Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
9 maart 2017

Bijeenkomst topvrouwen in de verzekeringsmarkt

Aanstaande donderdag 9 maart komen ruim 150 topvrouwen in Utrecht bijeen op de derde editie van hét netwerkevent voor vrouwen in de verzekeringsmarkt: am:vrouwen. Hier presenteert de redactie van verzekeringsblad am: de nieuwe top-50 vrouwen in de verzekeringsmarkt en kunnen de deelnemers rekenen op een inspirerend programma met prikkelende discussies.
Lees verder »  
22 maart 2017

De dilemma’s van het toezichthouderschap!

Op 16 maart aanstaande organiseert de NCD (de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) voor de 10e keer de Nationale Dag Commissarissen en Toezichthouders.
Lees verder »  
4 april 2017

Masterclass Cybersecurity en Malware

Op 4 april 2017 organiseert Motiv een masterclass cybersecurity voor studenten, starters en young professionals. De avondmasterclass staat volledig in het teken van het bijspijkeren van de kennis over malware.
Lees verder »  
12 mei 2017

Zoektocht naar meest innovatieve marketingconcept weer gestart

Ieder jaar reikt BouwKennis haar BouwKennis Marketing Jaarprijs uit. De prijs gaat uit naar het meest innovatieve marketingconcept uit de bouw-, vastgoed- en installatiesector. De inschrijving voor de Marketing Jaarprijs 2017 is geopend en daarmee is de zoektocht naar de winnaar van de nationale marketingprijs in de bouw officieel gestart.
Lees verder »  
6 juni 2017

Koninklijk bezoek bij finale Young Business Award 2017

Prins Constantijn bezoek op dinsdag 6 juni de finale van de Young Business Award 2017 (YBA2017) in het Atlas Theater te Emmen. De prins is uitgenodigd voor de finaleavond als ambassadeur van StartupDelta. Over de daadwerkelijke rol van prins Constantijn tijdens de Young Business Award finale is momenteel nog niks bekend. Naast prins Constantijn zal Jort Kelder dit jaar opnieuw de finaleavond presenteren.
Lees verder »  
12 juni 2017

Een droomstart voor ambitieuze vrouwen

Voor het vijfde jaar op rij biedt TheNextWomen ambitieuze startups het podium van TheNextWomen Summit om hun bedrijf tegenover een deskundige jury van investeerders, pers, adviseurs en andere professionals te pitchen.
Lees verder »  
1  
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren?
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 511.53 -0.21 %
Brisk-index: 203.35 -0.14 %
Stijgers Dalers
ASM internat 52.09  4.6 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Aegon 4.87  -5.3 %
Sligro food 34.65  -2.9 %
Meer beurs