Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
24 april 2018

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury nu officieel

Het is Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury en niet Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury zoals wij en de meeste media schreven toen de eerste beelden al uitlekten vorige week. Want stel je toch eens voor dat je de naam van een elitaire auto als deze SUV-met-kont niet bij z'n juiste naam noemt"¦
Lees verder »   Reageer »
24 april 2018

Maak kennis met de Mercedes-Benz A-klasse Sedan

De Vision Maybach Ultimate Luxury is niet de enige nieuweling met een kontje die Mercedes-Benz vandaag officieel voorstelt. Ook kunnen we kennismaken met de A-klasse Sedan!
Lees verder »   Reageer »
20 april 2018

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

24 seconden. Dat heeft de vernieuwde Porsche 911 GT3 RS weten af te snoepen van z'n Ring-tijd ten opzichte van het pre-faceliftmodel. De omstandigheden waren dan ook perfect.
Lees verder »   Reageer »
20 april 2018

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Mercedes' grote primeur tijdens de autoshow van Beijing is vroegtijdig op het web beland: een SUV-een-kontje en die vooralsnog luistert naar de naam Ultimate Luxury Concept.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2018

Italiaans tintje aan opvolger Aston Martin Vanquish

Het waren zes schitterende jaren. Maar binnenkort valt toch echt het doek voor de Aston Martin Vanquish. Een opvolger is in de maak. Maar de Vanquish-naam zal daarop niet terugkeren. In plaats daarvan is gekozen voor een andere oude bekende naam, gemixt met Italiaanse flair.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2018

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

De 'gewone' BMW M2 is al een van de lekkerste rijmachines van het moment. De nieuwe M2 Competition belooft een nog groter feestje te vieren.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2018

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

Lexus moet het al enige tijd zonder GS stellen. Maar diens opvolger komt eraan! Dit is het eerste beeld van de volledig nieuwe ES.
Lees verder »   Reageer »
12 april 2018

Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62.995,-

In juli zet BMW de nieuwe X4 bij de dealer en daar horen natuurlijk prijzen bij. Ze beginnen bij net geen 63 mille.
Lees verder »   Reageer »
12 april 2018

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

Directieleden en topmanagers opgelet! Het middenkader en de werkvloer kunnen gerust verdergaan waarmee ze bezig waren, want de (voorlopige) instapprijzen van de nieuwe Audi A6 Limousine liegen er niet om.
Lees verder »   Reageer »
11 april 2018

A6 Avant komt nieuwe Audi A6-gamma versterken

In het kielzog van de vierdeurs A6 Limousine introduceert Audi de nieuwe A6 Avant. En dat is in het bijzonder goed nieuws voor Nederland, stationland.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2018

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Eigenlijk had de gepeperde BMW M2 Competition nog eventjes onder de pet moeten blijven. Maar zoals zo vaak is het internet een nieuwkomer te snel af. Zelfs al heeft 'ie dik 400 pk.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2018

Paniek! Er is een tekort aan alcantara

Het voelt een beetje aan als de achterzijde van een stuk leer. Toch gaat wel degelijk om een artificieel product. We doelen hiermee op de ietwat donzige aanvoelende stof, genaamd alcantara. Vooral fabrikanten van supercars zijn gecharmeerd van deze kunstmatige stof, maar nu is er een probleem. Alcantara Spa, het Italiaanse bedrijf dat als enige instaat voor de productie van het gelijknamige materiaal, kan de stijgende vraag niet bijbenen.
Lees verder »   Reageer »
6 april 2018

Bloedsnelle Alfa Romeo Giulia Coupé in de maak

Het is alweer veel te lang geleden dat Alfa Romeo een fraaie tweedeurs coupé in haar gamma had. In 2010 verliet de door velen geliefde GT immers het toneel en een directe opvolger bleef uit. Maar er gloort licht aan de horizon. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Britse magazine Autocar zullen de Italianen nog dit jaar het doek trekken van de Giulia Coupé.
Lees verder »   Reageer »
6 april 2018

Eerbetoon: Lotus Exige Cup 430 Type 25

Lotus moet het kleinste automerk met de grootste differentiatie aan modellen zijn. Zowat elke maand presenteren de Britten wel een nieuwe auto. Of beter gezegd een uitvoering gestoeld op een bestaand model. De Exige Cup 430 Type 25 is de laatste in die lijn. Maar o wat maakt ook dit eerbetoon aan de illustere Type 25 van weleer weer hebberig!
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 121
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken