Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
28 april 2017

Online identiteit doorslaggevend bij ZZP opdrachten

Het merendeel van de opdrachtgevers wil weten wat ze in huis halen wanneer ze een ZZP'er inhuren. Hierbij kijken maar liefst vier op de vijf opdrachtgevers naar het online profiel van de desbetreffende ZZP'er.
Lees verder »   Reageer »
26 april 2017

Tien vragen om tot de beste webshopsoftware te komen

Het aantal consumenten dat online aankopen doet, vertoont nog steeds een stijgende lijn. Eigenaars van fysieke winkels zullen zich bij een dalende omzet dus steeds meer gaan afvragen of het beginnen van een webshop ook voor hun omzet een boost zou kunnen betekenen.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2017

Veel restaurants hebben geen werkende website

Wanneer men op zoek is naar een geschikt restaurant, kan er al op het internet enig vooronderzoek gedaan worden. Tik even op Google in wat u wilt eten in welke plaats en er worden zo verscheidene opties gegeven.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2017

Waar moet u rekening mee houden bij het maken van een flyer?

Hoewel marketing steeds meer digitaal gaat, is een flyer toch nog steeds een erg populair en effectief marketinginstrument. Online ligt de bal om bijvoorbeeld uw website te bezoeken toch vaak nog bij de eventuele klant, al is bijvoorbeeld door middel van blogs en linkbuilding zeker trafic te genereren.
Lees verder »   Reageer »
13 april 2017

Prognose Paasomzet 2,1 procent hoger dan in 2016

De supermarktomzet is in maart 2017 met 0,7 procent gedaald naar 3,37 miljard euro (3,39 miljard maart 2016). De omzet per kassabon steeg met 1,8 procent naar 23,19 euro (22,77 maart 2016) maar het aantal uitgegeven kassabonnen daalde in maart 2017 met 2,5  procent.
Lees verder »   Reageer »
12 april 2017

Retailcrisis nog lang niet voorbij

Ondanks een ongekende omzetstijging en imagoherstel is de saneringsronde in de retailsector nog lang niet afgelopen. Een flinke groep ketens zal de concurrentiestrijd verliezen door gebrek aan onderscheid.
Lees verder »   Reageer »
11 april 2017

Ondernemers van Nu onderstreept belang MKB bij EU-CAN handelsverdrag

Door uitstel aan Canadese zijde is het Europees-Canadese handelsverdrag CETA niet op 1 april voorlopig in werking getreden als gepland, maar zal dit op 1 juli pas gebeuren.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2017

Inbound marketing omarmd door bedrijfsleven

55 procent van het bedrijfsleven hanteert een inbound marketingstrategie om de marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. 33 procent heeft geen inbound marketingstrategie en de overige twaalf procent geeft aan niet te weten wat het is.
Lees verder »   Reageer »
28 maart 2017

Consumerization van Online B2B Sales

Het is 2017, dus dat betekent dat we nog maar drie jaar te gaan hebben tot 2020: het jaar waarover Forrester Research voorspelde dat B2B-sales via e-commerce de grens van een biljoen euro zou passeren.
Lees verder »   1 reactie »
27 maart 2017

CRM- of ERP-programma: wat past het beste bij de onderneming?

De termen ERP en CRM worden regelmatig door elkaar gebruikt. Beide programma’s zorgen, mits goed ingezet, voor een hogere efficiëntie binnen het bedrijf en meer omzet.
Lees verder »   1 reactie »
20 maart 2017

De CRM trends en functionaliteiten van 2017

De klant is altijd koning geweest. Dat is niks nieuws. De vele verschillende manieren om contact op te nemen met bedrijven en de hoeveelheid aan data, dat is wel nieuw.
Lees verder »   Reageer »
16 maart 2017

Nieuwe technologie zorgt voor betere klantcommunicatie

Salesforce heeft onderzoek verricht naar de wensen en ervaringen van consumenten en professionals in Nederland en België op het gebied van klantenservice. Belangrijkste conclusie uit het rapport: consumenten willen vooral een persoonlijke, relevante service.
Lees verder »   Reageer »
14 maart 2017

Omnichannel in de fashionindustrie: Nederland gaat aan kop

Nederlandse fashionmerken scoren het hoogst op het gebied van omnichannel-toepassingen. Dat blijkt uit een benchmarkonderzoek van Divante.
Lees verder »   Reageer »
13 maart 2017

'Marketeers kennen verkeerde attributie toe aan helft online transacties'

Bij bijna de helft van de online aankopen zijn in het oriëntatie-, beslissings- en koopproces meerdere devices betrokken. Organisaties die geen inzicht hebben in het cross-device-aankoopgedrag, hebben dan ook een verhoogde kans om verkeerde attributies toe te kennen en hun ROI verkeerd te berekenen.
Lees verder »   1 reactie »
1  2  3  4  5   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs