Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
10 november 2016

Drie tips om succesvolle e-commerce zaken te doen met China

Morgen is het Single’s Day in China. Het grootste online shopping festival ter wereld en de dag waarop het Chinese internet ontploft.
Lees verder »   Reageer »
4 november 2016

Negatieve bezorgervaring? Weg klant!

De online aankoopbeslissingen van veel consumenten worden rechtstreeks beïnvloed door ervaringen met bezorging en retourzendingen. Dit blijkt uit het MetaPack 2016 State of eCommerce Delivery Consumer Research Report.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2016

Zeven zaken waar u aan moet denken bij het starten van een webshop

Online verkoop is de afgelopen jaren explosief gestegen. Mensen gaan minder vaak naar fysieke winkels, maar bestellen meer en meer producten online en laten deze thuis bezorgen.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2016

Nederlanders en Belgen besteden meer online in aanloop naar de feestdagen

De online december-aankopen groeien in Nederland naar verwachting met dertien procent ten opzichte van vorig jaar. Hiermee komt de totale online besteding voor de aankomende feestdagen naar schatting uit op 5,1 miljard euro.
Lees verder »   Reageer »
26 oktober 2016

ACM beboet vijf webwinkels voor overtreden regels annulering aankoop

ACM heeft boetes opgelegd aan vijf webwinkels in de modebranche. Zij informeerden consumenten op hun website onvoldoende over de regels die gelden bij het annuleren van hun aankoop.
Lees verder »   Reageer »
14 oktober 2016

Vier tips voor de juiste envelopkeuze

Hoewel bij communicatie en marketing steeds meer de nadruk op online komt te liggen, mogen offline kanalen zeker niet vergeten worden. Visitekaartjes, reclame op gevels op auto’s en advertenties, het zijn verschillende soorten drukwerk die nog steeds erg belangrijk zijn voor naamsbekendheid en imago.
Lees verder »   Reageer »
13 oktober 2016

Vijf tips om meer uit een CRM systeem te halen

Een bedrijf kan eigenlijk niet zonder CRM, of het nu gaat om een eenmanszaak of een bedrijf met honderden medewerkers. Een CRM bestaat in essentie voor de klant, hiermee is het immers mogelijk het contact met potentiële en bestaande klanten zo efficiënt mogelijk te onderhouden.
Lees verder »   Reageer »
10 oktober 2016

Mobiele aankopen halen desktopaankopen in

Wie zijn webshop nog niet heeft afgestemd op de mobiele gebruiker, loopt enorm achter de feiten aan: het aantal mobiele aankopen staat namelijk op het punt het aantal desktopaankopen in te halen. Dat meldt Criteo S.A. in zijn State of Mobile Commerce Report H1 2016.
Lees verder »   1 reactie »
23 september 2016

Consument kiest voor gecertificeerde vis

Uit recent onderzoek blijkt dat de consument het belangrijk vindt om vis van een duurzame bron te eten. De consument voegt ook de daad bij het woord, zo blijkt uit de allerlaatste verkoopgegevens. In het eerste half jaar van 2016 gaf hij in de supermarkt 39 procent meer uit aan MSC en ASC gecertificeerde vis dan het eerste half jaar van 2015.
Lees verder »   Reageer »
22 september 2016

Pure online spelers winnen terrein

ANWB.nl, ASNBank.nl, Greenchoice.nl, Justlease.nl, KLM.com, KPN.com en Topbloemen.nl leiden de rankings in de Digital Excellence Monitor 2016. Dit benchmarkrapport van WUA geeft antwoord op de vraag welke spelers in zeven belangrijke branches voor de aanschaf van consumentenproducten en diensten in Nederland de beste digitale klantervaring bieden.
Lees verder »   Reageer »
16 september 2016

Advertenties goed voor 68 procent van website traffic

Kanalen voor digital advertising blijven cruciaal voor het aanjagen van traffic naar websites van merken in Europa. Deze kanalen zijn verantwoordelijk voor 68 procent van de websitebezoeken. Dit blijkt uit onderzoek door Adobe Digital Insights.
Lees verder »   Reageer »
9 september 2016

Kwalitaria, Délifrance, Texaco en Hutten best gewaardeerde formules

Gisteren zijn de winnaars bekendgemaakt van de GfK Out of Home Formule Awards. 68 Foodservice formules zijn door hun eigen gasten beoordeeld op de onderdelen Beleving & Gastvrijheid, Prijs & Kwaliteit en Loyaliteit. GfK onderscheidt binnen dit onderzoek vier segmenten.
Lees verder »   Reageer »
2 september 2016

Online alcohol bestellen is populair

Online eten en drinken bestellen bij een speciaalzaak begint aan terrein te winnen. Momenteel bestelt zestien procent van de consumenten wel eens bij een online speciaalzaak en vijf procent zelfs wekelijks. Alcoholische dranken worden veel online besteld. Gall.nl is het populairst.
Lees verder »   Reageer »
12 augustus 2016

Bedrijven verwaarlozen blog

Slechts zeventien procent van de bedrijven houdt bloggen voor hun eigen website vol. Uit onderzoek van Contany.nl is gebleken dat maar liefst vier op de vijf bedrijven al na gemiddeld zeven blogposts stopt. Is bloggen voor ondernemers nog wel in trek?
Lees verder »   1 reactie »
8  9  10  11   ... 31
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs