Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
25 mei 2017

Beierse beauty: BMW Concept 8-serie

De verwachtingen waren hooggespannen. Wat wil je met de oorspronkelijke 8-serie (1989 tot 1999) die vandaag de dag nog altijd tot de verbeelding spreekt en alsmaar hoger in aanzien stijgt onder autoverzamelaars. Maar dat de reeds aankondigde nieuwe BMW 8-serie Coupé zó beeldig zou zijn"¦
Lees verder »   Reageer »
24 mei 2017

Prijzen voor opgewaardeerde Mercedes S-klasse

Mercedes-Benz heeft de S-klasse nog wat beter en verfijnder gemaakt dan 'ie al was. En daar horen nieuwe prijzen bij. Hier komen ze.
Lees verder »   Reageer »
24 mei 2017

Chinese Geely gaat Lotus besturen

Het Chinese Geely, dat al Volvo en het hier minder bekende Lynk&Co onder de hoede heeft, heeft bijna de helft van alle aandelen van het Maleisische Proton gekocht. En laat die laatste op zijn beurt nu aan de touwtjes van Lotus trekken.
Lees verder »   Reageer »
23 mei 2017

Bentley zet klauwen in Bentayga Falconry Edition

Hoe verzinnen ze het toch telkens weer bij Bentley. Net op het moment dat je denkt dat de Britten elk thema wel hebben aangesneden om hun fijne neus voor ultraluxe te etaleren, komen ze met nog iets (knots)gekkers op de proppen. Maak kennis met de Bentayga Falconry Edition.
Lees verder »   Reageer »
22 mei 2017

CEO Ford Mark Fields krijgt de zak

Mark Fields nam in de 2014 de scepter over van toenmalige Ford-baas Alan Mulally. Maar de man heeft het niet makkelijk. Het marktaandeel van het merk met de blauw/witte ovaal nam sindsdien een duikvlucht en staat nu zo'n 40% lager dan toen hij aantrad op de hoogste post. Voldoende voor de raad van bestuur om een wijziging aan de top door te voeren.
Lees verder »   Reageer »
11 mei 2017

BMW plaagt met 8-serie Coupé

Een dag nadat men heeft ontdekt dat de 6-serie Coupé uit productie heeft genomen, slingert BMW een eerste teaser over de nieuwe 8-serie de wereld in. Dat kan haast geen toeval zijn.
Lees verder »   Reageer »
11 mei 2017

Feest! De Porsche 911 is miljonair

Taart bij Porsche. De miljoenste 911 is een feit en dat wordt op bijzondere wijze gevierd.
Lees verder »   Reageer »
10 mei 2017

BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood

Als het aan BMW had gelegen had verder niemand iets meegekregen dat de 6-serie Coupé vaarwel is gezwaaid. Eigenlijk in februari al. Wil je er toch nog eentje, dan ben je aangewezen op de voorraad bij de dealer.
Lees verder »   Reageer »
9 mei 2017

Audi prijst nieuwe RS 5 Coupé

Dat je met de nieuwe Audi RS 5 Coupé zeker 90% van het rijdende wagenpark in Nederland (en elders ook) te snel af bent, dat wist je al. Maar tegen welke kostprijs? Dat komt Audi je nu vertellen.
Lees verder »   Reageer »
2 mei 2017

Nederlandse autodealers blijven goed boeren in april

Goed gemutste gezichten bij autoverkopers. De reden? Na een prima eerste kwartaal steeg ook de autoverkoop in april ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.
Lees verder »   Reageer »
1 mei 2017

Einde oefening voor Mercedes SLC

Op de automarkt is het een komen en gaan van modellen. Het is ondoenlijk om ze elk de aandacht te geven die het verdient, maar we doen ons best. Bovendien is de ene auto de andere niet. Zo behoort de Mercedes-Benz SLC tot de categorie die we absoluut niet zullen overslaan. Zeker wanneer de voormalige SLK afscheid komt nemen.
Lees verder »   Reageer »
28 april 2017

Verbijsterend: BMW M550d even snel als M5

Op de nieuwe M5 is het nog zeker enige tijd wachten, maar dat is dragelijker dan ooit nu BMW niet één maar twee uitstekende alternatieven heeft. Daarbij liever diesel dan benzine tanken? Dit is de nieuwe M550d xDrive.
Lees verder »   Reageer »
21 april 2017

Handbagagerekken in vliegtuig overvol door dure ruimbagage

Veel Nederlanders reizen in het citytripseizoen, tussen maart en juli, voor een paar dagen naar een leuke Europese stad. Mede door de stijgende kosten voor het vervoeren van een koffer, reist men steeds vaker het liefst enkel met handbagage.
Lees verder »   1 reactie »
19 april 2017

Mercedes Concept A Sedan blikt vooruit op nieuwe CLA

Mercedes-Benz timmert uiterst lekker aan de weg. Zo'n beetje alles wat het aanraakte de afgelopen jaren is veranderd in goud. Op één model na: de CLA. Nadat het nieuwtje daarvan af was bleef een best wel twijfelachtige auto over. Toch krijgt 'ie een opvolger en deze Concept A Sedan vormt daarvan een voorbode.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 101
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 528.03 0.11 %
Brisk-index: 220.74 2.60 %
Stijgers Dalers
Value8 5.89  5 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Doc data 0.64  -4.5 %
Brill kon 31.5  -3.1 %
Meer beurs