Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
12 mei 2011

Glazen verpakking favoriet wegens smaak, gezondheid en milieu

De consument geeft de voorkeur aan glas als verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen en drank. De keuze voor glas sluit perfect aan bij de groeiende consumententrend om gezond en duurzaam te leven.
Lees verder »   Reageer »
12 mei 2011

Kwaliteit online shopervaring loopt sterk terug

Hoewel het online winkelen zich stabiel blijft ontwikkelen en er een flinke groei verwacht wordt, is de kwaliteit ervan in vergelijking met vorig jaar verslechterd. Deze resultaten zijn afkomstig uit de meest recente ICT Barometer van Ernst & Young.
Lees verder »   1 reactie »
9 mei 2011

Bel-me-niet-zakelijk: onnodig betalen

Naar aanleiding van diverse meldingen op Twitter en andere media over een zakelijk bel-me-niet register, raadpleegde de Stichting Infofilter het fraudemeldpunt . Deze bevestigde meerdere keren te zijn benaderd door verontruste ondernemers over de website van bel-me-niet-zakelijk.
Lees verder »   Reageer »
26 april 2011

Online aanwezigheid levert u meer omzet op

Natuurlijk, u heeft een eigen site. Maar voor veel ondernemers in het MKB blijft het daar meteen bij wat betreft online activiteit. Ondernemers in andere landen doen meer aan online verkoop, inkoop en marketing dan Nederlandse ondernemers - en dat legt ze geen windeieren.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2011

ZZp’er bedient vooral ZZP’er

37 procent van de Zelfstandigen Zonder Personeel in Nederland richt zich in vooral op collega-ZZP’ers. Opvallend is het grote verschil tussen mannen en vrouwen: slechts vijftien procent van de mannelijke ZZP’ers richt zich uitsluitend op de collega éénpitters. Bij de vrouwen is dit maar liefst 60 procent.
Lees verder »   Reageer »
7 april 2011

Zelfstandig winkelier heeft het gehad met de koopzondag

Een kwart van de winkeliers wil minder koopzondagen en 40 procent zou het liefst het hele concept koopzondag afschaffen. Dat schrijft BN De Stem.
Lees verder »   1 reactie »
5 april 2011

Aangedragen klanten blijken zeer lucratief

Referral programma’s hebben wel degelijk financiële toegevoegde waarde. Uit onderzoek blijkt nu voor het eerst dat aangedragen klanten meer waarde voor bedrijven hebben dan andersoortige nieuwe klanten.
Lees verder »   Reageer »
4 april 2011

Innovatief concept? Schrijf u in voor de BouwKennis Marketing Jaarprijs

De inschrijving voor de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2011 is geopend. Heeft uw bedrijf een interessant marketingconcept? En brengt u dit origineel en succesvol onder de aandacht van uw klant? Schrijf u dan hier in.
Lees verder »   Reageer »
31 maart 2011

Handel tussen Nederland en Duitsland floreert

Nederland en Duitsland hebben in 2010 in totaal voor 132 miljard euro aan goederen met elkaar verhandeld. Daarmee is Nederland na Frankrijk en nog steeds voor China de belangrijkste handelspartner van de Bondsrepubliek.
Lees verder »   Reageer »
29 maart 2011

Studentenbedrijven gaan de boer op met Knetterzeep en Easybrush

Voor sommige studentenbedrijven is Nederland nu al te klein. Jong Ondernemen laat jonge entrepreneurs niet alleen kennis maken met ondernemerschap in Nederland, maar ook met de internationale markt.
Lees verder »   Reageer »
24 maart 2011

Leukste winkelstraat van Nederland zaterdag gehuldigd

Zaterdag is het zover: de officiële huldiging van de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden als leukste winkelstraat van Nederland 2010. Op 26 maart is de straat de hele dag het podium van verschillende feestelijke activiteiten.
Lees verder »   Reageer »
21 maart 2011

Internetshopper bestelt vaker, maar minder

Nederlanders hebben vorig jaar voor ruim 8,2 miljard euro op internet geshopt. Dat is elf procent meer dan het jaar ervoor. Consumenten hebben vorig jaar meer artikelen besteld op internet, maar gaven per bestelling minder uit.
Lees verder »   Reageer »
18 maart 2011

Nationale-Nederlanden wint met ‘in gesprek met de ondernemer’

Verzekeraar Nationale-Nederlanden heeft dinsdag de B2B Marketing & Communicatie Award in de wacht gesleept. Deze award, die voor de tweede keer werd uitgereikt, is onderdeel van het jaarlijkse B2B Marketing Forum. Ook IBM was genomineerd.
Lees verder »   Reageer »
14 maart 2011

Succesvol ondernemen begint met succesvol verkopen

Ondernemen begint bij verkopen. Overtuigingskracht en verkoopskills zijn onontbeerlijke vaardigheden voor beginnende entrepreneurs. Dat leer je echter niet uit een boekje, maar door het zelf te doen.
Lees verder »   Reageer »
29  30   ... 31
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs