Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
ICT/Telecom
23 juni 2017

Vijf voordelen van het koppelen van bedrijfssoftware

Ondernemers zijn continu verwikkeld in een hevige concurrentiestrijd. Door slim te ondernemen kunt u de concurrenten voor zijn. Eén van de manieren waarmee om slimmer te werken is bedrijfssoftware in de cloud.
Lees verder »   Reageer »
23 juni 2017

Hoe kiest u de beste cloud-oplossing voor uw organisatie?

Data uitbesteden aan een derde partij was een paar jaar geleden nog ondenkbaar. Momenteel zijn er veel organisaties die hun IT-systemen uitbesteden aan een externe cloud-dienstverlener. Maar met het enorme aanbod op de markt zien organisaties al snel door de bomen het bos niet meer.
Lees verder »   Reageer »
19 juni 2017

Afschaffing roamingtarieven leidt niet tot lagere kosten

Het afschaffen van roamingtarieven binnen de EU leidt niet automatisch tot lagere belkosten of besparingen voor bedrijven. Bellen naar het buitenland wordt niet goedkoper maar soms zelfs duurder.
Lees verder »   Reageer »
16 juni 2017

Datacentermarkt regio Amsterdam groeit met 30 procent

De Dutch Datacenter Association (DDA) presenteert deze week het rapport ‘State of the Dutch Data Centers 2017 - Room for Growth’ over de actuele stand van zaken in de Nederlandse datacenter sector.
Lees verder »   Reageer »
16 juni 2017

Bijna helft ingeruilde mobiele telefoons is een iPhone

Bijna de helft van de tweedehands mobiele telefoons die in Nederland ingeruild worden is een iPhone. Dit blijkt uit onderzoek van telefoonverkopen.com op basis van informatie afkomstig van de drie grootste inkopers van mobiele telefoons.
Lees verder »   1 reactie »
12 juni 2017

Artificial Intelligence als nieuw verdienmodel

Dr. Marc Teerlink is chief business strategist voor de IBM Watson Group van IBM in New York. Hem werd gevraagd naar zijn visie en hoe u een verdienmodel creëert met Artificial Intelligence (AI).
Lees verder »   Reageer »
8 juni 2017

'Op weg naar een digitale revolutie'

De steeds sneller gaande digitale revolutie zet wereldwijd allerlei businessmodellen op zijn kop. Er ontstaan veel kansen om dingen beter, sneller en goedkoper te doen.
Lees verder »   Reageer »
31 mei 2017

Bedrijfswendbaarheid in een veranderende IT-omgeving

Uniserver heeft benchmarkonderzoek onder MKB-bedrijven gehouden met als invalshoek:  ‘Het wendbaar opereren van het MKB in een veranderend IT-landschap’. Uit de hoge respons is af te leiden dat deze uitdaging onder het MKB sterk leeft.
Lees verder »   Reageer »
31 mei 2017

Nederlander wil zelfrijdende auto

Vanaf heden is het platform Zelfsturing.IT online. In opdracht van dit platform deed Maurice de Hond onderzoek onder 1500 Nederlanders naar zelfsturing in Nederland. Hieruit bleek dat zes op de tien mensen de trend herkent en meer zelfsturing ervaart dan vroeger.
Lees verder »   Reageer »
23 mei 2017

Telefoon op afbetaling: de nieuwe regels

‘Let op, geld lenen kost geld’. Vanaf dit jaar is deze waarschuwing bij een reclame voor een abonnement met ‘gratis’ telefoon verplicht. Dit is namelijk een lening en daarop worden de reclames en wetgeving aangepast.
Lees verder »   Reageer »
23 mei 2017

Mobiele ransomware meer dan verdrievoudigd

De wereldwijde ransomware-nachtmerrie lijkt niet te stoppen. Volgens het Malware Report van Kaspersky Lab over het eerste kwartaal van 2017 is het aantal gevallen van mobiele ransomware in de eerste drie maanden van dit jaar 3,5 keer zo groot als in het vorige kwartaal.
Lees verder »   Reageer »
19 mei 2017

Verkoop gebruikte ICT-apparatuur stijgt flink

Bedrijven en consumenten stappen steeds vaker over op gebruikte ICT-apparatuur. Ze doen dit vanwege de positieve impact op het milieu, omdat ze er geld mee besparen en omdat ze inzien dat gebruikte apparatuur niet onderdoet voor nieuwe.
Lees verder »   Reageer »
18 mei 2017

Bedrijfsleven op grote schaal slachtoffer datalekken

Het Nederlandse bedrijfsleven is de afgelopen twee jaar op grote schaal getroffen door datalekken. Ruim vier op de tien ondernemingen had hier de afgelopen 24 maanden mee te maken.
Lees verder »   Reageer »
18 mei 2017

Mkb blijft gevoelig voor nieuwe golf cyberaanvallen

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) blijft waarschuwen voor mogelijke ransomware-aanvallen in de komende week, waarbij ook het mkb slachtoffer kan zijn. Afgelopen vrijdag waren organisaties wereldwijd het slachtoffer van de WannaCry-ransomware.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 26
ADVERTORIAL
Mis deze kans niet en ontdek wat het beste werkt voor úw vacatures in 2017. Maak daarnaast ook nog eens kans op 1 van de 25 boeken van Brechtje de Leij, met extra voorbeelden, praktische tips en meer over de millenial-generatie.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 519.50 0.02 %
Brisk-index: 297.48 -3.59 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Brunel inter 12.24  3.8 %
Ahold kon 17.09  3.7 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Nn group 30.44  -4 %
Randstad 51.19  -3.6 %
Meer beurs