met louter achterwielaandrijving!
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 111
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 249.65 -0.18 %
Stijgers Dalers
Yatra 5.4  6.3 %
Altice 8.59  6.1 %
Advanced met 39.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Brill kon 34.51  -2.8 %
Nn group 35.17  -1.8 %
Meer beurs