Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
20 maart 2018

Consument deelt graag persoonlijke informatie in ruil voor beter online winkelen

Ondanks dat 87 procent van de online shoppers geen problemen heeft met het delen van persoonlijke informatie in ruil voor een betere online winkelervaring, vindt meer dan een derde van de consumenten dat het personaliseren van die ervaring voor verbetering vatbaar is.
Lees verder »   Reageer »
13 maart 2018

Consument is helemaal klaar met stalkgedrag bedrijven

70 procent van de Nederlandse consumenten geeft aan dat het ontvangen van te veel marketing en sales telefoontjes de grootste ergernis is als het gaat om klantcontact. Nederlanders scoren hiermee tien procent hoger dan het wereldwijde gemiddelde (60 procent).
Lees verder »   Reageer »
9 maart 2018

Meer transacties in modewebwinkels via smartphone dan desktop

In middelgrote en grote modewebwinkels in Nederland rekenen naar verhouding meer consumenten hun producten af met de smartphone, dan met de desktop of tablet. Dat blijkt uit de benchmark van  ISM eCompany.
Lees verder »   1 reactie »
7 maart 2018

Tien tips om op te vallen met drukwerk

Communicatie verloopt over het algemeen steeds meer digitaal, maar zal toch niet snel geheel de plaats innemen van papieren drukwerk. Het wordt immers steeds moeilijk online nog op te vallen, tussen alle andere advertenties of informatie.
Lees verder »   Reageer »
7 maart 2018

Digitalisering mislukt bij een op de vijf retailers

Bijna twintig procent van de retailers heeft in de afgelopen twee jaar een digitaliseringsproject zien mislukken, zo blijkt uit het rapport Digitale Transformatie MAST, uitgevoerd in opdracht van Fujitsu onder 1.625 internationale bedrijfsleiders.
Lees verder »   Reageer »
1 maart 2018

Tien tips om als bedrijf alles uit LinkedIn te halen

Als bedrijf telt u tegenwoordig niet meer mee zonder de inzet van social media, het is een onmisbaar element in uw marketing- en communicatiestrategie. Tegelijkertijd hebben organisaties nog veel te leren als het gaat om de juiste inzet van deze kanalen.
Lees verder »   Reageer »
28 februari 2018

21 tips om een hogere positie in Google te behalen

Voor ieder bedrijf is het een must om een hoge positie in de zoekmachines te behalen. De verkoop van bedrijven en webwinkels via internet stijgt elk jaar weer. Aan de ene kant is dit positief. Zoekvolumes stijgen en er is online steeds meer vraag naar uw producten en/of diensten.
Lees verder »   2 reacties »
16 februari 2018

Consument beëindigt relatie met bedrijf bij gebrek aan transparantie

81 procent van de Nederlanders doet geen zaken meer met een bedrijf als zij persoonlijke data gebruikt zonder medeweten van de consument. Dit blijkt uit onderzoek van SAP Hybris ‘The dating game’, onder 1.000 Nederlandse consumenten.
Lees verder »   Reageer »
31 januari 2018

Successtrategie voor de detailhandel 2018

De kerstverkopen en het jaar 2017 zijn net voorbij en aan het einde van het jaar worden de discussies en overwegingen over trends en de toekomst van de detailhandel intensiever. zentrada weerspiegelt de ontwikkelingen en ziet zijn toekomstscenario bevestigd.
Lees verder »   Reageer »
29 januari 2018

Tweederde klanten communicatiebedrijven is loyaal, maar blijven ze dat ook?

Bijna tweederde van de consumenten is loyaal aan hun aanbieder voor communicatie- (63 procent) en mediadiensten (66 procent) en is daar al meer dan drie jaar klant. Toch zou dit op korte termijn kunnen veranderen, wanneer bedrijven niet meer de service kunnen bieden die klanten graag willen.
Lees verder »   Reageer »
24 januari 2018

Hoe zet u video op een verrassende manier bedrijfsmatig in?

Bij marketing is de afgelopen jaren de nadruk steeds meer verschoven van print naar digitaal, en dan vooral online en door middel van video. Een video trekt immers meer de aandacht dan enkel tekst op papier. Maar aan online marketing kleven ook enkele nadelen.
Lees verder »   Reageer »
23 januari 2018

Fashionretailers: dat RFID grote kansen biedt, is inmiddels duidelijk...

Handscanners of overheadscanners? Het is een van de vraagstukken waarmee fashionretailers worden geconfronteerd als ze investeren in RFID.
Lees verder »   Reageer »
22 januari 2018

Vijf tips voor het opstellen van de merkbeschermingsstrategie

Het beheren en hanteren van een online merkbeschermingsstrategie is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Er zijn steeds meer kanalen waardoor het veel moeilijker is om de strategie uit te voeren.
Lees verder »   Reageer »
15 januari 2018

Omzetgroei van 3,2 procent voor supermarkten

De supermarktomzet is in 2017 gestegen met 3,2 procent naar 35,58 miljard euro (34,49 miljard in 2016). Mede door het toenemende belang voor online winkelen werd er in 2017 per kassabon 6,3 procent meer afgerekend ( 22,53 in 2016 en  23,91 in 2017).
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 31
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs