Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
6 februari 2017

Cross-border ondernemen verdubbelt groei voor retail

DHL Express maakt de resultaten bekend van het onderzoek naar de belangrijke groeikansen voor retailers en producenten met een internationaal online aanbod.
Lees verder »   Reageer »
3 februari 2017

Verkiezing Leukste Winkelstraat weer van start

Elk jaar organiseert NLstreets de verkiezing om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige winkeliers en hun fysieke winkels. En om te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.
Lees verder »   Reageer »
30 januari 2017

Ondernemers bloggen vaak zonder plan

Slechts 22 procent van de bloggende bedrijven heeft een helder plan of duidelijke contentstrategie bij het bloggen. Dat is de belangrijkste conclusie van het jaarlijkse onderzoek van Contany.nl.
Lees verder »   Reageer »
25 januari 2017

Volop ruimte voor specifieke webshop

Christian Waijers, al zes en een half jaar enthousiast lid van het marketingteam van Mijnwebwinkel, ziet ondanks dominantie van giganten als Bol.com en Coolblue nog groeimogelijkheden voor kleine webwinkels.
Lees verder »   1 reactie »
20 januari 2017

Bestaande klant wil meer aandacht

Merken steken veel energie in het genereren van nieuwe klanten, maar als consumenten eenmaal klant zijn geworden dan is er van die aandacht weinig meer over. Dat is de voornaamste conclusie van een onderzoek van PostNL naar de communicatievoorkeuren van ruim 2.400 consumenten.
Lees verder »   Reageer »
18 januari 2017

Tien commerce-trends voor 2017

Geen industrie verandert sneller dan de retailsector. Wie had vijf jaar geleden gedacht dat een bestelling nu ook per drone afgeleverd kan worden? De retailindustrie groeit gestaag door en wie hier niet in meegaat, bestaat straks waarschijnlijk niet meer.
Lees verder »   Reageer »
17 januari 2017

Webshop gaat makkelijker van Nederland naar België dan andersom

Al langer leeft het idee dat Nederlandse webshops het goed doen op de Belgische markt, beter dan omgekeerd. Dat geldt niet alleen voor grote spelers zoals Bol.com of Coolblue, ook voor kleinere webshops.
Lees verder »   Reageer »
4 januari 2017

Connected kassa is koppel- en datacentrum voor onderneming

Bijna iedere consument is in 2017 volledig connected, maar het mkb blijft nog achter. Het merendeel van de mkb-ondernemers (60 procent) heeft namelijk nog een eenvoudig afrekensysteem, een zogeheten kasregister.
Lees verder »   Reageer »
23 december 2016

Kerstinkopen: bijna 40 procent bij webwinkeliers

De Kerstmis Barometer van de Ferratum Group laat zien dat Nederland een van de koplopers is als het gaat om kerstinkopen bij webwinkeliers. Bijna 40 procent van de Nederlandse consumenten verwacht hun kerstinkopen online te doen.
Lees verder »   Reageer »
22 december 2016

Vijf lucratieve webshoptips voor de feestdagen

Kerstmis en de periode rond oud en nieuw zijn bij uitstek geschikt voor webshopwinkeliers om hun verkoop nog een extra boost te geven. Payolution heeft daarvoor vijf lucratieve tips geformuleerd.
Lees verder »   Reageer »
19 december 2016

Vijf redenen om te (blijven) focussen op babyboomers

Het lijdt geen twijfel dat geen generatie zoveel aandacht krijgt van marketeers als de millennials. Omdat ze merktrouw zijn en in de komende jaren het grootste deel van de beroepsbevolking zullen vormen.
Lees verder »   Reageer »
16 december 2016

Nederlanders shoppen voor 301 miljoen euro bij buitenlandse webshops

Luxe parfums, de nieuwste elektronica en handgemaakte kleding; Nederlanders zijn er niet vies van om hun kerstcadeaus dit jaar bij buitenlandse webwinkels te kopen.
Lees verder »   1 reactie »
8 december 2016

Drie retailtrends voor 2017

Verschillende trends beheersen de retail-agenda in 2017. Benieuwd welke dat zijn en of en hoe u er uw voordeel mee doet? Cognizant licht de belangrijkste drie toe. 
Lees verder »   Reageer »
5 december 2016

De belangrijkste SEO-ontwikkelingen in 2017

We zijn al weer bijna in 2017 aangekomen en dan is het goed om de blik vooruit te richten op het komende jaar voor wat betreft SEO. Zoals u weet, is SEO een bliksemsnel veranderende tak van sport.
Lees verder »   Reageer »
5  6  7  8   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs