Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
10 oktober 2016

Mobiele aankopen halen desktopaankopen in

Wie zijn webshop nog niet heeft afgestemd op de mobiele gebruiker, loopt enorm achter de feiten aan: het aantal mobiele aankopen staat namelijk op het punt het aantal desktopaankopen in te halen. Dat meldt Criteo S.A. in zijn State of Mobile Commerce Report H1 2016.
Lees verder »   1 reactie »
23 september 2016

Consument kiest voor gecertificeerde vis

Uit recent onderzoek blijkt dat de consument het belangrijk vindt om vis van een duurzame bron te eten. De consument voegt ook de daad bij het woord, zo blijkt uit de allerlaatste verkoopgegevens. In het eerste half jaar van 2016 gaf hij in de supermarkt 39 procent meer uit aan MSC en ASC gecertificeerde vis dan het eerste half jaar van 2015.
Lees verder »   Reageer »
22 september 2016

Pure online spelers winnen terrein

ANWB.nl, ASNBank.nl, Greenchoice.nl, Justlease.nl, KLM.com, KPN.com en Topbloemen.nl leiden de rankings in de Digital Excellence Monitor 2016. Dit benchmarkrapport van WUA geeft antwoord op de vraag welke spelers in zeven belangrijke branches voor de aanschaf van consumentenproducten en diensten in Nederland de beste digitale klantervaring bieden.
Lees verder »   Reageer »
16 september 2016

Advertenties goed voor 68 procent van website traffic

Kanalen voor digital advertising blijven cruciaal voor het aanjagen van traffic naar websites van merken in Europa. Deze kanalen zijn verantwoordelijk voor 68 procent van de websitebezoeken. Dit blijkt uit onderzoek door Adobe Digital Insights.
Lees verder »   Reageer »
9 september 2016

Kwalitaria, Délifrance, Texaco en Hutten best gewaardeerde formules

Gisteren zijn de winnaars bekendgemaakt van de GfK Out of Home Formule Awards. 68 Foodservice formules zijn door hun eigen gasten beoordeeld op de onderdelen Beleving & Gastvrijheid, Prijs & Kwaliteit en Loyaliteit. GfK onderscheidt binnen dit onderzoek vier segmenten.
Lees verder »   Reageer »
2 september 2016

Online alcohol bestellen is populair

Online eten en drinken bestellen bij een speciaalzaak begint aan terrein te winnen. Momenteel bestelt zestien procent van de consumenten wel eens bij een online speciaalzaak en vijf procent zelfs wekelijks. Alcoholische dranken worden veel online besteld. Gall.nl is het populairst.
Lees verder »   Reageer »
12 augustus 2016

Bedrijven verwaarlozen blog

Slechts zeventien procent van de bedrijven houdt bloggen voor hun eigen website vol. Uit onderzoek van Contany.nl is gebleken dat maar liefst vier op de vijf bedrijven al na gemiddeld zeven blogposts stopt. Is bloggen voor ondernemers nog wel in trek?
Lees verder »   1 reactie »
4 augustus 2016

Consument dwingt auto-industrie om meer circulair te produceren

De auto-industrie verandert en zal in een stroomversnelling komen, omdat de consument anders naar mobiliteit kijkt. Zo bewijst de groeiende vraag naar bedrijfsmodellen als 'Car-as-a-Service' en autodelen - een stijging van 300 procent in twee jaar - dat de auto vaker als dienst wordt beschouwd.
Lees verder »   Reageer »
2 augustus 2016

Zes strategieën om de klantervaring te verbeteren in het digitale tijdperk

Een uitstekende klantervaring bieden is essentieel voor organisaties in haast iedere branche, met name door de steeds hogere klantverwachtingen. Daarom blijven onder andere banken en retailers innoveren en nieuwe on- en offline technologieën introduceren, zoals beacons en locatiegebaseerde diensten, om de klantervaring te verbeteren.
Lees verder »   1 reactie »
29 juli 2016

Meerderheid Millennials gaat direct over tot aankoop

Hoe shopten Nederlandse consumenten en wat wilden ze graag hebben in het tweede kwartaal van 2016? Stylight ​dook in ​de cijfers van de afgelopen drie maanden ​(april, mei, juni) ​en ​verzamelde ​de ​(social media) ​trends​​, populairste mode items en merken​​.​
Lees verder »   Reageer »
25 juli 2016

Besteed de zomer nuttig – verbeter uw klantbeleving

Het is – eindelijk – volop zomer. De tijd om het rustig aan te doen, of juist een periode om nuttig te besteden aan zaken waar u de rest van het jaar niet aan toekomt. u je toch aan het werk bent tijdens de komkommertijd, steekt u tijd dan bijvoorbeeld in het verbeteren van de klantbeleving.
Lees verder »   Reageer »
22 juli 2016

Shoppen tijdens werktijd populair

Wie beweert dat vrouwen tijdens de uitverkoop achteloos met hun bankpas zwaaien, heeft het mis. Vrouwen vinden de prijs de belangrijkste factor bij nieuwe aankopen, terwijl mannen de voorkeur geven aan goede kwaliteit. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 1.000 Vlamingen, uitgevoerd door Solden.be.
Lees verder »   Reageer »
21 juli 2016

We kopen steeds meer via mobiel

Kleding, boodschappen, elektronica: de hoeveelheid online aankopen die we doen blijft toenemen. En steeds vaker doen we dit via onze smartphone. Dit blijkt uit het 'Whats Happening Online'-onderzoek van Ruigrok NetPanel, dat sinds 2007 jaarlijks wordt uitgevoerd.
Lees verder »   1 reactie »
18 juli 2016

Bonita en Zalando best gewaardeerde fashionretailers

Uit het jaarlijkse onderzoek van GfK naar de waardering van fashionretailers zijn dit jaar twee winnaars naar boven gekomen. Zalando heeft de GfK Fashion Award gewonnen in de categorie consumenten 15-49 jaar. Bonita kreeg de GfK Fashion Award uitgereikt voor de categorie consumenten van 50 jaar en ouder.
Lees verder »   Reageer »
7  8  9  10   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs