Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
29 november 2016

Sinterklaas shopt het liefst doordeweeks online

De pepernoten en chocoladeletters liggen al ruim twee maanden in de winkel. En nu de goedheiligman zelf ook in het land is aangekomen, gaan de meeste  Nederlanders zich weer bezighouden met de sinterklaasinkopen.
Lees verder »   Reageer »
28 november 2016

Feestdagen 2016: 66 procent omzetstijging m-commerce

M-commerce neemt deze feestdagen een enorme vlucht in Nederland: van de online aankopen die Nederlanders doen in de laatste zes weken van het jaar, wordt 39,4 procent gedaan via een smartphone (21,4 procent) of tablet (18,0 procent).
Lees verder »   Reageer »
25 november 2016

Vijf tips om uw merkwaarde als retailer te vergroten

Retailers moeten uit hun comfortzone stappen om te voorkomen dat de ‘connected’ consument de detailhandel gaat regeren. Retailers die hun merkwaarde tot ver buiten hun fysieke en virtuele muren brengen, zorgen ervoor dat de consument er waar en wanneer dan ook mee in aanraking kan komen.
Lees verder »   Reageer »
25 november 2016

Het runnen van een fysieke winkel en een webshop: een gouden combinatie

Slechts een aantal weken geleden vond in de jaarbeurs in Utrecht Lightspeed Connect plaats. Het event waar ondernemen in het omnichannel-tijdperk centraal stond. Want de noodzaak van omnichannel groeit door consumenten die zowel online als in de winkelstraat shoppen.
Lees verder »   Reageer »
24 november 2016

Verwachting en realiteit websiteprijzen lopen ver uiteen

Een website maken: wat kost dat eigenlijk? Miller Digital onderzocht de verwachtingen van startende ondernemers over het laten bouwen van een website. Wat blijkt: de gemiddelde offerte is bijna vier keer zo hoog als men vooraf verwachtte.
Lees verder »   Reageer »
17 november 2016

Sinterklaastrends 2016: traditionele cadeaus in een modern jasje

Hoewel de leeftijd van Sinterklaas altijd een groot geheim is, gaat hij gelukkig wel met zijn tijd mee. Waar vroeger twee kaatseballen in een net en een letter van banket op de verlanglijstjes prijkten, staan tegenwoordig  elektronisch speelgoed en Escape Room The Game hoog genoteerd.
Lees verder »   1 reactie »
11 november 2016

B2B e-Commerce versnelt internationale groei en digitale transformatie

E-commerce leidt bij B2B-bedrijven tot transformatie van het bedrijfsmodel, zorgt voor cross-border expansie en operationele innovatie. Als keerzijde blijkt echter dat e-commerce ook voor nieuwe concurrenten zorgt en nieuwe eisen stelt aan het IT-landschap.
Lees verder »   Reageer »
10 november 2016

Drie tips om succesvolle e-commerce zaken te doen met China

Morgen is het Single’s Day in China. Het grootste online shopping festival ter wereld en de dag waarop het Chinese internet ontploft.
Lees verder »   Reageer »
4 november 2016

Negatieve bezorgervaring? Weg klant!

De online aankoopbeslissingen van veel consumenten worden rechtstreeks beïnvloed door ervaringen met bezorging en retourzendingen. Dit blijkt uit het MetaPack 2016 State of eCommerce Delivery Consumer Research Report.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2016

Zeven zaken waar u aan moet denken bij het starten van een webshop

Online verkoop is de afgelopen jaren explosief gestegen. Mensen gaan minder vaak naar fysieke winkels, maar bestellen meer en meer producten online en laten deze thuis bezorgen.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2016

Nederlanders en Belgen besteden meer online in aanloop naar de feestdagen

De online december-aankopen groeien in Nederland naar verwachting met dertien procent ten opzichte van vorig jaar. Hiermee komt de totale online besteding voor de aankomende feestdagen naar schatting uit op 5,1 miljard euro.
Lees verder »   Reageer »
26 oktober 2016

ACM beboet vijf webwinkels voor overtreden regels annulering aankoop

ACM heeft boetes opgelegd aan vijf webwinkels in de modebranche. Zij informeerden consumenten op hun website onvoldoende over de regels die gelden bij het annuleren van hun aankoop.
Lees verder »   Reageer »
14 oktober 2016

Vier tips voor de juiste envelopkeuze

Hoewel bij communicatie en marketing steeds meer de nadruk op online komt te liggen, mogen offline kanalen zeker niet vergeten worden. Visitekaartjes, reclame op gevels op auto’s en advertenties, het zijn verschillende soorten drukwerk die nog steeds erg belangrijk zijn voor naamsbekendheid en imago.
Lees verder »   Reageer »
13 oktober 2016

Vijf tips om meer uit een CRM systeem te halen

Een bedrijf kan eigenlijk niet zonder CRM, of het nu gaat om een eenmanszaak of een bedrijf met honderden medewerkers. Een CRM bestaat in essentie voor de klant, hiermee is het immers mogelijk het contact met potentiële en bestaande klanten zo efficiënt mogelijk te onderhouden.
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs