Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
25 februari 2011

Modern Italiaans interieur De Tomaso SLC

Het terugkerende De Tomaso presenteert in Genève de SLC Concept. Het gaat om een grote, vierwielaangedreven crossover met aan boord een V6 of V8. Om het nog aangenamer in de SLC te maken voorziet De Tomaso de auto van een modern Italiaans interieur.
Lees verder »   Reageer »
24 februari 2011

1 jaar vrij met Saab 9-3 Cabrio Independence

General Motors trok stevig aan de touwen van Saab. Sinds Spyker een jaar geleden het stokje overnam is Saab veel vrijer. Dit geeft de Zweden een gevoel van onafhankelijkheid en dat vieren ze met de Saab 9-3 Cabriolet Independence Edition.
Lees verder »   Reageer »
24 februari 2011

Wordt Spyker Russisch?

Spykers Cars en CCP Global Holdings Limited hebben een voorlopig contract getekend over de overname van de sportwagenonderneming. Vladimir Antonov, die eerder de financiële steun van Spyker was, is de eigenaar van de genoemde Russische holding.
Lees verder »   Reageer »
23 februari 2011

Aston Martin Virage slaat brug van DB9 naar DBS

Aston Martin deed het eerder met de DBS en nu met deze Virage: het rekken van de levensduur van de DB9. Gebaseerd op dat model, al weer stammend uit 2004, slaat de Virage een brug tussen de DB9 en de DBS; zowel qua uitstraling, prestaties en geheid ook prijsniveau.
Lees verder »   Reageer »
23 februari 2011

XKR-S is Jaguar's snelste stoeipoes ooit

Jaguar voegt zich met de XKR-S toe aan het rijtje van vele sportwagens die al aangekondigd zijn voor Genève. Ook de XKR-S grossiert in paardenkrachten. Sterker nog, het is de snelste Jaguar ooit gebouwd.
Lees verder »   Reageer »
22 februari 2011

Lamborghini blijft teasen met de Aventador

Vier plaagplaatjes en een video. Lamborghini blijft teasen met de Aventador ook al gaan er geruchten rond dat de opvolger van de Murciélago toch niet Genève aandoet wegens kwaliteitproblemen.
Lees verder »   Reageer »
21 februari 2011

Audi A3 Concept doet Genève aan

Met de RS3 als spectaculair afscheidsnummer van de huidige generatie zat het eraan te komen: een compleet nieuwe Audi A3. Audi presenteert hem in Genève als A3 Concept met opmerkelijk genoeg de carrosserievorm van een sedan.
Lees verder »   Reageer »
21 februari 2011

Maserati GranCabrio Sport: mag het iets meer zijn?

Meer rijplezier, meer vermogen, meer uiterlijk vertoon. Dat biedt de Maserati GranCabrio Sport ten opzichte van het reguliere model. Op de Autosalon van Genève beleeft de auto zijn werelddebuut.
Lees verder »   Reageer »
21 februari 2011

BMW officieel submerk van BMW

Iets dat we eigenlijk al geruime tijd wisten maakt BMW vandaag officieel. De Beierse fabrikant maakt bekend een submerk te lanceren en wel met de naam BMW i. BMW i staat voor duurzame mobiliteit en de eerste vrucht wordt in 2013 met de BMW i3 afgeworpen.
Lees verder »   Reageer »
18 februari 2011

Meer informatie nieuwe Jeep Compass

Jeep is weer helemaal terug met een verse Grand Cherokee en hagelnieuwe Compass. Beide modellen komen binnenkort onze kant op. Van de Compass wisten we alleen nog het meest essentiële, nu gaat Jeep wat verder op de auto in.
Lees verder »   Reageer »
18 februari 2011

In Genève: extreme Wiesmann Spyder Concept

Meestal heeft het kleine, exentrieke Wiesmann wel wat nieuws te melden op de belangrijkste Europese autobeurzen. Ook op de Autosalon in Genève trekken ze dit jaar het doek ergens van af, namelijk de Wiesmann Spyder Concept, een extravagante en minimalistische tweezitter.
Lees verder »   Reageer »
15 februari 2011

Vraag naar privéjets stijgt

Gulfstream zegt dat de mondiale markt voor zakenjets zich goed hersteld, met name buiten Noord-Amerika. De grootste belangstelling bestaat er voor langeafstandsvliegtuigen.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2011

KLM herintroduceert business class op Europa

Met ingang van het zomerseizoen, dat op 27 maart begint, wordt KLM Europe Select afgeschaft en heet de zakenklasse van KLM wederom Business Class. Om passagiers die in deze klasse reizen meer comfort te bieden, wordt voortaan aan boord van de Boeing 737 de middelste stoel (in een rij van drie) vrijgehouden.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2011

Lancia Chryslert vrolijk verder met Flavia

De vroegere Flavia is één van de beroemdste modellen uit de geschiedenis van Lancia. Een naam waarvan je zou denken dat de Italianen daar zorgvuldig mee omgaan. Maar helaas, Lancia geeft de befaamde naam aan...een Chrysler.
Lees verder »   Reageer »
114  115  116  117   ... 121
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken