Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
ICT/Telecom
27 december 2016

Trends in zakelijke communicatie

Technologische ontwikkelingen hebben een enorme invloed op de manier waarop we communiceren. Ook op zakelijk gebied verandert er veel, zowel in de interne als de externe communicatie.
Lees verder »   Reageer »
22 december 2016

#cloudvrees: aanzienlijk kennis-gat bedrijven

NFON heeft in samenwerking met techconsult bedrijven uit verschillende sectoren, van verschillende grootte en bedrijfstype in Nederland gevraagd in hoeverre ze zich al in cloud-technologie hebben verdiept, deze technologieën al gebruiken of welke twijfel er bestaat omtrent het gebruik van cloud-technologie. 
Lees verder »   Reageer »
21 december 2016

De acht trends voor werkplekbeheer in 2017

Wat zijn de werkplekbeheertrends voor volgend jaar? In dit artikel vertelt Oliver Bendig, CEO van Matrix42, alles over de acht belangrijkste ontwikkelingen voor bedrijven in 2017.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2016

Nieuwe Europese telecomregels uitgelekt, grote impact bedrijfsleven

Een deze week uitgelekte conceptversie van de e-Privacy verordening, de Europese Telecommunicatiewet, laat ingrijpende veranderingen zien ten opzichte van de huidige wet, die uit 2002 stamt.
Lees verder »   Reageer »
9 december 2016

Bedrijven elke 40 seconden slachtoffer van ransomware

In 2016 nam het aantal ransomware-aanvallen op het bedrijfsleven met een factor drie toe: van elke twee minuten een aanval in januari tot elke 40 seconden een aanval in oktober. Voor individuele gebruikers steeg de snelheid van elke twintig seconden tot elke tien seconden.
Lees verder »   Reageer »
2 december 2016

Grote kans op datalek door ongebruikte elektronica

Onderzoek van Shred-it toont aan dat de helft van de Nederlandse mkb-ondernemers (50 procent) elektronica die vertrouwelijke informatie bevat minder dan eens per jaar vernietigt.
Lees verder »   1 reactie »
1 december 2016

Hoe veilig zijn uw wachtwoorden eigenlijk?

Wellicht nog relatief onbekend is dat het op 24 november Nationale Check Je Wachtwoorden Dag was. Het kan daarom geen kwaad om aandacht te besteden aan dit initiatief.
Lees verder »   Reageer »
23 november 2016

Bedrijven onderschatten impact cyber-aanvallen

Uit het onderzoek blijkt dat het voorkomen van cyberaanvallen niet de aandacht krijgt die het verdient. Zo blijkt dat 54 procent van de bedrijven onvoldoende is beveiligd tegen cyberrisico's.
Lees verder »   Reageer »
16 november 2016

Digitize or Die

Bij de vierde editie van de Mercateo Executive Summit in het Berlijnse 'Adagio' kwamen inkoopmanagers van talrijke Europese bedrijven samen.
Lees verder »   Reageer »
21 oktober 2016

Vanaf 2017 alleen nog maar sim-only abonnementen

Als Nederlanders zijn wij dol op alles dat gratis is. Niets voor niets dat telefoonabonnementen met ‘gratis’ smartphones dan ook zo populair waren. Dat telecomaanbieders natuurlijk niet voor niets zomaar telefoons ‘weggaven’, daar dachten we het liefst niet te veel over na.
Lees verder »   1 reactie »
14 oktober 2016

ZZP’er heeft baat bij website

Het hebben van een website levert ZZP’ers jaarlijks heel wat op. Recente cijfers van Onepage.website en Stichting Internet Domeinregistratie (SIDN) tonen aan dat ZZP’ers met een website gemiddeld zeventien opdrachten per jaar binnenhalen en hiermee een extra omzet van  22.500 euro genereren.
Lees verder »   1 reactie »
5 oktober 2016

Mkb-handelsbedrijven vinden automatisering noodzakelijk

Onderzoek van Visma Software toont aan dat 77 procent van de groothandelsbedrijven vindt dat ‘automatisering’ onderdeel moet zijn van het strategisch bedrijfsplan. Dit om hun marktpositie veilig te stellen tegen meer concurrentie, hogere klanteisen, veranderende wet- en regelgeving en prijzen en marges die onder druk blijven staan.
Lees verder »   Reageer »
3 oktober 2016

Één DDoS-aanval kan meer dan 1,4 miljoen euro kosten

Volgens het Corporate IT Security Risks 2016 onderzoek, uitgevoerd door Kaspersky Lab en B2B International, kan een enkele DDoS-aanval een bedrijf meer dan 1,4 miljoen euro kosten, hoewel dat cijfer in grote mate afhangt van de snelheid waarmee de aanslag wordt gedetecteerd.
Lees verder »   Reageer »
22 september 2016

Middelgrote bedrijven hebben minste vertrouwen in beveiliging (klant)data

Vodafone maakt de resultaten bekend van de jaarlijkse MKB ICT Trend Monitor. Overal en altijd verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk en mobiel kunnen bellen en gebeld worden in binnen- en buitenland blijven het belangrijkst voor het mkb als het om ICT en telecom gaat.
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 28
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs