Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
22 juli 2017

Wist je dat de X-klasse niet Mercedes' eerste pick-up was?

Deze week was het dan eindelijk zover: de onthulling van de Mercedes X-Klasse. Ook de Duitsers komen met een pick-up, maar wist je dat dat lang niet de eerste keer is?
Lees verder »   Reageer »
20 juli 2017

Gepeperde prijs voor vernieuwde Audi RS 3

33 pk erbij en 26 kilogram eraf. Zoiets is altijd mooi meegenomen. Maar Audi deed dit niet voor een prikkie, zo blijkt nu.
Lees verder »   Reageer »
20 juli 2017

Lotus Evora GT430: niet de snelste, wel de lekkerste

Bij zowat elk nieuwe modeluitvoering die Lotus uit de hoge hoed tovert rept het: 'Its the most powerful road-going car we ever produced'. Om een beetje flauw van te worden (want het gaat telkens om luttele pk's erbij), maar ťťn ding moet ook gezegd: elke volgende Evora oogt nog wat lekkerder dan de vorige. Zo ook deze GT430.
Lees verder »   Reageer »
19 juli 2017

Eerste officiŽle glimp van nieuwe Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce doet net alsof haar neus bloed en start, ondanks al enkele gelekte kiekjes, doodleuk de geplande teasercampagne rond de nieuwe Phantom in. Met deze glimp van het zijfront.
Lees verder »   Reageer »
18 juli 2017

Vakantiegangers opgelet: milieuvignet verplicht in Frankrijk

Duizenden vakantiegangers trekken naar of door Frankrijk deze zomerweken. Echter wat veel automobiele reizigers niet weten is dat het populaire vakantieland sinds juli 2016 een wetgeving heeft die gemeentes in staat stelt om milieuzones in te voeren. Kortom, wie daar niet beschikt over een milieuvignet, kan een bekeuring tegemoetzien. En de Franse politie let nu extra op buitenlandse overtreders.
Lees verder »   Reageer »
18 juli 2017

Fraaie Ferrari-collectie moet 18 miljoen opbrengen

Ferrari-freaks opgelet: bij de volgende veiling van RM Sotheby's gaan er liefst dertien heel bijzondere exoten van dit merk in de verkoop. Van modern tot klassiek; er zit voor iedere fan " met een vuistdikke portemonnee " wel wat tussen.
Lees verder »   Reageer »
14 juli 2017

Jaguar E-Pace: 'crossover met hot hatch-DNA'

Kijk: dat is nog eens een manier om je nieuwe crossover te presenteren. Jaguar nam de lancering van de E-Pace namelijk vrij letterlijk en schoot de relatief compacte crossover de lucht in.
Lees verder »   Reageer »
14 juli 2017

Boreas: Spaanse temperamentbom met 1.000 pk

Aangenaam kennis te maken, dit is de Boreas, een Spaanse supercar. Inderdaad, een combinatie die niet vaak voorkomt, maar daar houdt het bijzondere achtergrondverhaal niet op.
Lees verder »   Reageer »
12 juli 2017

Dit moet je weten over Aston's hypercar

Nog een paar puntjes op de i en dan is de Aston Martin Valkyrie klaar om naar eigen zeggen de autowereld flink op te schudden. Volgens de Britten hťt moment om " na veel gespeculeer en geroddel in de wandelgangen " alle officiŽle details van de extravagante hypercar naar buiten te brengen. Dit moet je weten.
Lees verder »   Reageer »
12 juli 2017

Audi passeert Abt met Audi Sport Performance Parts

Abt Sportsline is al sinds mensenheugenis de trouwe huistuner van Audi (en eigenlijk alle mainstream VAG-merken). Maar waarom uitbesteden als je hetzelfde trucje ook kan? Dat is de retorische vraag die Audi bij zichzelf neerlegt met de Audi Sport Performance Parts voor de R8 en TT.
Lees verder »   Reageer »
10 juli 2017

CEO Musk krijgt allereerste Model 3 als verjaardagscadeau

De eerste geproduceerde Tesla Model 3 is een feit. Afgelopen vrijdag rolde de auto van de band in het Californische Fremont, en frontman Elon Musk krijgt de (verrassende) eer om de Model 3 met productienummer SN #0001 te gaan rijden.
Lees verder »   Reageer »
10 juli 2017

Polestar geeft gas: XC60 met 421 pk

Polestar is op weg een zelfstandig merk te worden, maar niet voordat het de nodige Volvo's onder handen heeft genomen. Koop je een XC60, dan kun je die voortaan ook laten uitrusten met Polestar-pakket.
Lees verder »   Reageer »
7 juli 2017

Nieuwe BMW X3 flink duurder dan concurrentie

BMW laat er geen gras over groeien bij de nieuwe X3. Kort na de onthulling zijn nu de prijzen al bekend gemaakt omdat rijden over enkele maanden al mogelijk is. Weet echter dat daarvoor diep in de buidel getast moet worden.
Lees verder »   Reageer »
6 juli 2017

Fitnessvel voor BMW 6-serie GT

De pas onthulde BMW 6-serie Gran Turismo is van nature al atletischer dan zijn voorganger, de gelijknamige 5-serie. Voor wie evenwel een nog meer afgetraind uiterlijk zoekt, is er nu de M Performance Parts. Stuk voor stuk gemaakt van lichtgewicht materiaal uiteraard.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 106
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Team Nijhuis uit Borne in trek bij grote internationale spelers
Team Nijhuis maakt opnieuw een flinke ontwikkeling door. Het digital marketing bureau uit Borne is door de wereldwijde marketingspeler HubSpot geselecteerd.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 521.65 -0.11 %
Brisk-index: 274.36 0.35 %
Stijgers Dalers
Advanced met 26.84  5 %
Philips kon 32.23  4 %
Nutreco 47  3.9 %
Gemalto 44.15  -19.7 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Amsterdam co 25.85  -3.8 %
Meer beurs