Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
27 februari 2017

VEH wil twee dagen bedenktijd bij kopen van keuken

Vereniging Eigen Huis roept branchevereniging Inretail op tot verbetering van de CBW-consumentenvoorwaarden. Onlangs stelde marktleider Mandemakers Keukens al een bedenktijd in van twee dagen voor kopers van een nieuwe keuken.
Lees verder »   Reageer »
21 februari 2017

Genomineerden leukste winkel(straat) zijn bekend

Nog tien winkelstraten en winkels zijn in de race voor de NLstreets Awards. Op NLstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2016.
Lees verder »   Reageer »
16 februari 2017

De webshop trends van 2017

Ruim 70 procent van de Nederlanders shopte in 2015 online, dit meldt het CBS. De verwachting is dat dit aantal dit jaar alleen nog maar meer zal stijgen. De groeiende markt van e-commerce zorgt ervoor dat er ook veel gebeurt op technologisch gebied.
Lees verder »   Reageer »
15 februari 2017

Vijf belangrijke tips voor de modebranche

De modebranche is zeer divers en heeft een breed aanbod van kleding. De kanalen waar consumenten kunnen shoppen lijken steeds meer op elkaar en winkeliers sluiten hun aanbod hierop aan.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2017

Consument bezorgd over veiligheidsmaatregelen online shoppen

Uit nieuw onderzoek van MarkMonitor blijkt dat vier op de vijf consumenten bang is om online onbewust namaakproducten te kopen. Daarnaast geeft 78 procent van de respondenten aan dat, ondanks de groeiende populariteit van online shoppen, zij zich zorgen maken over de beveiliging.
Lees verder »   Reageer »
10 februari 2017

Nederlanders zijn pragmatische shoppers

Wie denkt aan het shoppen in de winkelstraat, denkt vooral aan gezelligheid en een dagje uit. Dit blijkt echter niet de belangrijkste reden voor consumenten om een fysieke winkel te verkiezen boven de webshop.
Lees verder »   Reageer »
6 februari 2017

Vier manieren om zowel on- als offline loyale klanten te winnen

De Nederlandse consument geeft steeds meer uit, dat blijkt uit de detailhandelsomzet die de afgelopen maanden met 4,5 procent sterker is gegroeid vergeleken met vorig jaar.
Lees verder »   Reageer »
6 februari 2017

Cross-border ondernemen verdubbelt groei voor retail

DHL Express maakt de resultaten bekend van het onderzoek naar de belangrijke groeikansen voor retailers en producenten met een internationaal online aanbod.
Lees verder »   Reageer »
3 februari 2017

Verkiezing Leukste Winkelstraat weer van start

Elk jaar organiseert NLstreets de verkiezing om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige winkeliers en hun fysieke winkels. En om te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.
Lees verder »   Reageer »
30 januari 2017

Ondernemers bloggen vaak zonder plan

Slechts 22 procent van de bloggende bedrijven heeft een helder plan of duidelijke contentstrategie bij het bloggen. Dat is de belangrijkste conclusie van het jaarlijkse onderzoek van Contany.nl.
Lees verder »   Reageer »
25 januari 2017

Volop ruimte voor specifieke webshop

Christian Waijers, al zes en een half jaar enthousiast lid van het marketingteam van Mijnwebwinkel, ziet ondanks dominantie van giganten als Bol.com en Coolblue nog groeimogelijkheden voor kleine webwinkels.
Lees verder »   1 reactie »
20 januari 2017

Bestaande klant wil meer aandacht

Merken steken veel energie in het genereren van nieuwe klanten, maar als consumenten eenmaal klant zijn geworden dan is er van die aandacht weinig meer over. Dat is de voornaamste conclusie van een onderzoek van PostNL naar de communicatievoorkeuren van ruim 2.400 consumenten.
Lees verder »   Reageer »
18 januari 2017

Tien commerce-trends voor 2017

Geen industrie verandert sneller dan de retailsector. Wie had vijf jaar geleden gedacht dat een bestelling nu ook per drone afgeleverd kan worden? De retailindustrie groeit gestaag door en wie hier niet in meegaat, bestaat straks waarschijnlijk niet meer.
Lees verder »   Reageer »
17 januari 2017

Webshop gaat makkelijker van Nederland naar België dan andersom

Al langer leeft het idee dat Nederlandse webshops het goed doen op de Belgische markt, beter dan omgekeerd. Dat geldt niet alleen voor grote spelers zoals Bol.com of Coolblue, ook voor kleinere webshops.
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 31
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs