Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
20 november 2017

Welke sport past het beste bij uw beroep?

Stress door werkdruk, rugpijn of visuele vermoeidheid; typische klachten van professionals uit alle sectoren. Bovendien gaat 60 procent van de werkenden gebukt onder lichamelijke en geestelijke klachten, blijkt uit recent onderzoek van Interface.
Lees verder »   Reageer »
17 november 2017

Voilà , dit is de nieuwe Tesla Roadster!

Mocht je je afvragen waarom er maar geen schot in de zaak van de Model 3 komt? Wel, hier een mogelijk antwoord daarop. Ondertussen was Tesla namelijk ook bezig met het ontwikkelen een nieuwe Roadster. Dit is 'm!
Lees verder »   Reageer »
16 november 2017

Bevestigd: Lexus RX 450 krijgt derde zitrij

Dankzij spyshots hing het al in de lucht, maar nu is het ook bevestigd door Lexus. De RX 450h zal binnenkort te koop zijn met een derde zitrij. Op de LA Auto Show is de officiële onthulling.
Lees verder »   Reageer »
15 november 2017

Singer en Williams F1 smeden samen ultieme retro-911

Al sinds hartje zomer zitten we op het puntje van onze stoel. Dit omdat Singer Vehicle Design en Williams F1 samen aankondigden dat ze de handen ineen hadden geslagen voor de ultieme 911-restauratie. Wel, dit is 'm geworden en wat is 'ie oogverblindend mooi en dik. En duur.
Lees verder »   Reageer »
14 november 2017

Fabrieksarbeiders Ford voortaan 'half mens, half machine'

Waar kunnen we solliciteren?
Lees verder »   Reageer »
13 november 2017

'Kwaliteit afwerking Tesla Model 3 alles behalve netjes'

Tesla heeft voorlopig weinig vrienden gemaakt met de lancering van de Model 3. De leveringen lopen behoorlijke vertraging op en nu blijkt dat ook de kwaliteit te wensen overhoudt.
Lees verder »   Reageer »
13 november 2017

Marc Marquez verdient BMW M4 CS met MotoGP-successen

Nog voor Marc Marquez in Valencia beslag legde op de MotoGP-titel had hij al een prijs te pakken. Hij pakte de BMW M Award voor de rijder met de meeste pole positions.
Lees verder »   Reageer »
7 november 2017

Dit is de 100% elektrische Lamborghini Terzo Millennio!

Daags nadat Lamborghini liet doorschemeren dat haar volgende generatie supercars deels elektrisch worden aangedreven, rijdt het deze Terzo Millennio in de schijnwerpers. En die is zelfs volledig elektrisch. Is dit het begin van het einde (van furieuze klinkende tien- en twaalfcilinders)?
Lees verder »   Reageer »
2 november 2017

Nieuwe Aston Martin Vantage deelt plaagstootjes uit

Aston Martin maakt zich op voor de onthulling van de nieuwe Vantage. Eind deze maand is het waarschijnlijk zover, maar daaraan vooraf gaat natuurlijk eerst nog een uitgebreide teasercampagne. Hier de eerste plaagstootjes.
Lees verder »   Reageer »
2 november 2017

Hennessey Venom F5: 1.600 pk, cW van 0.33 en 480 km/h!

Niet 465 km/h, maar 480 km/h. Sorry voor deze fout, Hennessey, sorry. Wij hadden natuurlijk kunnen weten dat die gesuggereerde topsnelheid nogal aan de lage kant was voor de Venom F5"¦
Lees verder »   Reageer »
1 november 2017

Prijzen nieuwe Lexus LS-serie bekendgemaakt

Lexus heeft een gloednieuw vlaggenschip, opnieuw LS geheten. Vanaf half december doet deze hybride-limousine de Nederlandse dealers aan, enkel als 500h. De prijzen zijn als volgt.
Lees verder »   Reageer »
1 november 2017

Aston Martin Vanquish zwaait uit als Ultimate

Onze recente spyshots van een nieuwe Aston Martin Vanquish gezien? Wel, dat betekent dat de huidige generatie op z'n laatste benen loopt. Maar voor het definitieve afscheid daar is, wordt er nog eenmaal flink gasgegeven. Met de Vanquish S Ultimate.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2017

Serieus?! Pagani start nu al restauratieprogramma

Het is nauwelijks voor te stellen dat er ergens een afgetakelde Pagani Zonda rondrijdt die schreeuwt om opnieuw in de verf gezet te worden. Dit gevoed door de wetenschap dat Horacio Pagani de bijnaam 'Mister Perfect' draagt en iedere schroef zowat hoogstpersoonlijk drie keer over controleert voor 'ie wordt aangedraaid. Hoe dan ook, toch heeft Pagani een begin gemaakt aan haar eigen restauratieprogramma voor haar nog lang niet oude eerstgeborene.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2017

Dik je nieuwe M5 aan met M Performance Parts

Met een prijskaartje van € 161.000 euro zal je niet snel twee keer dezelfde BMW M5 van de nieuwste generatie tegenkomen. Toch dat wel degelijk aanwezige risico zoveel mogelijk elimineren? BMW M Performance Parts helpt je graag een handje.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 111
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 248.14 0.61 %
Stijgers Dalers
Value8 5.33  5.8 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.99  -3.6 %
Beter bed 14.54  -2.4 %
Meer beurs