Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
19 juni 2017

Welk bedrijf wint dit jaar de Business Awards van de Franse KvK?

Op maandag 19 juni reikt de Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CCI France Pays-Bas) haar jaarlijkse Business Awards uit. Tijdens een galadiner worden succesvolle bedrijven die de handelsrelatie tussen Nederland en Frankrijk bevorderen in het zonnetje gezet.
Lees verder »  
22 augustus 2017

Start-ups rechtstreeks in contact met top-influencers

Op één dag 50 relevante top-influencers ontmoeten die bepalend kunnen zijn voor de toekomst van je merk. Dat is het idee achter The Start-up Fair, een nieuw initiatief van Friends of the Brands, experts in influencer marketing.
Lees verder »  
21 oktober 2017

Nieuwe competitie: wie is Europa’s veiligste zakelijk bestuurder?

TomTom Telematics introduceert de Driver of the Year Awards. Doel is hiermee bij te dragen aan veiligere en verantwoordelijkere rijstijlstandaarden onder Europese zakelijke wagenparken.
Lees verder »  
29 november 2017

Ondernemers met exportdroom gezocht

De inschrijving voor de vijfde editie van het Oranje Handelsmissiefonds is weer geopend. Dat betekent dat ondernemers met internationale ambities zich weer kunnen inschrijven voor dé ondernemersprijs van het jaar.
Lees verder »  
1  
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Registeraccountant Stefano Golia versterkt directie Team Nijhuis
Golia studeerde aan het Nyenrode en werkte 12 jaar als adviseur bij diverse ondernemingen via De Jong & Laan accountants.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien word je tegengehouden door een gebrek aan tijd en middelen. Of je weet niet goed wat de eindklant wil. En veel collega’s schepen je af omdat zij hun nek niet willen uitsteken.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 519.50 0.02 %
Brisk-index: 297.48 -3.59 %
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Brunel inter 12.24  3.8 %
Ahold kon 17.09  3.7 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Nn group 30.44  -4 %
Randstad 51.19  -3.6 %
Meer beurs