Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Reacties

Zeven slimme manieren om succesvol te blijven in slechte tijden

Reactie: Voor tips over linkbuilding.. volg Gert Koutstaal. ;-) Vergeet alleen niet sites te kiezen die matchen anders kan het wel eens averechts werken, Gert.
ellen   |    |  24 januari 2011

Bedrijf verdient - ondanks boete - bijna vijftien miljoen met sms\'en

Reactie: De berekening van 15 miljoen minus boete klopt, alleen dit restbedrag verdwijnt vermoedelijk niet in de zakken van de fraudeur. Het grootste deel van de 1,50 eur per SMS gaat naar de telco waar de ontvanger zijn abonnement heeft. Kortom de KPN, Vodafone etc hebben aan de truc van deze oplichter flink verdiend en krijgen geen boete.
merwin   |    |  20 januari 2011

Moet de Kamer van Koophandel opgeheven worden?

Reactie: De Kamer heeft een sterke lobby om te blijven bestaan. Zelf geven ze aan dat 60% van de ondernemers het werk van de Kamer belangrijk vind en ondersteunt. Om die reden is het plan voor afschaffing (helaas) van de baan. Mijn alternatief is om de Kamer wel te laten bestaan en om de bijdrage vrijwillig te maken. Dan kunnen ze bewijzen dat hun onderzoek klopt (wat ik niet denk overigens)
Frank   |    |  17 januari 2011

Zakelijk succes staat of valt met gezond verstand

Reactie: Waarom moeten we altijd weer wachten op 'de wetenschap' om de waarde van het gezonde boeren verstand te ontdekken. Nu wordt men binnenkort in Frankrijk verplicht om een bepaald aantal vrouwen in de Raad van Bestuur op te nemen.
Hier zijn 'wetenschappelijk' argumenten voor. Erasmus waarschuwt in zijn Lof der Zotheid' voor de invloed van de 'wetenschap', naast een hoop wijsheid schuilt er n.l. ook een hoop onzin onder het koren.Hier zouden ondernermers organisaties alert moeten zijn. Helaas, zij zijn zo ingekapseld in het 'systeem' dat men niet weet de onzin buiten de deur te houden
ab h. bouvy   |    |  14 januari 2011

Zeven slimme manieren om succesvol te blijven in slechte tijden

Reactie: Helemaal mee eens.
Zet mij overigens wel weer aan het denken over het verbeteren van onze eigen site: http://www.bouwfaktor.nl.

Heeft iemand tips?

Gert Koutstaal
Gert Koutstaal   |    |  13 januari 2011

Bedrijf verdient - ondanks boete - bijna vijftien miljoen met sms\'en

Reactie: Deze steeds vaker voorkomende vorm van diefstal is pure criminaliteit. De slappe aanpak van de nederlandse overheid stimuleert het in verschillende vormen voortzetten van deze plaag. Betaal een kleine boete en behoudt het gestolen hoofdkapitaal. Wanneer de verantwoordelijke personen bekend zijn moeten deze volledig worden 'geplukt' en langdurig opgesloten. Achterhalen waar ze privé wonen en compleet leegplunderen is ook een optie.
Henry   |    |  13 januari 2011

Moet de Kamer van Koophandel opgeheven worden?

Reactie: Ze moeten het voorbeeld nemen aan de website hostingbedrijven. In principe is de kvk inschrijving ook niet meer dan dat. Echter profileren ze zich als een soort ambtelijke organisatie. En die komen ons als ondernemers inmiddels de strot uit.
Makhout   |    |  13 januari 2011

Meer ondernemers in nood sinds oktober

Reactie: De reactie is een vorm van SPAM.
Reclame voor eigen toko maken!
Daardoor is de waarde van de reactie al niet meer betrouwbaar te noemen.

Ik als kleine MKB-er ervaar n.l. ook een slechte liquiditeit, zeer goede vooruit
zichten (héél goed zelfs) maar de banken
zeggen HO MAAR!

Een ding is duidelijk de banken -door
afwezigheid van kennis van markten- zijn
niet in staat om het MKB goed te helpen.

Door de ondernemer wordt dit vertaalt als 'het geld zelf willen houden voor
bonussen' maar dat is te kort door de
bocht. De banken, is mijn ervaring, zijn
a) veel te defensief en b) lopen hopeloos achter op de actuele conjucturele situatie.

Maar goed, via een bemiddelaar gaat het
het ons toch zeer waarschijnlijk wel
lukken. En precies bij een bank die wél
doorheeft wat er gebeurt én lef heeft.

My 2 cents.
JdV   |    |  13 januari 2011

Klachten over Bedrijvengidsonline.nl stromen binnen

Reactie: Wij zijn op 2 vestigingen misleid door Communicatie Marketing Nederland.
Vicoma Zuid BV   |    |  10 januari 2011

Meer ondernemers in nood sinds oktober

Reactie: Aantal ondernemers in nood stijgt, desalniettemin zien wij dat het verkrijgen van financiering eenvoudiger wordt. Tips voor het ophalen van financiering voor ondernemingen in nood zie http://www.toegangtotgeld.nl
MV   |    |  6 januari 2011

Gezocht: rasondernemer om Hermans op te volgen

Reactie: Moeten we het Europese mkb feliciteren met haar nieuwe voorzitter. Ik dacht van niet.De heer Hermans is het prototype van een politicus/ambtenaar, en dat zijn geen ondernemers.
Het MKB en ook het VNO-NCW zijn dan ook verworden van belangenorganisaties tot lobbyclubs.En dit in tegenstelling tot vakbonden waar wel lieden zitten met het lef om zo nu met de vuist op tafel te slaan. Bij deze dan ook de vraag hoe de Nederlandse Redersvereniging aan haar voorzitter, mevr.Tineke Netelenbos, is gekomen. Zijn de reders gediend met een voorzitter zonder enige rederservaring?
ab h. bouvy   |    |  4 januari 2011

Nationale week van de sociale innovatie

Reactie: Nee, dat was niet het probleem. In tegendeel zelfs. Het was opvallend dat uit reacties vanuit een technische achtergrond veel meer waardering en begrip was voor deze poging om de zaken op een rijtje te krijgen. Het probleem was de gebruikte
'Jip en Janneke' taal waardoor academici en journalisten niet wisten wat ze er mee aan moesten. De reden waarom het SUNOS-model geen kans heeft gekregen ligt dan ook o.a. aan de organisatie van het wetenschappelijk onderwijs. De 'waanwijsheid' welke hiervan het gevolg is , verhindert dat werkerlijk goede ideeen een kans krijgen.
ab h. bouvy   |    |  2 januari 2011

Nationale week van de sociale innovatie

Reactie: Is het probleem misschien dat de gehanteerde begrippen in het SUNOS-model niet 'meetbaar' zijn?
Anne   |    |  1 januari 2011

Checklist: Politieke spelletjes

Reactie: Afgezien van de oordelende term in de intro, waarop al eerder gereageerd is, vind ik dit een vrij reëel lijstje. Ik zal even kijken of ik een samenvatting cq link kan maken naar een website die ik over dit onderwerp heb gemaakt: www.manipulerenkunjehanteren.nl
Rob   |    |  31 december 2010
105  106   ... 107
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs