Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
26 april 2018

Webinar ’Gezond en veilig werken met ISO 45001’

NEN organiseert op 26 april 2018 een gratis webinar over ISO 45001 'Managementsystemen voor gezond en veilig werken'. Deze norm vervangt OHSAS 18001 (arbomanagement). Wilt u meer weten over ISO 45001? Mis dit webinar dan niet.
Lees verder »  
18 mei 2018

Startupbootcamp Accelerator in Amsterdam selecteert beste tien Commerce startups

Startupbootcamp Commerce, het toonaangevende startup accelerator programma gericht op de E-commerce & retail industrie, is zijn 2018 programma gestart met twee enerverende selectiedagen. Achttien geselecteerde startups beginnen op 19 februari het intensieve accelaratie programma.
Lees verder »  
7 juni 2018

Inschrijving Nederlandse Data Science Prijzen 2018 geopend

De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) en de Big Data Alliance (BDA) reiken in 2018 voor de tweede keer de Nederlandse Data Science Prijzen uit. Wetenschappers, startups, bedrijven en overheden maken in drie categorieën kans op een award. De inschrijving voor de prijzen is nu geopend.
Lees verder »  
9 juni 2018

Zoektocht naar veiligste chauffeur van Nederland

Om het aantal ongevallen terug te brengen en de bewustwording voor een veiliger weggedrag op de kaart te zetten, starten TVM verzekeringen en Volvo Trucks Nederland nu een zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland.
Lees verder »  
14 juni 2018

Nieuwe ISO 41001 voor verder professionaliseren facility management systemen

Met de publicatie van ISO 41001, een Facility Management System standard, is er nu een internationale kapstok waarin de andere facility management normen een plek krijgen. De norm beschrijft eisen voor een FM managementsysteem dat een organisatie kan gebruiken om FM in de organisatie te implementeren en de kwaliteit te verbeteren.
Lees verder »  
15 juni 2018

Voorkom verloop en verzuim, begin bij de RI&E

Van 11 tot 15 juni vindt de 4e Week van de RI&E plaats. Tientallen brancheorganisaties, opleiders, arbodiensten en andere intermediairs organiseren in de Week van de RI&E speciale activiteiten om ondernemers te overtuigen om écht aan de slag te gaan met de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).
Lees verder »  
30 december 2018

Masterclass-serie Groeimasters van start: werken aan de volgende stap

Ieder bedrijf gaat door verschillende fasen van groei. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen bij het laten doorgroeien van hun bedrijf. De manier waarop het bedrijf werkt bij acht medewerkers is radicaal anders bij 25 medewerkers. Hoe werkt dat precies en wat moet u als ondernemer veranderen om die groei te organiseren?
Lees verder »  
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken