Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
2 december 2010

Een ´Ferrari´ voor slechts € 34.900,-

De nauw in samenwerking met Ferrari samengestelde Abarth 695 Tributo is geprijsd. Nederland krijgt vijftien van de in totaal 1.199 exemplaren van deze exclusieve 500 toegewezen en er dient € 34.900,- afgetikt te worden. Vervolgens komen daar de BTW en BPM nog bij?
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Maak uitgebreid kennis met de nieuwe Audi A6!

Audi stelt de fonkelnieuwe A6 voor. Klassiek van buiten, zakelijk van binnen. Voorspelbaar. Ja, maar dé zakensedan van Audi heeft meer te bieden. Een hybride bijvoorbeeld. Maak kennis met de nieuwe A6!
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Vierwielaandrijving voor Mercedes CLS

4Matic, het vierwielaandrijvingsysteem van Mercedes-Benz, vindt ook zijn weg naar de nieuwe CLS. De concurrentie biedt het immers ook aan op hun vierdeurs coupémodellen.
Lees verder »   Reageer »
1 december 2010

Vanafprijs nieuwe Jeep Grand Cherokee

In Amerika rijdt 'ie al een tijdje rond, in Europa moeten we nog wachten tot medio 2011. Om de aandacht op de Grand Cherokee daarom niet te laten verslappen heeft Jeep alvast de vanafprijs bekendgemaakt.
Lees verder »   Reageer »
30 november 2010

Subaru aapt Toyota na met Trezia

Opzoek naar een compacte Japanse MPV en een voorliefde voor Toyota en Subaru. Goed nieuws, de keus valt altijd positief uit. Subaru presenteert namelijk de Trezia, hun eigen variant op de Toyota Verso-S.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2010

Nissan Leaf is Auto van het Jaar 2011

Het was te verwachten. De Nissan Leaf is verkozen tot Auto van het Jaar 2011. Het binnenhalen van de titel is voor een groot deel op conto van de Leaf´s innovatieve insteek te schrijven.
Lees verder »   Reageer »
26 november 2010

"Dirk Scheringa had meerdere minnaressen"

Dirk Scheringa, directeur van het gevallen DSB-imperium, had meerdere maitresses. Dat stelt journalist Firts Conijn die een boek schreef over de opkomst en ondergang van het financiële concern.
Lees verder »   Reageer »
23 november 2010

'Premium Sport Utility Vehicle' Maserati bevestigd

Maserati gaat een 'Premium Sport Utility Vehicle' bouwen. Dat heeft Fiat/Chrysler-baas Sergio Marchionne kort na zijn eerdere subtiele kennisgeving hierover eerder deze maand bekendgemaakt tegenover The Wall Street Journal. En we moeten alles geloven wat in de krant staat, niet?!
Lees verder »   Reageer »
22 november 2010

Een knallend afscheid. Dit is de Audi RS3!

Een dijk van een motor, vierwielaandrijving en bloedsnelle prestaties in een aantrekkelijk omhulsel. Audi verwelkomt voor het eerst in haar geschiedenis een RS op basis van de A3 (Sportback). Een knallend afscheid van het model dat op z?n laatste benen loopt.
Lees verder »   Reageer »
18 november 2010

Straks plat liggen in business class KLM

De hand is weer van de knip bij zakelijke reizigers. Voor Air France-KLM betekent dat de business class weer voller wordt. Reden voor de vliegtuigmaatschappij om de zakelijke zitplaatsen in de vliegtuigen te upgraden.
Lees verder »   Reageer »
18 november 2010

Nieuwe BMW 6-serie Cabrio vanaf een ton

BMW trekt het doek van de nieuwe 6-serie Cabrio. Adrian van Hooydonk maakte de vierzits cabriolet ruimer, luxer en comfortabeler dan zijn voorganger en BMW voorziet hem van efficiëntere motoren waardoor de prijzen gunstiger uitvallen. Bij de eerste warme zonnestralen van 2011 staat 'ie bij de dealer vanaf iets meer dan een ton.
Lees verder »   Reageer »
18 november 2010

Performante is lichtgewicht Gallardo Spyder

Dit is de Gallardo LP 570-4 Spyder Performante, de open variant van de Gallardo Superleggera. Lamborghini volgt het bekende recept om de Spyder beter te laten presteren: enkele paardenkrachten erbij, wat kilo?s eraf.
Lees verder »   Reageer »
17 november 2010

Partner Sjoerd Kooistra failliet

De rechtbank in Arnhem heeft Dick Loorbach, de partner van de overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra, failliet verklaard. Het faillissement was aangevraagd door de brouwerijen Grolsch en InBev.
Lees verder »   Reageer »
17 november 2010

'Grote jongens worden en denken klein?

GM dacht altijd in het groot: grote bedrijfsvoering, grote auto?s. Nu het Amerikaanse autoconcern heeft moeten afslanken is men ook gaan beseffen dat klein de toekomst heeft. Welke kant het op moet willen ze aantonen met de Urban Luxury Concept, een compacte Cadillac van het formaat(je) MINI.
Lees verder »   Reageer »
114   ... 115
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs