Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
17 november 2016

Sinterklaastrends 2016: traditionele cadeaus in een modern jasje

Hoewel de leeftijd van Sinterklaas altijd een groot geheim is, gaat hij gelukkig wel met zijn tijd mee. Waar vroeger twee kaatseballen in een net en een letter van banket op de verlanglijstjes prijkten, staan tegenwoordig  elektronisch speelgoed en Escape Room The Game hoog genoteerd.
Lees verder »   1 reactie »
11 november 2016

B2B e-Commerce versnelt internationale groei en digitale transformatie

E-commerce leidt bij B2B-bedrijven tot transformatie van het bedrijfsmodel, zorgt voor cross-border expansie en operationele innovatie. Als keerzijde blijkt echter dat e-commerce ook voor nieuwe concurrenten zorgt en nieuwe eisen stelt aan het IT-landschap.
Lees verder »   Reageer »
10 november 2016

Drie tips om succesvolle e-commerce zaken te doen met China

Morgen is het Single’s Day in China. Het grootste online shopping festival ter wereld en de dag waarop het Chinese internet ontploft.
Lees verder »   Reageer »
4 november 2016

Negatieve bezorgervaring? Weg klant!

De online aankoopbeslissingen van veel consumenten worden rechtstreeks beïnvloed door ervaringen met bezorging en retourzendingen. Dit blijkt uit het MetaPack 2016 State of eCommerce Delivery Consumer Research Report.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2016

Zeven zaken waar u aan moet denken bij het starten van een webshop

Online verkoop is de afgelopen jaren explosief gestegen. Mensen gaan minder vaak naar fysieke winkels, maar bestellen meer en meer producten online en laten deze thuis bezorgen.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2016

Nederlanders en Belgen besteden meer online in aanloop naar de feestdagen

De online december-aankopen groeien in Nederland naar verwachting met dertien procent ten opzichte van vorig jaar. Hiermee komt de totale online besteding voor de aankomende feestdagen naar schatting uit op 5,1 miljard euro.
Lees verder »   Reageer »
26 oktober 2016

ACM beboet vijf webwinkels voor overtreden regels annulering aankoop

ACM heeft boetes opgelegd aan vijf webwinkels in de modebranche. Zij informeerden consumenten op hun website onvoldoende over de regels die gelden bij het annuleren van hun aankoop.
Lees verder »   Reageer »
14 oktober 2016

Vier tips voor de juiste envelopkeuze

Hoewel bij communicatie en marketing steeds meer de nadruk op online komt te liggen, mogen offline kanalen zeker niet vergeten worden. Visitekaartjes, reclame op gevels op auto’s en advertenties, het zijn verschillende soorten drukwerk die nog steeds erg belangrijk zijn voor naamsbekendheid en imago.
Lees verder »   Reageer »
13 oktober 2016

Vijf tips om meer uit een CRM systeem te halen

Een bedrijf kan eigenlijk niet zonder CRM, of het nu gaat om een eenmanszaak of een bedrijf met honderden medewerkers. Een CRM bestaat in essentie voor de klant, hiermee is het immers mogelijk het contact met potentiële en bestaande klanten zo efficiënt mogelijk te onderhouden.
Lees verder »   Reageer »
10 oktober 2016

Mobiele aankopen halen desktopaankopen in

Wie zijn webshop nog niet heeft afgestemd op de mobiele gebruiker, loopt enorm achter de feiten aan: het aantal mobiele aankopen staat namelijk op het punt het aantal desktopaankopen in te halen. Dat meldt Criteo S.A. in zijn State of Mobile Commerce Report H1 2016.
Lees verder »   1 reactie »
23 september 2016

Consument kiest voor gecertificeerde vis

Uit recent onderzoek blijkt dat de consument het belangrijk vindt om vis van een duurzame bron te eten. De consument voegt ook de daad bij het woord, zo blijkt uit de allerlaatste verkoopgegevens. In het eerste half jaar van 2016 gaf hij in de supermarkt 39 procent meer uit aan MSC en ASC gecertificeerde vis dan het eerste half jaar van 2015.
Lees verder »   Reageer »
22 september 2016

Pure online spelers winnen terrein

ANWB.nl, ASNBank.nl, Greenchoice.nl, Justlease.nl, KLM.com, KPN.com en Topbloemen.nl leiden de rankings in de Digital Excellence Monitor 2016. Dit benchmarkrapport van WUA geeft antwoord op de vraag welke spelers in zeven belangrijke branches voor de aanschaf van consumentenproducten en diensten in Nederland de beste digitale klantervaring bieden.
Lees verder »   Reageer »
16 september 2016

Advertenties goed voor 68 procent van website traffic

Kanalen voor digital advertising blijven cruciaal voor het aanjagen van traffic naar websites van merken in Europa. Deze kanalen zijn verantwoordelijk voor 68 procent van de websitebezoeken. Dit blijkt uit onderzoek door Adobe Digital Insights.
Lees verder »   Reageer »
9 september 2016

Kwalitaria, Délifrance, Texaco en Hutten best gewaardeerde formules

Gisteren zijn de winnaars bekendgemaakt van de GfK Out of Home Formule Awards. 68 Foodservice formules zijn door hun eigen gasten beoordeeld op de onderdelen Beleving & Gastvrijheid, Prijs & Kwaliteit en Loyaliteit. GfK onderscheidt binnen dit onderzoek vier segmenten.
Lees verder »   Reageer »
7  8  9  10   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs