Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
24 maart 2017

Porsche keert zeer gulle bonus uit aan personeel

Dat Porsche AG in Duitsland zo'n populaire werkgever is, is niet zo vreemd. Ieder jaar, als de zaken voor de wind zijn gegaan, kan het personeel een zeer gulle bonus tegemoetzien. En laat 2016 nu een recordjaar zijn geweest voor Porsche.
Lees verder »   Reageer »
23 maart 2017

Tips voor de beste zitplaats in het vliegtuig

Vliegtuigen worden steeds moderner en zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Ondanks deze modernisering blijft extra comfort vaak uit.
Lees verder »   Reageer »
22 maart 2017

Het lekkerste van de GTS optioneel voor elke Porsche 911 Carrera S

De Porsche 911 Carrera S is modeljaar 2018 ingegaan en dat is goed nieuws voor wie pk's te kort denkt te komen en/of stilletjes stikjaloers is op de GTS-rijder.
Lees verder »   Reageer »
22 maart 2017

McLaren BP23 wordt een waanzinnige dooddoener

Niet alleen Aston Martin en Red Bull Racing werken saampjes aan een waanzinnige hypercar bedeeld met F1-technologie, ook McLaren doet dat. Deze spirituele opvolger van de illustere F1 draagt de codenaam BP23 en is brenger van zowel verpletterend als teleurstellend nieuws.
Lees verder »   Reageer »
21 maart 2017

Waarom de zelfrijdende auto beslist komt

Het pad van de zelfrijdende of autonome auto loopt niet over rozen. En dat is ook niet zo gek, het is nogal wat om het stuur uit handen te geven. En toch komt de zelfrijdende auto er beslist. Wij leggen je graag uit waarom we dit zo stellig durven beweren.
Lees verder »   Reageer »
15 maart 2017

BMW Hommage-designer vertrekt naar Infiniti

Er heerst momenteel een stoelendans onder topdesigners bij verschillende automerken. Verruilde onlangs al de geestelijk vader van Bugatti Chiron dat merk voor Hyundai, nu is bekend geworden dat de voormalig hoofddesigner bij BMW, Karim Habib, aan de slag gaat bij Infiniti.
Lees verder »   Reageer »
13 maart 2017

Audi Sandbox maakt kinderfantasieën nog echter

Niemand kan zo fantaseren als een kind. Men neme wat zand, een schepje, een emmertje en enkele vormpjes en voilà , de wildste fantasieën ontspruiten zich. Met dat gegeven ging Audi Noorwegen aan de haal in combinatie met de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality. Het resultaat daarvan heet Audi Sandbox en is ronduit verbluffend. Spelen met zand zal nooit meer hetzelfde zijn.
Lees verder »   Reageer »
10 maart 2017

McLaren komt nu al met eerste speciale 720S

McLaren Special Operations (MSO) heeft de gloednieuwe 720S nu al onder handen genomen. Het resultaat is de zogenoemde Velocity. Al blijft het bij eigenlijk enkel bij optische dikdoenerij.
Lees verder »   Reageer »
9 maart 2017

Audi presenteert RS 5 DTM voor 2017

Audi heeft als eerste van alle deelnemende merken haar DTM-bolide voor het seizoen 2017 gepresenteerd. En net als afgelopen is die gebaseerd op de RS 5 Coupé. De gloednieuwe generatie welteverstaan, die ook in Genève zijn debuut beleeft.
Lees verder »   Reageer »
9 maart 2017

Italdesign en Airbus lanceren vliegende drone-auto

Italdesign en Airbus hebben de handen ineengeslagen voor het creëren van de Pop.Up Concept, een autootje dat uit de voeten kan op de weg, op het spoor én in de lucht, via een drone. Allemaal om verkeersopstoppingen te voorkomen en uitstoot te verminderen.
Lees verder »   Reageer »
8 maart 2017

Land Rover Project Hero: SUV met drone op het dak

Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations heeft in samenwerking met het Rode Kruis een speciale variant van de Land Rover Discovery ontwikkeld. Die moet het Rode Kruis gaan helpen bij noodsituaties.
Lees verder »   Reageer »
8 maart 2017

TomTom levert kaarten zelfrijdende auto's Volvo

TomTom gaat samen met Volvo werken aan zelfrijdende auto's. De Zweedse fabrikant gaat TomTom HD Map gebruiken voor Drive Me.
Lees verder »   Reageer »
8 maart 2017

Fittipaldi EF7: de auto waar zelfs F1-kampioenen van dromen

Emerson Fittipaldi kan voortaan in zijn eigen supercar stappen. De Fittipaldi EF7 is op de beursvloer van Genève officieel onthuld en is bijna klaar voor productie.
Lees verder »   Reageer »
8 maart 2017

Alpina B5 Biturbo: ideaal zoethoudertje voor M5-fans

De lak van de BMW 5-serie is nog amper droog, maar tuner Alpina heeft 'm nu al onder handen genomen. Maak kennis met de BMW Alpina B5 Biturbo.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 99
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren?
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 511.53 -0.21 %
Brisk-index: 203.35 -0.14 %
Stijgers Dalers
ASM internat 52.09  4.6 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Aegon 4.87  -5.3 %
Sligro food 34.65  -2.9 %
Meer beurs