Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
2 september 2016

Online alcohol bestellen is populair

Online eten en drinken bestellen bij een speciaalzaak begint aan terrein te winnen. Momenteel bestelt zestien procent van de consumenten wel eens bij een online speciaalzaak en vijf procent zelfs wekelijks. Alcoholische dranken worden veel online besteld. Gall.nl is het populairst.
Lees verder »   Reageer »
12 augustus 2016

Bedrijven verwaarlozen blog

Slechts zeventien procent van de bedrijven houdt bloggen voor hun eigen website vol. Uit onderzoek van Contany.nl is gebleken dat maar liefst vier op de vijf bedrijven al na gemiddeld zeven blogposts stopt. Is bloggen voor ondernemers nog wel in trek?
Lees verder »   1 reactie »
4 augustus 2016

Consument dwingt auto-industrie om meer circulair te produceren

De auto-industrie verandert en zal in een stroomversnelling komen, omdat de consument anders naar mobiliteit kijkt. Zo bewijst de groeiende vraag naar bedrijfsmodellen als 'Car-as-a-Service' en autodelen - een stijging van 300 procent in twee jaar - dat de auto vaker als dienst wordt beschouwd.
Lees verder »   Reageer »
2 augustus 2016

Zes strategieën om de klantervaring te verbeteren in het digitale tijdperk

Een uitstekende klantervaring bieden is essentieel voor organisaties in haast iedere branche, met name door de steeds hogere klantverwachtingen. Daarom blijven onder andere banken en retailers innoveren en nieuwe on- en offline technologieën introduceren, zoals beacons en locatiegebaseerde diensten, om de klantervaring te verbeteren.
Lees verder »   1 reactie »
29 juli 2016

Meerderheid Millennials gaat direct over tot aankoop

Hoe shopten Nederlandse consumenten en wat wilden ze graag hebben in het tweede kwartaal van 2016? Stylight ​dook in ​de cijfers van de afgelopen drie maanden ​(april, mei, juni) ​en ​verzamelde ​de ​(social media) ​trends​​, populairste mode items en merken​​.​
Lees verder »   Reageer »
25 juli 2016

Besteed de zomer nuttig – verbeter uw klantbeleving

Het is – eindelijk – volop zomer. De tijd om het rustig aan te doen, of juist een periode om nuttig te besteden aan zaken waar u de rest van het jaar niet aan toekomt. u je toch aan het werk bent tijdens de komkommertijd, steekt u tijd dan bijvoorbeeld in het verbeteren van de klantbeleving.
Lees verder »   Reageer »
22 juli 2016

Shoppen tijdens werktijd populair

Wie beweert dat vrouwen tijdens de uitverkoop achteloos met hun bankpas zwaaien, heeft het mis. Vrouwen vinden de prijs de belangrijkste factor bij nieuwe aankopen, terwijl mannen de voorkeur geven aan goede kwaliteit. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 1.000 Vlamingen, uitgevoerd door Solden.be.
Lees verder »   Reageer »
21 juli 2016

We kopen steeds meer via mobiel

Kleding, boodschappen, elektronica: de hoeveelheid online aankopen die we doen blijft toenemen. En steeds vaker doen we dit via onze smartphone. Dit blijkt uit het 'Whats Happening Online'-onderzoek van Ruigrok NetPanel, dat sinds 2007 jaarlijks wordt uitgevoerd.
Lees verder »   1 reactie »
18 juli 2016

Bonita en Zalando best gewaardeerde fashionretailers

Uit het jaarlijkse onderzoek van GfK naar de waardering van fashionretailers zijn dit jaar twee winnaars naar boven gekomen. Zalando heeft de GfK Fashion Award gewonnen in de categorie consumenten 15-49 jaar. Bonita kreeg de GfK Fashion Award uitgereikt voor de categorie consumenten van 50 jaar en ouder.
Lees verder »   Reageer »
15 juli 2016

Visconsument vindt duurzaamheid belangrijker dan prijs en merk

Nieuw wereldwijd onafhankelijk marktonderzoek in 21 landen heeft aangetoond dat duurzaamheid een belangrijke drijfveer is bij de aankoop van vis-, schaal- en schelpdier- producten. Over het algemeen scoort duurzaamheid hoger dan prijs en merk bij de aankoop van vis.
Lees verder »   Reageer »
7 juli 2016

Zo moet het niet: de veel voorkomende fout bij online adverteren

Steeds meer bedrijven maken dankbaar gebruik van de mogelijkheden van adverteren op internet. Met mooie beelden en passende slogans wordt een groot publiek bereikt via veel verschillende kanalen. In Google AdWords bijvoorbeeld kunt u gemakkelijk uw eigen campagne inrichten.
Lees verder »   Reageer »
30 juni 2016

70 procent Nederlanders gebruikt kortingscodes bij online shoppen

De crisis, het grote aanbod online winkels en nieuwe technologieën hebben effect gehad op het winkelgedrag van Nederlanders. Moderne consumenten letten steeds scherper op hun uitgavenpatroon. Uit onderzoek van ActiePagina.nl,  blijkt dat 70 procent van de Nederlanders kortingscodes of coupons gebruikt bij het online shoppen.
Lees verder »   Reageer »
24 juni 2016

Verkoopmedewerkers spelen centrale rol in het aankooptraject

Een nieuwe studie verbrijzelt de mythe dat in winkels het grootste deel van het winkelend publiek niet gestoord wil worden door verkoopmedewerkers. Ook wijst het onderzoek op de zeer positieve invloed die verkoopmedewerkers kunnen hebben op het beïnvloeden van de aankopen van winkelbezoekers.
Lees verder »   Reageer »
21 juni 2016

Conversiepercentage modewebshops op smartphones stijgt

Het conversiepercentage op smartphones steeg met 23,73 procent een stuk harder dan op desktop of tablet. Ook nam het aantal bezoeken aan modewebwinkels via mobiel toe met 35,71 procent. Toch blijft het afronden van het bestelproces in Nederlandse modewebwinkels een relatief grote opgave.
Lees verder »   Reageer »
8  9  10  11   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs