Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
20 februari 2018

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

De M3 Sedan stopt er binnenkort mee. Dat bericht sloeg bij veel fans in als een bom, ook al keert 'ie wel weer terug. Zi hier echter het tijdelijke goedmakertje van BMW: de M4 Cabriolet 30 Jahre Edition.
Lees verder »   Reageer »
20 februari 2018

Een Tesla Roadster reserveren, het kan. Maar wie durft?

Tesla heeft een nieuw model aangekondigd voor 2020, de Roadster. Dat duurt nog eventjes. Echter zoals je van het EV-merk gewend bent valt een exemplaar nu al te reserveren. Wie durft?
Lees verder »   Reageer »
16 februari 2018

Klassieke flitspaal blijft melkkoe voor CJIB

Gasgeven, het is en blijft een soort verslaving onder automobilisten. Anders waren er vorig jaar niet 9,2 miljoen verkeersboetes uitgedeeld, waarvan maar liefst 84 procent wegens harder rijden dan toegestaan.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2018

Facelift voor Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz is aan de lopende band nieuwe of gefacelifte modellen aan het presenteren. Na de A-klasse en CLS, de G-klasse en G 63 AMG is het nu de beurt aan de C-klasse. Maar goed dat Mercedes altijd veel standruimte reserveert op de Autosalon van Genève.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2018

BMW heeft (alweer) een nieuwe X4

Zelden was een carrière van een auto zo kort als dat van de vorige generatie BMW X4. Al na vier jaar moet die het veld ruimer voor deze compleet nieuwe X4. Maar nu loopt de Sports Activity Coupé wel wat langer in de pas met de vorig jaar gelanceerde X3 waarop 'ie is gebaseerd.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2018

Ferrari Portofino heeft een vanafprijs

Met de lente en hopelijk hogere tempraturen in het vooruitzicht heeft Ferrari de vanafprijs van de Portofino bekendgemaakt. Snel bestellen dus, wil je nog komende zomer flaneren.
Lees verder »   Reageer »
13 februari 2018

Terugkeer Toyota Supra officieel aangekondigd

Hoewel het al een paar jaar in de lucht hing, met dank aan een conceptcar en diverse spyshots, is het altijd fijn wanneer een merk de nabije komst van een nieuw model ook daadwerkelijk bevestigd. En dat heeft Toyota zonet gedaan rond een nieuwe Supra. In Genève gaat he doek er af!
Lees verder »   Reageer »
13 februari 2018

Range Rover Sport trotseert 'stairway to heaven'

Het is inmiddels traditie bij Jaguar-Land Rover: de lancering van een nieuw model extra in de verf zetten via een waanzinnige (publiciteit)stunt. En deze kamikaze-actie met de Range Rover Sport P400e zou weleens de spectaculairste tot dusver kunnen zijn.
Lees verder »   Reageer »
13 februari 2018

Nieuwe Mercedes G-klasse nu ook als G 63 AMG

Blije gezichten in het Midden-Oosten, in het bijzonder Dubai. Mercedes-Benz heeft de nieuwe G-klasse in AMG-uitmonstering voorgesteld, de '63'. En iets in ons zegt dat de eerste productiebulk nu al is uitverkocht en daarnaartoe zal worden verscheept.
Lees verder »   Reageer »
9 februari 2018

'Terugkeer Dutch Grand Prix voor 90% zeker'

Oké, misschien is het 75%, want er zullen nog allerlei haken en ogen gladgestreken moeten worden. Excuses voor het enthousiasme. Maar het feit dat Liberty Media, de eigenaar van het Formule 1-circus, het woordmerk 'Formule One Dutch Grand Prix' heeft geregistreerd bij een octrooibureau wekt sterk de indruk dat er een comeback gepland staat.
Lees verder »   Reageer »
8 februari 2018

Hiertoe is de McLaren Senna in staat

Als vanzelfsprekend zou de Senna sneller zijn dan de P1. Maar in hoeverre, die spanning hield McLaren graag nog even vast. Tot nu.
Lees verder »   Reageer »
7 februari 2018

Legendarische Jaguar D-type terug in productie

Sinds de oprichting van Jaguar Classic kan het Britse merk er maar geen genoeg van krijgen roemrijke klassieke modellen nieuw leven in te blazen. Zo zal binnenkort de productie van de legendarische D-type weer opgestart worden.
Lees verder »   Reageer »
7 februari 2018

Spacex stunt door Tesla Roadster de ruimte in te schieten

Spacex, het andere bedrijf van Tesla-topman Elon Musk dat hoge ogen gooit, is erin geslaagd een Tesla Roadster de ruimte in te schieten. Dat gebeurde tijdens de lancering van de Falcon Heavy, dat minutieus op camera's werd vastgelegd.
Lees verder »   Reageer »
6 februari 2018

Mercedes-Benz presenteert de nieuwe A-klasse

Over weinig auto's is zoveel gezegd en geschreven als de nieuwe A-klasse. Talloze spyshots gingen daaraan voorbij, meerdere teasers en zelfs het interieurdesign werd alvast verklapt. Eigenlijk het enige dat Mercedes-Benz ons nog officieel schuldig was, was de onthulling van zijn looks. Wel, hier is de gloednieuwe A dan in vol ornaat.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 119
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs