Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
14 augustus 2017

Indirecte inkoop in focus - besparingen en kansen

Een uur aan arbeidstijd besparen en daarbij de proceskosten voor het bedrijf halveren. Dit maakt het verschil tussen een conventioneel- en een gedigitaliseerd inkoopproces.
Lees verder »   Reageer »
11 augustus 2017

Houd op vakantie grip op de zaak met een CRM app

Als ondernemer kan het soms lastig zijn om uw bedrijf los te laten. Zeker wanneer u op vakantie gaat en geen direct zicht heeft op de gang van zaken. Nu het zomer is en de komkommertijd is aangebroken wil u er ook even tussenuit. Maar hoe moet het dan met uw bedrijf? En de klanten?    
Lees verder »   Reageer »
8 augustus 2017

2,6 procent omzetgroei supermarkten juli

De supermarktomzet is in juli met 2,6 procent gestegen naar  2,65 miljard euro. Per kassabon steeg de omzet fors met 6,1 procent naar  23,54 euro (22,20 in juli 2016). Dat blijkt uit cijfers van GfK.
Lees verder »   Reageer »
19 juli 2017

Google-oorlog dupeert consument

De effecten van Google op de aankopen zijn groot, dat was recentelijk ook aanleiding voor de EU om de zoekmachinegigant een mega boete te geven van maar liefst 2,4 miljard euro.
Lees verder »   Reageer »
12 juli 2017

Vrouw met iPhone is grootste modeshopper

De meest actieve online luxe kledingshopper is een vrouw met een iPhone. Ruim driekwart van de vrouwen met voorliefde voor luxe merkkleding gebruikt een Apple-telefoon, waarbij gemiddeld meer wordt besteed dan op een doorsnee Android-apparaat.
Lees verder »   Reageer »
10 juli 2017

Inbound marketing succes? Gooi aannames overboord!

Afgelopen jaren heeft inbound marketing een vlucht genomen bij zowel B2B als B2C. Een kleine meerderheid van het bedrijfsleven heeft momenteel een inbound marketingstrategie.
Lees verder »   Reageer »
7 juli 2017

Hoge temperaturen hebben effect op aankoopgedrag consumenten

De Nederlandse consument bereidt zich voor op een lange zomer. Ook al is de zomer net begonnen, het aanhoudende mooie weer mist zijn effect op het aankoopgedrag van de consument niet. Nederlanders kopen massaal zonneschermen, barbecues, partytenten en luifels.
Lees verder »   Reageer »
30 juni 2017

Invloed reviews, artikelen en tv slechts tien procent bij keuze voor auto

Er zijn steeds minder jongeren die een auto bezitten en als ze er wel een hebben, kiezen ze steeds vaker voor goedkope modellen en tweedehands auto’s.
Lees verder »   Reageer »
21 juni 2017

Digitale storm: welke retailers zijn de winnaars en verliezers?

Als een cycloon raast digitale disruptie door de retail-sector. Welke landen komen als winnaars tevoorschijn, wie raken steeds verder achterop? De Retail Risk Map van Euler Hermes laat het zien.
Lees verder »   Reageer »
15 juni 2017

Vijf tips om meer omzet uit uw webshop te halen

Het is geen geheim meer dat het belangrijk is om ten opzichte van de concurrenten hogere posities te scoren in Google. Een hogere ranking bij Google (of een andere zoekmachine) betekent immers een grotere kans op traffic en dus conversie.
Lees verder »   Reageer »
13 juni 2017

Online retailtrends: de Big Five als inspiratie

Online shopping platforms zijn de aanjager van grote veranderingen op het gebied van (online) retail en winkelen. Het overvolle online winkellandschap versterkt namelijk de behoefte van de consument aan overzicht, zekerheid en gemak.
Lees verder »   Reageer »
13 juni 2017

Zo wordt u als MKB door de online consument gevonden

Vroeger ging de consument naar een fysieke winkel, kreeg daar advies van de verkoopmedewerker en deed vervolgens een aankoop. Tegenwoordig ziet het koopgedrag van consumenten er heel anders uit.
Lees verder »   Reageer »
8 juni 2017

Een website: veel meer dan alleen een digitaal visitekaartje

Een website wordt wel eens het digitale visitekaartje van een bedrijf genoemd. Online marketing is echter het afgelopen decennium ‘volwassen’ geworden, en houdt intussen heel wat meer in.
Lees verder »   Reageer »
6 juni 2017

Overgrote meerderheid geeft voorkeur aan fysieke winkels

Het overgrote deel van de consumenten geeft nog altijd de voorkeur aan fysieke winkels. De traditionele winkel is nog steeds hét kanaal waar contact wordt gelegd, producten worden getoond, klantenservice wordt geboden, en wijzigingen in prijs, gepersonaliseerde aanbiedingen en promoties worden gecommuniceerd.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 29
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Check je Vlaams op www. Vlaams. nu
Snapt een Vlaming altijd wat jij bedoelt? Doe de check op Vlaams. nu
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 525.89 0.62 %
Brisk-index: 269.74 -0.09 %
Stijgers Dalers
Kendrion 37.71  4 %
Nutreco 47  3.9 %
Arcadis 17.53  3.7 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Fugro 10.62  -1.9 %
Doc data 0.51  -1.9 %
Meer beurs