Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
25 januari 2018

Q1: de allereerste nieuwjaarsborrel voor freelancers

Steeds meer werknemers verkiezen vrijheid boven een vaste werkgever. Het aantal freelancers is in tien jaar tijd gestegen met 79 procent; van 81.000 eenmanszaken in 2007 tot 165.000 in 2017 (bron: CBS). Speciaal voor dit gedeelte van de Nederlandse beroepsbevolking wordt op 25 januari een nieuwjaarsborrel georganiseerd. 
Lees verder »  
26 januari 2018

VNO-NCW, MKB, overheid en experts informeren ondernemers over Brexit

Vrijdag 26 januari (13.30-15.30) praten Hans de Boer (Voorzitter VNO-NCW) staatssecretaris Mona Keijzer (EZK) en de Nederlandse ambassadeur in Londen Simon Smits enkele honderden ondernemers bij over hoe zij zich -ondanks alle onzekerheid- het beste kunnen voorbereiden op de Brexit en de mogelijke gevolgen hiervan.  
Lees verder »  
9 februari 2018

Tien genomineerden Startup Competitie South by Southwest bekend

innogy, het moederbedrijf van Essent, heeft de tien genomineerden in de Mobility & Energy Track van de New Dutch Wave Startup Competitie bekend gemaakt. Deze tien Nederlandse startups, die actief zijn op het gebied van energiebesparing, binnenklimaat, Smart&Connected en elektrisch rijden, mogen hun innovatieve ideeën presenteren aan een vakjury in de energie- en mobiliteitsvoorronde.
Lees verder »  
7 april 2018

Zoektocht naar Freelancer of the Year 2018 gestart

De vijfde editie van de nationale zzp-prijs Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is officieel van start gegaan. De verkiezing staat open voor alle zzp’ers, freelancers en interim professionals die voor eigen rekening en risico werken en die geen personeel in (loon)dienst hebben.
Lees verder »  
18 mei 2018

Startupbootcamp Accelerator in Amsterdam selecteert beste tien Commerce startups

Startupbootcamp Commerce, het toonaangevende startup accelerator programma gericht op de E-commerce & retail industrie, is zijn 2018 programma gestart met twee enerverende selectiedagen. Achttien geselecteerde startups beginnen op 19 februari het intensieve accelaratie programma.
Lees verder »  
7 juni 2018

Inschrijving Nederlandse Data Science Prijzen 2018 geopend

De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) en de Big Data Alliance (BDA) reiken in 2018 voor de tweede keer de Nederlandse Data Science Prijzen uit. Wetenschappers, startups, bedrijven en overheden maken in drie categorieën kans op een award. De inschrijving voor de prijzen is nu geopend.
Lees verder »  
9 juni 2018

Zoektocht naar veiligste chauffeur van Nederland

Om het aantal ongevallen terug te brengen en de bewustwording voor een veiliger weggedrag op de kaart te zetten, starten TVM verzekeringen en Volvo Trucks Nederland nu een zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland.
Lees verder »  
1  
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs