Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
ICT/Telecom
9 februari 2017

Eerste hulp bij een software-audit

Help, een software-audit, wat nu? Hoewel de kans op een audit 68 procent is, zijn niet alle bedrijven hier even goed op voorbereid. Angus Cameron, Regional Business Manager bij Snow Software, legt in vijf stappen uit hoe bedrijven het beste om kunnen gaan met een software-audit.
Lees verder »   Reageer »
8 februari 2017

Afspraak via WhatsApp is bindend

Een afspraak via WhatsApp is net zo rechtsgeldig als iedere andere afspraak. Hoewel het heel laagdrempelig en informeel lijkt, kan communiceren via WhatsApp verstrekkende gevolgen hebben.
Lees verder »   2 reacties »
8 februari 2017

Cyberaanvallen schadelijk voor omzet mkb'ers

Het uitstelgedrag van mkb'ers als het gaat om cloudservices en online systeembeheer kan ernstige gevolgen hebben voor hun omzet en productiviteit. Ze lopen onnodig risico door verouderde software, zwakke firewalls en DDoS-aanvallen.
Lees verder »   Reageer »
6 februari 2017

Tips voor het inkopen van mobiele telefonie

Het bedrijfsleven heeft de afgelopen jaren grote sprongen gemaakt op het gebied van communicatie. Vaste lijnen komen steeds minder vaak voor, terwijl steeds meer medewerkers een smartphone gebruiken.
Lees verder »   Reageer »
2 februari 2017

41 procent bedrijven houdt zich niet aan Meldplicht Datalekken wet

Een jaar na het intreden van de wet Meldplicht Datalekken zegt 41 procent van de Nederlandse organisaties geen (tijdige) melding te maken van dataverlies. Belangrijkste redenen om niet te melden zijn onduidelijkheid over de impact van het datalek, reputatieschade en het voorkomen van verder misbruik.
Lees verder »   Reageer »
1 februari 2017

Vijf cloud-ontwikkelingen waarmee bedrijven te maken krijgen

Bij veel organisaties is de digitale infrastructuur klaar om naar het volgende niveau te groeien. Dat stelt OVH. In de afgelopen jaren is er namelijk veel geld en tijd geïnvesteerd in het betreden van de cloud en in 2017 staat die cloud nog centraler.
Lees verder »   Reageer »
30 januari 2017

ZZP’er nalatig met beveiliging internet

ZZP’ers beveiligen het eigen internet onvoldoende. De helft van de ZZP’ers vervangt het wachtwoord van de draadloze internetverbinding nooit. Bovendien heeft de helft van de ZZP’ers wel eens een virus op zijn of haar computer, ondanks dat 90 procent een antivirusprogramma heeft geïnstalleerd.
Lees verder »   Reageer »
26 januari 2017

Onveilige website kost omzet

Zo’n 86 procent van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde. Naast veiligheidsrisico’s voor sitebezoekers, dreigen ondernemers hierdoor steeds meer omzet mis te lopen.
Lees verder »   Reageer »
19 januari 2017

Consumenten bewuster van online beveiligingsrisico’s...

Gemalto publiceert de onderzoeksresultaten van het 2016 Data Breaches and Customer Loyalty rapport. Hierin wordt duidelijk dat consumenten wereldwijd de verantwoordelijkheid van de bescherming van hun persoonlijke gegevens vooral leggen bij de organisaties die hun gegevens in handen hebben en niet bij henzelf.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2017

Zzp’er neemt gevaren openbare WiFi-netwerken voor lief

89,9 procent van de zzp’ers zegt zich bewust te zijn van de gevaren van openbare WiFi-netwerken in bijvoorbeeld café’s, restaurants en flexwerkplekken. Toch maakt 56 procent wel regelmatig gebruik van deze netwerken.
Lees verder »   Reageer »
3 januari 2017

Zakelijke gebruiksvoorwaarden mobiele devices: verplichte kost voor bedrijven

Een zakelijke smartphone wordt door werknemers al snel als persoonlijk bezit beschouwd. Dat is niet zo vreemd volgens Su Kent, Product Marketing Manager bij Snow Software, want privé en zakelijk loopt steeds meer door elkaar.
Lees verder »   Reageer »
28 december 2016

Drie AI trends voor 2017

2017 wordt het jaar waarin kunstmatige intelligentie, ofwel Artificial Intelligence (AI) definitief doorbreekt. De toepasbaarheid van big data heeft ertoe geleid dat de ontwikkelingen op het gebied van AI een enorme vlucht hebben genomen.
Lees verder »   Reageer »
27 december 2016

Trends in zakelijke communicatie

Technologische ontwikkelingen hebben een enorme invloed op de manier waarop we communiceren. Ook op zakelijk gebied verandert er veel, zowel in de interne als de externe communicatie.
Lees verder »   Reageer »
22 december 2016

#cloudvrees: aanzienlijk kennis-gat bedrijven

NFON heeft in samenwerking met techconsult bedrijven uit verschillende sectoren, van verschillende grootte en bedrijfstype in Nederland gevraagd in hoeverre ze zich al in cloud-technologie hebben verdiept, deze technologieën al gebruiken of welke twijfel er bestaat omtrent het gebruik van cloud-technologie. 
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 29
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs