Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
20 februari 2017

Nieuwe instapper maakt Audi Q5 stuk betaalbaarder

Toen Audi de nieuwe Q5 bij haar dealers binnenreed was dat toch wel eventjes slikken. Van de prijzen welteverstaan. Die begonnen zowaar bij 63 mille! Een nieuwe basisdiesel komt daar per direct verandering in brengen.
Lees verder »   Reageer »
20 februari 2017

Bloedsnelle Jaguar XE SVR in de maak

Eigenlijk heeft de vraag nooit geluid of er een Jaguar XE SVR zou komen, maar wanneer. Helaas valt op dat laatste nog altijd geen concreet antwoord te geven. De ontwikkeling van deze BMW M3-killer daarentegen zou al wel gestart zijn.
Lees verder »   Reageer »
16 februari 2017

Aston Martin AM-RB 001: eerste (technische) details

Vorig jaar zomer wist Aston Martin ons te verrassen met de aankondiging dat zij samen met Red Bull werken aan de ontwikkeling van een hypercar. Deze spectaculaire AM-RB 001 stond op dat moment nog echt in de kinderschoenen, maar inmiddels is er meer over het model bekend. Waaronder enkele technische details.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2017

Nederlandse Pal-V lanceert vliegende auto

Vijf jaar na de eerste testvlucht vanaf vliegbasis Gilze-Rijen is het moment supràªme voor het Nederlandse Pal-V dan eindelijk aangebroken: de officiële lancering van haar vliegende auto, de Liberty.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2017

Lexus pronkt met LS 500h in Genève

Een moderne Lexus die niet beschikbaar is met hybride-technologie is eigenlijk geen echte Lexus. Het verbaasde dan ook nogal toen dat element ontbrak bij de presentatie van de nieuwe LS in Detroit. Maar hier is 'ie alsnog. Of eigenlijk de Autosalon van Genève waar het officiële werelddebuut plaatsvindt.
Lees verder »   Reageer »
13 februari 2017

Groots afscheid: Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Het einde is definitief in zicht voor de stokoude Mercedes-Benz G-klasse. Een opvolger is in de maak en zal binnenkort het stokje overnemen. Maar niet voordat de 38-jarige(!) 4x4-icoon een groots afscheid krijgt in de vorm van deze Mercedes-Maybach G650 Laundaulet.
Lees verder »   Reageer »
10 februari 2017

Vernieuwde Audi RS 3 nog weer wat sterker en sneller

De burgermans A3-modellen en RS 3 Sedan gingen 'm al voor, maar als last but not least is nu ook de Audi RS 3 Sportback in 't nieuw gestoken. Het leukste nieuws is een opgewaardeerde 5-cilinderturbo met voortaan liefst 400 pk.
Lees verder »   Reageer »
9 februari 2017

Skoda's topdesigner gaat BMW's tekenen

Skoda kan opzoek naar een nieuwe hoofddesigner. Josef Kabaň, verantwoordelijk voor het lijnenspel van de Superb en Kodiaq maar ook enkele Volkswagens en de Bugatti Veyron, vertrekt naar BMW. Daar komt hij samenwerken met onze landgenoot Adrian van Hooydonk die overigens gewoon aan het hoofd blijft staan van BMW's ganse designafdeling.
Lees verder »   Reageer »
1 februari 2017

Nieuwe BMW 5-serie Touring onthuld

Goed nieuws voor wie van ruimte houdt en gecharmeerd is van de nieuwe 5-serie. BMW heeft het doek getrokken van de nieuwe 5-serie Touring. Op de Autosalon van Genève, begin maart, valt de stijlvolle station voor het eerst in levenden lijve te bewonderen.
Lees verder »   Reageer »
31 januari 2017

Rolls-Royce Phantom taait af

Het zit erop voor de Phantom. Dit is het laatst gebouwde exemplaar, goed voor ruim 6 meter aan ongekende weelde. Het einde van een bijzonder tijdperk voor Rolls-Royce, want de Phantom markeert de eerste en een zeer succesvolle periode onder de vleugels van BMW. Tegelijk is dit afscheid het begin van een nieuw generatie. Qua modellen als zo mogelijk klandizie. In 2018 wordt de opvolger van de Phantom verwacht, nu nog bekend onder de noemer Project Cullinan.
Lees verder »   Reageer »
27 januari 2017

Volkswagen: nooit meer krabben met speciale voorruit

Vrieskou en sneeuw kunnen voor prachtige winterplaatjes zorgen, behalve het aangezicht van je auto. Ruiten krabben is nu eenmaal niet iets dat de automobilist graag doet. Volkswagen heeft daar wat op gevonden: een verwarmbare voorruit zonder (hinderlijke) verwarmingsdraden.
Lees verder »   Reageer »
27 januari 2017

Sculptuur geeft preview nieuwe designtaal Mercedes

Mercedes-Benz heeft het bommetje gedropt dat haar designtaal aan de vooravond van een evolutie staat. Via een sculptuur.
Lees verder »   Reageer »
26 januari 2017

BMW prijst vernieuwde 4-serie

Nog een paar maandjes en dan valt er te rijden met de vernieuwde BMW 4-serie. Maar eerst betalen! Dit zijn de prijzen voor de Coupé, Cabriolet en vierdeurs Gran Coupé.
Lees verder »   Reageer »
26 januari 2017

Shelby Super Snake makes America great again

Sinds een week zijn wij er niet zo zeker meer van of Amerikaan zijn zo geweldig nog is. Maar dat ligt niet aan Shelby, dat ter viering van zijn 50-jarige bestaan een geweldenaar van jewelste uit de hoge hoed heeft getrokken. Ook onder Trump is de beresterke Mustang Super Snake niet te versmaden.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 96
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren?
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 495.66 -0.69 %
Brisk-index: 192.73 0.75 %
Stijgers Dalers
Arcadis 12.47  3.9 %
Nutreco 47  3.9 %
Grandvision 23.7  3.6 %
TNT express 8.45  -9.5 %
BAM groep ko 4.9  -1.8 %
USG people 17.2  -1.5 %
Meer beurs