Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
21 april 2017

Handbagagerekken in vliegtuig overvol door dure ruimbagage

Veel Nederlanders reizen in het citytripseizoen, tussen maart en juli, voor een paar dagen naar een leuke Europese stad. Mede door de stijgende kosten voor het vervoeren van een koffer, reist men steeds vaker het liefst enkel met handbagage.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2017

Mercedes Concept A Sedan blikt vooruit op nieuwe CLA

Mercedes-Benz timmert uiterst lekker aan de weg. Zo'n beetje alles wat het aanraakte de afgelopen jaren is veranderd in goud. Op ťťn model na: de CLA. Nadat het nieuwtje daarvan af was bleef een best wel twijfelachtige auto over. Toch krijgt 'ie een opvolger en deze Concept A Sedan vormt daarvan een voorbode.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2017

Stuivertje wisselen met BMW M4 CS

Balen voor Alpina dat niet lang heeft kunnen genieten van de status van diens B4 BiTurbo als sneller M4-alternatief. Al na anderhalve maand komt BMW M met een antwoord in de vorm van deze M4 CS.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2017

Milde facelift voor Lexus NX

Na 3 jaar vindt Lexus het welletjes en heeft het de NX een facelift gegeven. Je moet er een vergrootglas bij pakken, dat wel.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2017

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Niet op Europese of Amerikaanse bodem maar op Auto Shanghai zet Mercedes-Benz de vernieuwde S-klasse neer. Niettemin profiteert elke mondiale koper van de verbeteringen die zijn doorgevoerd bij de toplimousine uit Stuttgart.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2017

Deze Audi e-tron Sportback kun je in 2019 verwachten

Gut, als de Volkswagen Groep nu eventjes van tevoren had aangekondigd dat het vandaag drie SUV-concepts ging presenteren waarbij het merkembleem voorop de neus verschilt maar de elektrische techniek onderhuids vrijwel identiek is, dan had ons dat veel werk gescheeld. Dit is die van Audi: de e-tron Sportback.
Lees verder »   Reageer »
13 april 2017

Audi R8 Audi Sport Edition: durf jij?

Wat siert een Audi R8? Precies, zijn gelikte doch vrij ingetogen uitstraling. Voor velen is dat de reden om voor het heetste van Auto Sport, voorheen Quattro, te vallen. Maar nu heeft dat performancebedrijf de stoute schoenen aangetrokken.
Lees verder »   Reageer »
13 april 2017

4-pitter dropt prijs Jaguar F-type met 27 mille(!)

'Als Porsche het zich kan veroorloven, waarom wij dan niet?' Zoiets moet op z'n minst bij Jaguar door het hoofd zijn geschoten bij het bekokstoven van de nu per direct verkrijgbare F-type met viercilinder. En terecht.
Lees verder »   Reageer »
12 april 2017

Eerste details en foto's gefacelifte Mercedes S-klasse

Mercedes-Benz telt af naar de officiŽle publieksonthulling van de vernieuwde S-klasse. Dat staat te gebeuren op Auto Shanghai, later deze maand, maar hier alvast enkele ontluikende details en foto's.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2017

Infiniti XQ80 moet mensen weghouden bij Range Rover

Infiniti staat op het punt een nieuwe mastodont wereldkundig te maken, waarmee het de jacht opent op Range Rover en andere super-de-luxe SUV's. Een voorproefje daarvan wordt alvast gegeven met deze ene foto.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2017

1 km/h-boetes levert schatkist al Ä 1.4 miljoen op

1 millimeter te diep het gaspedaal intrappen heeft de Nederlandse schatkist vorig jaar 1.380.000 euro opgeleverd. En dan te bedenken dat er in 2016 liefst 3,1 miljoen bonnen zijn uitgeschreven voor snelheidsovertredingen tot en met 5 km/h. 'Absurd!', vindt ook de politievakbond.
Lees verder »   Reageer »
3 april 2017

Vrolijke gezichten bij autodealers na goede verkoopmaand

Het eerste kwartaal van 2017 gaat de boeken is als een van de betere periodes voor autodealend Nederland. Ook in maart werd een stuk beter verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar. Al moet hierbij gezegd dat Q1 2016 nogal met een valse start begon.
Lees verder »   Reageer »
30 maart 2017

Jonge vrouwen zoeken vaker online naar een tweedehands auto

Jonge mannen en vrouwen pakken de zoektocht naar een tweedehands auto beiden op geheel eigen wijze aan. Vrouwen onder de 35 jaar zoeken vaker online naar een occasion dan mannen in dezelfde leeftijdscategorie (een verschil van 45 procent).
Lees verder »   Reageer »
28 maart 2017

De nieuwe SsangYong Rexton is zowaar te pruimen

Sinds de Korando gaat het al beter. Toch wordt SsangYong nog regelmatig achtervolgd door de gedrochten die het tot voor kort bouwde. Aan de nieuwe Rexton om hiermee definitief af te rekenen en op het eerste oog is daarin zeker kans van slagen.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 100
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Dankzij Dogdrones is overlast van hondenpoep verleden tijd
Tinki.nl, de vergelijkingssite voor hondenliefhebbers, heeft samen met Space53, het internationale testcentrum voor drones, twee dogdrones ontwikkeld die de overlast van hondenpoep moeten terugdringen.
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 524.05 0.06 %
Brisk-index: 205.66 -0.19 %
Stijgers Dalers
Doc data 0.6  5.3 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Ict automati 11.9  -3.9 %
Binck 4.56  -3.4 %
Meer beurs