Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 oktober 2017

UNETO-VNI positief over NEV, maar arbeidsmarkt remt energietransitie

De Nationale Energieverkenning (NEV) 2017 laat een kentering in de energiehuishouding van Nederland zien. Volgens het rapport groeit de hernieuwbare energieopwekking in ons land sneller, neemt de energiebesparing toe en daalt het energieverbruik.

Lees verder »  Reageer »
23 oktober 2017

Minder aanmeldingen voor oversluitleningen in 2017

Minder mensen sluiten dit jaar leningen over. Het aantal aanvragen voor oversluitleningen is dit jaar met 7,7 procent gedaald. Het gemiddelde leenbedrag voor het samenvoegen van bestaande leningen is met ruim tien procent gedaald.

Lees verder »  Reageer »
21 oktober 2017

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Ook in 2017 wordt er weer massaal te hard gereden, lappen legio verkeersdeelnemers de regels aan hun laars, wordt achter het stuur al vaker Facebook gecheckt, met als gevolg een toename van het aantal verkeersslachtoffers. En dus gaan de verkeersboetes per 2018 weer de lucht in.

Lees verder »  Reageer »
20 oktober 2017

Achterban ZZP Nederland keurt opdrachtgeververklaring regeerakkoord af

Uit de achterbanraadpleging van Stichting ZZP Nederland van het afgelopen weekend blijkt, dat zzp’ers blij zijn met de afschaffing van de Wet DBA, maar dat 76  procent geen vertrouwen heeft in het alternatief, dat wordt gepresenteerd in het regeerakkoord: de opdrachtgeversverklaring.

Lees verder »  Reageer »
20 oktober 2017

Duits ondernemingsklimaat beter dan ooit

De economische situatie van Duitse bedrijven is beter dan ooit. De in het voorjaar duidelijk gestegen verwachtingen zijn uitgekomen. De Duitse conjunctuur rust op een sterke basis, bestaande uit een sterke binnenlandse vraag, een solide export en opnieuw uitgebreide werkgelegenheidsplannen.

Lees verder »  Reageer »
20 oktober 2017

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Porsche presenteert de Macan Turbo Exclusive Performance Edition, het absolute vlaggenschip binnen het leveringsgamma van het SUV-model. Maar ook de duurste met een prijs van Ä 158.400,-. Een lieve som, al krijg je daar ook best wat voor terug.

Lees verder »  Reageer »
19 oktober 2017

'Blijvende schade door haastklus wet DBA'

Page Group wil dat de overheid de afgeschafte wet DBA niet met een volgende haastklus vervangt. Het vertrouwen onder opdrachtgevers en zzp’ers heeft een flinke deuk opgelopen, doordat de wet voor veel onzekerheid zorgde.

Lees verder »  Reageer »
19 oktober 2017

Bedrijven AziŽ-Pacific beschermen cashflow tegen wanbetaling

Bijna 90 procent van de bedrijven in de regio Azië-Pacific kreeg in het afgelopen jaar te maken met wanbetaling. Om hun bedrijf tegen tegen betalingsrisico’s te beschermen, heeft ruim een derde hiervan maatregelen getroffen om de cashflow te corrigeren.

Lees verder »  Reageer »
19 oktober 2017

Waarom nemen organisaties security nog steeds niet serieus?

Volgens het Openbaar Ministerie heeft over vijf jaar 50 procent van onze criminaliteit met cybercrime te maken. Nu al zorgen cybercriminelen voor meer overlast dan fietsendieven. Een duidelijke trendbreuk. Hoe komt het dan toch dat investeringen in degelijke ICT-beveiliging nog altijd achterblijven?

Lees verder »  Reageer »
19 oktober 2017

Productie Lamborghini Urus al gestart

De super-SUV zelf moet nog onthuld worden, maar de productie van de Urus heeft Lamborghini al wel opgestart. Dat verklapt het merk slim en stilletjes aan de ahnd van een informatieve video over haar modernste fabrieksfaciliteit, Manifattura Lamborghini.

Lees verder »  Reageer »
18 oktober 2017

Ook in zakelijke retail is muziek goed voor de klantbeleving

Dat muziek een aangenaam gevoel opwekt bij klanten in kledingzaken en supermarkten is een bekend gegeven, maar ook in de meer ‘zakelijke en serieuze’ retail heeft muziek een duidelijke positieve invloed op de klantbeleving.

Lees verder »  Reageer »
18 oktober 2017

Zes tips om handiger te communiceren

U wilt een medewerker achter uw standpunt krijgen. Of u probeert een potentiële opdrachtgever over de streep trekken. In zulke gevallen heeft u als  ondernemer baat bij goede communicatieve vaardigheden. Zes tips van BC.nl om een gesprek behendig te sturen.

Lees verder »  Reageer »
18 oktober 2017

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Porsche presenteert de 718 GTS op basis van zowel de Boxster als de Cayman. Zolang er geen vervolg wordt gegeven aan de Boxster Spyder en in het bijzonder de Cayman GT4 staat de GTS bovenaan de voedselketen van het leveringsprogramma.

Lees verder »  Reageer »
17 oktober 2017

Helft zzp’ers wil netwerken op flexwerklocatie

Bijna de helft van de zzp’ers kiest voor een flexwerklocatie om daar branchegenoten te kunnen ontmoeten. Vooral voor zzp’ers die net gestart zijn, blijkt de mogelijkheid om te netwerken een motivatie om voor een flexwerklocatie te kiezen.

Lees verder »  Reageer »
5  6  7  8   ... 344
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 249.65 -0.18 %
Stijgers Dalers
Yatra 5.4  6.3 %
Altice 8.59  6.1 %
Advanced met 39.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Brill kon 34.51  -2.8 %
Nn group 35.17  -1.8 %
Meer beurs