Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
20 maart 2017

De CRM trends en functionaliteiten van 2017

De klant is altijd koning geweest. Dat is niks nieuws. De vele verschillende manieren om contact op te nemen met bedrijven en de hoeveelheid aan data, dat is wel nieuw.
Lees verder »   Reageer »
16 maart 2017

Nieuwe technologie zorgt voor betere klantcommunicatie

Salesforce heeft onderzoek verricht naar de wensen en ervaringen van consumenten en professionals in Nederland en België op het gebied van klantenservice. Belangrijkste conclusie uit het rapport: consumenten willen vooral een persoonlijke, relevante service.
Lees verder »   Reageer »
14 maart 2017

Omnichannel in de fashionindustrie: Nederland gaat aan kop

Nederlandse fashionmerken scoren het hoogst op het gebied van omnichannel-toepassingen. Dat blijkt uit een benchmarkonderzoek van Divante.
Lees verder »   Reageer »
13 maart 2017

'Marketeers kennen verkeerde attributie toe aan helft online transacties'

Bij bijna de helft van de online aankopen zijn in het oriëntatie-, beslissings- en koopproces meerdere devices betrokken. Organisaties die geen inzicht hebben in het cross-device-aankoopgedrag, hebben dan ook een verhoogde kans om verkeerde attributies toe te kennen en hun ROI verkeerd te berekenen.
Lees verder »   1 reactie »
13 maart 2017

Leukste winkelstraat van Nederland bekend

De Zwanestraat - Kromme Elleboog in Groningen is tot de leukste winkelstraat van Nederland 2016 verkozen en de leukste winkel van Nederland is geworden De Friese Streekwinkel Priuw in Leeuwarden.
Lees verder »   Reageer »
3 maart 2017

Tips om hoger in Google te komen

Indien uw site op nummer één staat in Google dan zal ongeveer 31 procent van de mensen doorklikken naar uw website. Indien u op twee staat is dit al gezakt naar veertien procent.
Lees verder »   Reageer »
2 maart 2017

Webshop en pop-up store vormen de succesformule

Pop-up stores zijn geen tijdelijke hype. Het concept is inmiddels een beproefde sales- en marketingtactiek. Zeker wanneer rondom de opening veel publiciteit wordt gegenereerd, weet het publiek de weg naar de nieuwe winkel goed te vinden.
Lees verder »   2 reacties »
27 februari 2017

VEH wil twee dagen bedenktijd bij kopen van keuken

Vereniging Eigen Huis roept branchevereniging Inretail op tot verbetering van de CBW-consumentenvoorwaarden. Onlangs stelde marktleider Mandemakers Keukens al een bedenktijd in van twee dagen voor kopers van een nieuwe keuken.
Lees verder »   Reageer »
21 februari 2017

Genomineerden leukste winkel(straat) zijn bekend

Nog tien winkelstraten en winkels zijn in de race voor de NLstreets Awards. Op NLstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2016.
Lees verder »   Reageer »
16 februari 2017

De webshop trends van 2017

Ruim 70 procent van de Nederlanders shopte in 2015 online, dit meldt het CBS. De verwachting is dat dit aantal dit jaar alleen nog maar meer zal stijgen. De groeiende markt van e-commerce zorgt ervoor dat er ook veel gebeurt op technologisch gebied.
Lees verder »   Reageer »
15 februari 2017

Vijf belangrijke tips voor de modebranche

De modebranche is zeer divers en heeft een breed aanbod van kleding. De kanalen waar consumenten kunnen shoppen lijken steeds meer op elkaar en winkeliers sluiten hun aanbod hierop aan.
Lees verder »   Reageer »
14 februari 2017

Consument bezorgd over veiligheidsmaatregelen online shoppen

Uit nieuw onderzoek van MarkMonitor blijkt dat vier op de vijf consumenten bang is om online onbewust namaakproducten te kopen. Daarnaast geeft 78 procent van de respondenten aan dat, ondanks de groeiende populariteit van online shoppen, zij zich zorgen maken over de beveiliging.
Lees verder »   Reageer »
10 februari 2017

Nederlanders zijn pragmatische shoppers

Wie denkt aan het shoppen in de winkelstraat, denkt vooral aan gezelligheid en een dagje uit. Dit blijkt echter niet de belangrijkste reden voor consumenten om een fysieke winkel te verkiezen boven de webshop.
Lees verder »   Reageer »
6 februari 2017

Vier manieren om zowel on- als offline loyale klanten te winnen

De Nederlandse consument geeft steeds meer uit, dat blijkt uit de detailhandelsomzet die de afgelopen maanden met 4,5 procent sterker is gegroeid vergeleken met vorig jaar.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs