Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
12 mei 2017

Zoektocht naar meest innovatieve marketingconcept weer gestart

Ieder jaar reikt BouwKennis haar BouwKennis Marketing Jaarprijs uit. De prijs gaat uit naar het meest innovatieve marketingconcept uit de bouw-, vastgoed- en installatiesector. De inschrijving voor de Marketing Jaarprijs 2017 is geopend en daarmee is de zoektocht naar de winnaar van de nationale marketingprijs in de bouw officieel gestart.
Lees verder »  
12 juni 2017

Een droomstart voor ambitieuze vrouwen

Voor het vijfde jaar op rij biedt TheNextWomen ambitieuze startups het podium van TheNextWomen Summit om hun bedrijf tegenover een deskundige jury van investeerders, pers, adviseurs en andere professionals te pitchen.
Lees verder »  
1  
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. In dit boek lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico's. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daarvan te leren?
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 495.66 -0.69 %
Brisk-index: 192.76 0.76 %
Stijgers Dalers
Arcadis 12.47  3.9 %
Nutreco 47  3.9 %
Gemalto 57.3  3.7 %
TNT express 8.45  -9.5 %
BAM groep ko 4.91  -1.6 %
USG people 17.2  -1.5 %
Meer beurs