Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 januari 2018

Fashionretailers: dat RFID grote kansen biedt, is inmiddels duidelijk. . .

Handscanners of overheadscanners? Het is een van de vraagstukken waarmee fashionretailers worden geconfronteerd als ze investeren in RFID.

Lees verder »  Reageer »
23 januari 2018

Prijzen voor vernieuwde BMW 2-serie Active en Gran Tourer

Onlangs stak BMW de populaire 2-serie Active Tourer en grotere Gran Tourer in het nieuw en daar horen natuurlijk prijzen bij. Dit kosten de beide Beierse MPV's, die vanaf 31 maart bij de dealers zullen staan.

Lees verder »  Reageer »
22 januari 2018

Vijf tips voor het opstellen van de merkbeschermingsstrategie

Het beheren en hanteren van een online merkbeschermingsstrategie is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Er zijn steeds meer kanalen waardoor het veel moeilijker is om de strategie uit te voeren.

Lees verder »  Reageer »
22 januari 2018

Winterweer reden voor stijging zoekopdrachten SUV’s

De winter is in volle gang en dat betekent dat een gure wind, sneeuwbuien en lage temperaturen getrotseerd moeten worden. Om niet van de weg te glibberen is het wel zo comfortabel om een solide auto te hebben, zoals een SUV met vierwielaandrijving.

Lees verder »  Reageer »
19 januari 2018

Ondernemingen roepen op tot actie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Economisch gaat het voor de wind. Veel records worden gebroken. In 2018 stijgt, volgens het CPB, het bbp, net als in het voorgaande jaar, met meer dan drie procent! Tal van Nederlanders profiteren van deze gunstige tijden.

Lees verder »  1 reactie »
19 januari 2018

200 miljoen extra voor opleiding werkenden

In 2017 hebben werkgevers 200 miljoen euro extra beschikbaar gesteld voor opleiding en ontwikkeling van werkenden. Het betreft geld dat via nieuwe persoonlijke keuzebudgetten (pkb) terecht komt bij ongeveer 400.000 werknemers die afgelopen jaar een nieuwe cao kregen.

Lees verder »  Reageer »
19 januari 2018

Gelekt: Ferrari 488 GTO is LaFerrari de baas

Dat Ferrari al eventjes achter de schermen werkt aan de ultieme 488 is een publiek geheim. De onthulling kan elk moment daar zijn. Het grote nieuwtje is er echter al af dan, want de specificaties van deze vermoedelijk genaamde 488 GTO zijn op straat beland.

Lees verder »  Reageer »
18 januari 2018

Millennials geven topmanagement nieuwe betekenis

Met hun focus op het bouwen aan zakelijk succes op basis van zowel winst (profit) als doelstelling (purpose), gaan millennial-leiders het traditionele bedrijfsmanagement opschudden. Dit blijkt uit Redefining the C-Suite: Business the Millennial Way, een onderzoek van American Express.

Lees verder »  Reageer »
18 januari 2018

Problemen met zakelijk geld lenen? Vijf manieren om toch te starten

Wie wil beginnen met ondernemen, heeft geld nodig. Soms is dat geld niet beschikbaar. Daardoor komt de beginnende ondernemer in een kip-ei-verhaal terecht: hij of zij kan niets lenen omdat er een te groot risico bestaat, maar kan ook niet starten omdat de ondernemer niet kan lenen.

Lees verder »  Reageer »
17 januari 2018

Koffie op de werkvloer verhoogt efficiŽntie en productiviteit

Meer dan de helft van de Nederlanders geeft aan zich productiever te voelen na het drinken van een kop koffie. De positieve invloed zou echter groter zijn bij jongeren dan bij ouderen, alhoewel de groep veertigjarigen een belangrijke uitzondering vormen.

Lees verder »  Reageer »
17 januari 2018

…ťn op de drie industriŽle bedrijven werkt met verouderde ERP-software

Maar liefst 36 procent van de financieel eindverantwoordelijken geeft aan dat hun ERP-pakket verouderd is. Onder hen is verder slechts hetzelfde percentage te spreken over de functionaliteiten die de software biedt. Dit is fors lager dan de gemiddelde tevredenheid onder alle medewerkers (70 procent).

Lees verder »  Reageer »
17 januari 2018

Snoepzakje: Land Rover Defender V8 70th Edition

Land Rover heeft het er maar wat moeilijk mee afscheid te nemen van de Defender. Officieel stopte de productie twee jaar geleden, maar nu is de 4x4-icoon tijdelijk terug ter ere van z'n 70ste verjaardag. En hoe!

Lees verder »  Reageer »
16 januari 2018

Boekhoud-app nauwelijks aangeboden ondanks interesse zzp'er

Slechts veertien procent van de zzp'ers maakt gebruik van een boekhoud-app die bij het boekhoudprogramma wordt aangeboden dat zij gebruiken. Twee procent gebruikt een aparte app om via de smartphone de administratie bij te houden.

Lees verder »  Reageer »
16 januari 2018

Werkgevers: ‘Met vakbonden werken aan draagvlak en vernieuwing cao’s’

Vernieuwing van arbeidsvoorwaarden en cao’s moet gebaseerd zijn op een zo breed mogelijk draagvlak onder werkenden. Zonder breed draagvlak is het niet mogelijk om doeltreffende antwoorden te geven op voortsnellende digitalisering, robotisering en internationalisering en om beleid te ontwikkelen om mensen gezonder langer te laten werken.

Lees verder »  Reageer »
6  7  8  9   ... 354
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs