Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
19 december 2017

Drie dingen die u niet moet doen bij een cyberaanval

Grotere bedrijven zijn vaker doelwit van een cyberaanval dan kleinschalige ondernemingen. Toch weten hackers ook het mkb steeds vaker te vinden. Uit cijfers van het CBS blijkt dat een op de zes kleinere bedrijven al slachtoffer is geweest.

Lees verder »  Reageer »
19 december 2017

Nio ES8 kost de helft van een Telsa Model X

Indrukwekkende auto, de Telsa Model X, maar fraai? Niet bepaald. Gelukkig ontpoppen zich allerlei alternatieven, en wat te denken hiervan: de ES8 van het Chinese Nio?

Lees verder »  Reageer »
18 december 2017

All we want for Christmas is: het digitaliseren van onze processen

De stoomboot met Pieten wordt weer ingeruild voor de arrenslee en de schoenen onder de schoorsteen maken plaats voor sokken aan de mantel. Het moge duidelijk zijn, Sinterklaas is weer huiswaarts gekeerd en over enkele weken mogen we zijn collega de Kerstman verwelkomen.

Lees verder »  1 reactie »
18 december 2017

Geld verdienen tijdens de feestdagen met vijf simpele energietips

Ondernemers denken vaak nog dat duurzaam ondernemen vooral geld kost. Rob van der Rijt van Klimaatplein.com helpt dit misverstand graag de wereld uit met direct toepasbare tips om energie te besparen.

Lees verder »  1 reactie »
18 december 2017

Werkgevers hebben mogelijk duizenden euro’s teveel Whk-premie betaald

Werkgevers hebben mogelijk jarenlang duizenden euro’s teveel betaald aan de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk). Met die premie verzekeren zij hun werknemers onder meer tegen de financiële gevolgen van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Lees verder »  Reageer »
18 december 2017

Dit is 'm: de Tesla Model S als stationwagon

Voor grote gezinnen is de Tesla Model S misschien niet de meest praktische auto, maar daar gaat Qwest verandering in brengen.

Lees verder »  Reageer »
15 december 2017

Steeds meer MKB-ondernemers gebruiken Google als HR-adviseur

Google is voor de meeste MKB-ondernemers de belangrijkste bron van informatie rond het arbeidsrecht. Zij beschikken meestal niet over een eigen HR-afdeling en willen zo besparen op dure advocaatkosten.

Lees verder »  Reageer »
15 december 2017

Audi RS 4 Avant heeft prijskaartje

Audi heeft de nieuwe RS 4 Avant in de prijslijsten opgenomen. De supersnelle station is een paar duizend euro duurder dan de technisch identieke RS 5 Coupť.

Lees verder »  Reageer »
15 december 2017

En het meest gegooglede automerk in 2017 is. . .

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de onvermijdelijke lijstjes er weer aan komen. Neem nu deze van Google. De zoekgigant heeft een lijst opgesteld met de populairste automerken in haar zoekbalk. Niet onbelangrijk, want zo'n lijst wijst immers op interesse van het grote publiek, zelfs als dat (nog) niet terug te zien is in de verkoopcijfers. Naar deze tien automerken zochten de Amerikanen het vaakst.

Lees verder »  Reageer »
14 december 2017

Driekwart van de vrouwelijke zzp’ers weet niet wat fiscale jaarruimte is

Bijna driekwart (74 procent) van de vrouwelijke zzp’ers weet niet wat fiscale jaarruimte is. Ze scoren daarmee slechter dan de mannelijke zzp’ers waarvan overigens nog steeds het grootste deel (57 procent) niet weet wat fiscale jaarruimte is.

Lees verder »  Reageer »
14 december 2017

Vijf tips om een exponentieel groeiende organisatie te bouwen

Gedreven door globalisatie en de komst van nieuwe technologieën is het bedrijven als Airbnb, Uber en Tesla gelukt om binnen één jaar te groeien tot een waarde van een miljard of meer. Dit zorgde voor een nieuw begrip op de markt: de exponentieel groeiende organisatie.

Lees verder »  Reageer »
14 december 2017

Zzp’er wil zich thuis voelen bij opdrachtgever

Zelfstandig ondernemers gaan het steeds belangrijker vinden om zich thuis te voelen bij een opdrachtgever. Zo wordt de werksfeer door zzp’ers als een van de belangrijkste aspecten bij een opdrachtgever gezien.

Lees verder »  Reageer »
14 december 2017

Ontwikkeling Nederlandse faillissementen volatieler dan in omringende landen

Nederland kent in verhouding tot omliggende landen relatief grote schommelingen in faillissementen. Zo lag de volatiliteit in het aantal faillissementen in Nederland tussen 2008 en 2017 twee keer zo hoog als in België, tweeënhalf keer zo hoog als in Duitsland en meer dan drie keer zo hoog als in Oostenrijk en Frankrijk.

Lees verder »  Reageer »
13 december 2017

Vijf tips voor het afsluiten van uw boekhouding 2017

Het einde van het jaar 2017 is al bijna in zicht. Hét moment om de boekhouding klaar te maken voor het afsluiten van boekjaar 2017. Maar hoe doet u dat? Welke maatregelen moet u als ondernemer nemen om de boekhouding correct af te sluiten en het nieuwe jaar zonder zorgen te beginnen?

Lees verder »  2 reacties »
5  6  7  8   ... 350
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs