Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Persberichten
 
13 september 2013

Winterbanden.nl lanceert uniek Selected Dealer Netwerk

De inhoud van dit persbericht is niet afkomstig van de redactie van Briskmagazine.nl en derhalve niet journalistiek getoetst.

Winterbanden.nl lanceert vandaag een selected dealer netwerk. Met dit in europa unieke concept ontstaat een nieuw perspectief tussen montagepunt zijn bij een webshop en de landelijke winkelketens met honderden vestigingen. Het beste van twee werelden voor zowel de retailer (bandenbedrijven) als de online bandenbranche die enorm groeit!


Het winterseizoen is nog niet begonnen maar Winterbanden.nl lanceert vandaag een uniek en nog wel spraakmakender concept: het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. Zoals in veel markten is het ook in de bandenbranche geen rozengeur en maneschijn. Naast de merkbare economische crisis, verschuift in een hoog tempo de bandenverkoop van de offline retailer (bandenbedrijven) naar webshops. Kijken, kijken, verder kijken, nog eens kijken … en dan kopen. Zie daar de hedendaagse consument in een notendop. Meer dan 90% van de Nederlanders start het aankoopproces met een oriëntatie op internet maar zal bij banden en velgen altijd de aankoop offline afronden. Hoe verenig je het beste van twee werelden? Het antwoord moet volgens Winterbanden.nl komen door een betere samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als lokaal bandenbedrijf zit men bijvoorbeeld niet te wachten op meerdere montagevestigingen in dezelfde regio of ook geen concurrentie op de balanceer- en de monteerdiensten. Met deze strategie valt er geen gezonde boterham te verdienen aldus Jorrick Weijers, eindverantwoordelijk voor de marketing bij Winterbanden.nl.

Bricks & Clicks
De online retailer van winterbanden is hiermee de bricks & clicks retailer geworden van Nederland en België. Concreet zorgt het Selected Dealer Netwerk ervoor dat er per regio maar één locatie, ook wel Selected Dealer beschikbaar is. Hiermee krijgt de aangewezen partner alle montages uit zijn gebied tegen een perfecte vergoeding van 69 euro per setwissel. Als Selected Dealer Winterbanden.nl krijgt men een online omgeving om de bestaande klanten te beheren en jaarlijks opnieuw te kunnen behouden. Verder onderzoeken we de mogelijkheid om een deel van de verkoopwaarde van de gemonteerde producten te vergoeden aan de Selected Dealer legt Jorrick Weijers uit. In totaal betreft het enorm veel voordelen om Selected Dealer te worden:

Als Selected Dealer is men de enige verdeler in een bepaalde regio met vaste vergoedingen; Iedere Selected Dealer beschikt over een eigen online omgeving voor beheer van klanten; Inkoopvoordeel via de groothandel van de moederorganisatie van Winterbanden.nl; Procentuele vergoeding over verkoopwaarde van gemonteerde producten aan de Selected Dealer; Echte partner in plaats van montagevestiging; Meeliften op naamsbekendheid bij RADIO538, SLAM FM en RTL4 en meer tv- en radiouitingen!

Bedrijven die interesse hebben kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden via de vestigingen-pagina.

 
Doorsturen »  Reageer » 


 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs