Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
4 december 2017

Dit is 'm dan: de Lamborghini Urus

Wat hebben we er lang op moeten wachten... Maar het was het meer dan waard! Als je het geld hebt en in de race bent voor een SUV, koop dan alsjeblieft een Lamborghini Urus.
Lees verder »   Reageer »
1 december 2017

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

In Los Angeles heeft Land Rover de nieuwe Range Rover SVAutobiography voorgesteld. In het kort is dat de meest ruime, luxueuze model uit het ganse leveringsgamma van het merk.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2017

Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8

Iemand nog trek in de BMW i8 Roadster? Want ja, de hype rond de hybride-sportauto uit Beieren is al lang niet meer wat het was. Wat wil je als je een auto in 2012 voor 't eerst toont maar nu pas als productiemodel introduceert?! Dat gebeurde trouwens op de LA Auto Show, waar ook de vernieuwde i8 (Coupé) schittert voorzien van enkele technische updates.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2017

Nieuwe Audi A7 Sportback heeft een vanafprijs

Audi heeft de orderboeken van de nieuwe A7 Sportback geopend. Dit zijn de prijzen.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2017

Nu alle details van de nieuwe Mercedes-Benz CLS

Hoe de nieuwe Mercedes-Benz CLS-klasse de weide wereld inkijkt en een innerlijke sfeer geniet, dat wist je al (na een lekkage). Echter dit betekent niet dat er geen nieuws meer te melden valt.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2017

Lexus presenteert 7-zits RX 450hL

Liefst 11 centimeter erbij. Daarmee valt wel een extra zitrij te creeren. En dat is dan ook precies wat Lexus deed bij de RX 450hL.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2017

Corvette ZR1 Convertible trekt de haren uit je hoofd

766 pk aan V8-vemogen, bijna 1.000 Nm aan koppel en een top van 341 km/h. De nieuwe Corvette ZR1 Convertible moet met één hand aan het stuurwiel en de andere hand boven op het hoofd gereden worden. Want voor je het weet tel je luttele haren minder.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2017

Jaguar XE SV Project 8 is snelste sedan ter wereld

De Alfa Romeo Giula Q is Ring-recordhouder af. De Jaguar XE SV Project 8 heeft het stokje overgenomen door liefst 11 seconden sneller rond het legendarische, 20 kilometer te knallen.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2017

Interieur Lamborghini Urus in beeld

Het is aftellen naar de Urus. Naar verluidt ontketent de langverwachte SUV van Lamborghini zich op 4 december. Het interieur ervan hebben we alvast te pakken.
Lees verder »   Reageer »
28 november 2017

Laatste ronde voor 7 finalisten 'Auto van het Jaar 2018'

Wie-o-wie? Welke nieuwkomer wordt de opvolger van de Peugeot 3008 en daarmee Auto van het jaar 2018? Deze 7 finalisten zullen er om strijden de komende maanden.
Lees verder »   Reageer »
28 november 2017

Prijskaartjes voor BMW X2

Ondanks dat er eerst nog overwinterd moet worden voordat de X2 bij de dealer staat, heeft BMW alvast de prijzen ervan bekendgemaakt.
Lees verder »   Reageer »
27 november 2017

Formule 1 terug naar Nederland? Huisarchitect Tilke is sceptisch

Circuit Zandvoort lijkt als autosportcircuit de favoriet voor de comeback van de Grand Prix van Nederland, maar op de achtergrond is Assen ook druk bezig.
Lees verder »   Reageer »
27 november 2017

McLaren winterbanden: ook gummen in de sneeuw

McLaren zorgt er graag voor dat je ook in de winter de weg op kunt. Daarom worden alle Sports Series-modellen voorzien van speciale Pirelli-winterbanden.
Lees verder »   Reageer »
24 november 2017

Eerste details en foto van nieuwe Infiniti XQ50

Infiniti heeft een gloednieuwe QX50 en omdat dat best tijd werd hebben de Japanners er direct wat speciaals van gemaakt. Deze 'Oosterse' concurrent van de X3, Q5 en GLC beschikt namelijk over een revolutionaire krachtbron, dankzij variabele compressie.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 115
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs