Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 oktober 2017

Consument vindt dat bedrijven positief moeten bijdragen aan maatschappij

Uit Dossier Duurzaam 2017 blijkt dat bijna driekwart van de consumenten het belangrijk vindt dat bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, milieu en het welzijn van mensen. 21 procent vindt echter dat bedrijven dit ook daadwerkelijk doen.

Lees verder »  Reageer »
11 oktober 2017

Nederland onderschat kracht economie Oost-Europa

Nergens in Europa groeit de economie zo snel als in Oost-Europa. Dat is al meerdere jaren zo. Nederland onderschat de kracht hiervan. Daardoor lopen we niet alleen kansen mis, ook snoept Oost-Europa steeds meer business van ons af.

Lees verder »  Reageer »
11 oktober 2017

Vernieuwde Range Rover ook als plug-in hybride en direct te koop

In het kielzog van de lekkage gister heeft Land Rover officieel het doek getrokken van de vernieuwde Range Rover. En zoals verwacht is die voortaan, net als de Range Rover Sport, verkrijgbaar als plug-in hybride.

Lees verder »  Reageer »
10 oktober 2017

Ruim een derde van de zzp’ers reist met openbaar vervoer

35 procent van de zzp’ers maakt in 2017 gebruik van het openbaar vervoer (OV), terwijl vrijwel alle zzp’ers ook over een auto beschikken. Ten opzichte van 2014 is dit een flinke stijging. In dat jaar maakte namelijk slechts negen procent van de zzp’ers gebruik van OV.

Lees verder »  Reageer »
10 oktober 2017

MKB-ondernemers: businessplan zwakste plek

Starters in het midden- en kleinbedrijf hebben meer advies en begeleiding nodig bij het maken van een goed doordacht businessplan. Dat blijkt uit de maandelijkse MKB Monitor van MKB Servicedesk.

Lees verder »  Reageer »
9 oktober 2017

Vier tips voor een stabiele verbinding met de cloud

Werken in de cloud wordt steeds populairder. SaaS-oplossingen zoals Slack nemen een vlucht, maar ook pakketten zoals Exact zijn online beschikbaar. Daarnaast wordt steeds meer software gehost bij Amazon AWS en Microsoft Azure.

Lees verder »  Reageer »
9 oktober 2017

Nederlandse leiders in vis doen ferme toezeggingen voor bescherming oceanen

27 internationale en toonaangevende bedrijven uit de keten voor vis-, schaal- en schelpdierproducten lieten tijdens de Our Ocean-conferentie op Malta weten hoe zij bijdragen aan de bescherming van onze oceanen.

Lees verder »  Reageer »
6 oktober 2017

De ‘S’ van ‘sociaal’: op weg naar een ‘Age of Wisdom’

Een echte ondernemer wordt niet alleen gedreven door de wens om geld te verdienen. Mensen met een echte ondernemersvisie die bedrijven starten, doen dat omdat ze oplossingen willen bieden of iets nieuws willen creëren.

Lees verder »  Reageer »
5 oktober 2017

Zeven tips bij het schrijven van uw offerte

Een potentiële klant vraagt u een offerte uit te brengen voor een product of dienst die u levert. Wat moet er in elk geval in de offerte staan? En hoe maakt u uw offerte aantrekkelijk? Alex de Jong, senior tender coördinator van DHL, gaf op BC.nl zeven tips voor een succesvolle offerte.

Lees verder »  1 reactie »
5 oktober 2017

Helft zakelijke beslissers vindt vertrouwen belangrijker dan prijs

Vertrouwen binnen een zakenrelatie wordt zeer belangrijk gevonden. Maar liefst 49 procent van de zakelijke beslissers in Nederland vindt het zelfs belangrijker dan prijs. Door 32 procent wordt vertrouwen boven levertijd geplaatst.

Lees verder »  Reageer »
4 oktober 2017

Levensbrede aanpak arbeidsparticipatie is effectiever

Een betere organisatie van de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking en van chronisch zieken leidt tot minder uitval, een hogere productiviteit en dus meer rendement voor werkgevers.

Lees verder »  Reageer »
4 oktober 2017

Groeiende rol voor technisch dienstverleners in Nederlandse industrie

De Nederlandse industrie past op grote schaal geavanceerde, digitale technologie toe. De meeste sectoren van onze industrie hebben innovatieve ontwikkelingen als smart industry (robotisering, 3D-printing, big data), internet of things en cybersecurity al omarmd of zullen dat in de nabije toekomst doen.

Lees verder »  1 reactie »
4 oktober 2017

Bouwsector ondertekent Green Deal voor slimme bouwlogistiek

22 partijen uit de bouwsector hebben vandaag in Ahoy de Green Deal Bouwlogistiek ondertekend. Marktpartijen, opdrachtgevers en kennisinstituten delen via deze deal de kennis over slimme bouwlogistiek over de gehele sector.

Lees verder »  Reageer »
4 oktober 2017

Range Rover Sport P400e aan de stekker

De eerste plug-in hybride van Range Rover is een feit. Het gaat om de P400e op basis van de Range Rover Sport. Het kunnen stekkeren betekent echter niet dat deze Range Rover zich inhoudt qua prestaties.

Lees verder »  Reageer »
7  8  9  10   ... 345
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 248.14 0.61 %
Stijgers Dalers
Value8 5.33  5.8 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 8.02  -3.3 %
Beter bed 14.54  -2.4 %
Meer beurs