Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
18 januari 2017

Tien commerce-trends voor 2017

Geen industrie verandert sneller dan de retailsector. Wie had vijf jaar geleden gedacht dat een bestelling nu ook per drone afgeleverd kan worden? De retailindustrie groeit gestaag door en wie hier niet in meegaat, bestaat straks waarschijnlijk niet meer.
Lees verder »   Reageer »
17 januari 2017

Webshop gaat makkelijker van Nederland naar België dan andersom

Al langer leeft het idee dat Nederlandse webshops het goed doen op de Belgische markt, beter dan omgekeerd. Dat geldt niet alleen voor grote spelers zoals Bol.com of Coolblue, ook voor kleinere webshops.
Lees verder »   Reageer »
4 januari 2017

Connected kassa is koppel- en datacentrum voor onderneming

Bijna iedere consument is in 2017 volledig connected, maar het mkb blijft nog achter. Het merendeel van de mkb-ondernemers (60 procent) heeft namelijk nog een eenvoudig afrekensysteem, een zogeheten kasregister.
Lees verder »   Reageer »
23 december 2016

Kerstinkopen: bijna 40 procent bij webwinkeliers

De Kerstmis Barometer van de Ferratum Group laat zien dat Nederland een van de koplopers is als het gaat om kerstinkopen bij webwinkeliers. Bijna 40 procent van de Nederlandse consumenten verwacht hun kerstinkopen online te doen.
Lees verder »   Reageer »
22 december 2016

Vijf lucratieve webshoptips voor de feestdagen

Kerstmis en de periode rond oud en nieuw zijn bij uitstek geschikt voor webshopwinkeliers om hun verkoop nog een extra boost te geven. Payolution heeft daarvoor vijf lucratieve tips geformuleerd.
Lees verder »   Reageer »
19 december 2016

Vijf redenen om te (blijven) focussen op babyboomers

Het lijdt geen twijfel dat geen generatie zoveel aandacht krijgt van marketeers als de millennials. Omdat ze merktrouw zijn en in de komende jaren het grootste deel van de beroepsbevolking zullen vormen.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2016

Nederlanders shoppen voor 301 miljoen euro bij buitenlandse webshops

Luxe parfums, de nieuwste elektronica en handgemaakte kleding; Nederlanders zijn er niet vies van om hun kerstcadeaus dit jaar bij buitenlandse webwinkels te kopen.
Lees verder »   1 reactie »
8 december 2016

Drie retailtrends voor 2017

Verschillende trends beheersen de retail-agenda in 2017. Benieuwd welke dat zijn en of en hoe u er uw voordeel mee doet? Cognizant licht de belangrijkste drie toe. 
Lees verder »   Reageer »
5 december 2016

De belangrijkste SEO-ontwikkelingen in 2017

We zijn al weer bijna in 2017 aangekomen en dan is het goed om de blik vooruit te richten op het komende jaar voor wat betreft SEO. Zoals u weet, is SEO een bliksemsnel veranderende tak van sport.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2016

Sinterklaas shopt het liefst doordeweeks online

De pepernoten en chocoladeletters liggen al ruim twee maanden in de winkel. En nu de goedheiligman zelf ook in het land is aangekomen, gaan de meeste  Nederlanders zich weer bezighouden met de sinterklaasinkopen.
Lees verder »   Reageer »
28 november 2016

Feestdagen 2016: 66 procent omzetstijging m-commerce

M-commerce neemt deze feestdagen een enorme vlucht in Nederland: van de online aankopen die Nederlanders doen in de laatste zes weken van het jaar, wordt 39,4 procent gedaan via een smartphone (21,4 procent) of tablet (18,0 procent).
Lees verder »   Reageer »
25 november 2016

Vijf tips om uw merkwaarde als retailer te vergroten

Retailers moeten uit hun comfortzone stappen om te voorkomen dat de ‘connected’ consument de detailhandel gaat regeren. Retailers die hun merkwaarde tot ver buiten hun fysieke en virtuele muren brengen, zorgen ervoor dat de consument er waar en wanneer dan ook mee in aanraking kan komen.
Lees verder »   Reageer »
25 november 2016

Het runnen van een fysieke winkel en een webshop: een gouden combinatie

Slechts een aantal weken geleden vond in de jaarbeurs in Utrecht Lightspeed Connect plaats. Het event waar ondernemen in het omnichannel-tijdperk centraal stond. Want de noodzaak van omnichannel groeit door consumenten die zowel online als in de winkelstraat shoppen.
Lees verder »   Reageer »
24 november 2016

Verwachting en realiteit websiteprijzen lopen ver uiteen

Een website maken: wat kost dat eigenlijk? Miller Digital onderzocht de verwachtingen van startende ondernemers over het laten bouwen van een website. Wat blijkt: de gemiddelde offerte is bijna vier keer zo hoog als men vooraf verwachtte.
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs