Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
2 januari 2018

CEO: 'Audi's zullen minder op elkaar lijken'

Net nadat menigeen denkt dat Audi, sinds de Q2 in het bijzonder, eindelijk de gewenste weg is ingeslagen qua ontwerpen, gooit nota bene de baas bij het merk de knuppel opnieuw in het eigen hoederhok.

Lees verder »  Reageer »
29 december 2017

Automobilist is bang om te rijden tijdens jaarwisseling

De helft van de Nederlandse automobilisten stapt niet zomaar in de auto tijdens of vlak na de jaarwisseling. Het feit dat er in die uren overal vuurwerk wordt afgestoken, weerhoudt automobilisten ervan de straat op te gaan.

Lees verder »  Reageer »
29 december 2017

Consumenten eisen betere bescherming tegen kopen van namaakproducten

86 procent van de consumenten wereldwijd vindt dat ze beter beschermd moeten worden door merkeigenaren tegen het kopen van namaakproducten. Alhoewel er veel online wordt gewinkeld, vreest bijna de helft van de consumenten (45 procent) dat ze tijdens de feestdagen de dupe worden van oplichters.

Lees verder »  Reageer »
29 december 2017

Porsche Mission E vanaf 400 tot 700 pk

In 2020 wil Porsche haar allereerste volledig elektrische auto klaar hebben. Dat wordt de productieversie van de Mission E Concept, waarvan reeds regelmatig de prototypes zijn gespot. En dat heeft er weer toe geleid dat de eerste motorische details zijn doorgesijpeld.

Lees verder »  Reageer »
28 december 2017

Tips voor het zakelijk gebruik van uw auto

Volgens de laatste cijfers van het CBS is het aantal zelfstandig ondernemers in Nederland in Q3 van 2017 enigszins afgenomen ten opzichte van het kwartaal daarvoor.Er was natuurlijk verloop door faillissementen en doordat vooral ZZP’ers weer in loondienst gingen werken.

Lees verder »  1 reactie »
28 december 2017

Loondoorbetaling bij ziekte: wordt het MKB het kind van de rekening?

Het regeerakkoord van Rutte III lijkt lief voor het MKB. Een kortere loondoorbetalingsplicht bij ziekte (van twee naar één jaar), vervolgens een UWV die de re-integratiebegeleiding overneemt.

Lees verder »  Reageer »
28 december 2017

BMW wereldwijd meest gegoogelde automerk

We vroegen ons al af waar de Europese fabrikanten bleven in Google's pas onthulde toplijst van meest gezochte automerken in 2017. Die was echter alleen van toepassing op de zoekfrequentie van de Amerikanen. Op mondiaal zoekniveau blijken de kaarten heel anders te zijn geschud.

Lees verder »  Reageer »
27 december 2017

Alles wat u moet weten over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Zo vanaf begin december worden we ieder jaar weer helemaal overstelpt met berichten rondom de zorgverzekeringen voor het komende jaar. Gaat u ook privé weer verzekering vergelijken om te zien of de basispolis of aanvullende verzekeringen mogelijk goedkoper of met betere voorwaarden afgesloten kunnen worden?

Lees verder »  Reageer »
27 december 2017

In 2018 wordt alles intelligenter, ook de onderneming zelf

In 2018 wordt alles slimmer. Tenminste, als u alle trendwatchers mag geloven: kunstmatige intelligentie, zelfsturende auto’s en drones, cryptocurrencies en Internet of Things hebben met elkaar gemeen dat technologie weer een stukje slimmer wordt.

Lees verder »  Reageer »
27 december 2017

Bedrijven hebben geen back-upplan in geval van nood

Maar liefst 41 procent van de bedrijven heeft geen actieplan in het geval de werknemers om welke reden dan ook uit het kantoor of bedrijfspand moeten. Denk hierbij aan brand- of waterschade.

Lees verder »  Reageer »
22 december 2017

Niet uren maar resultaat en competenties tellen bij aansturing zp’ers

De aansturing van zelfstandig professionals zou minder op uren gericht moeten zijn. Output en competenties behoren daarentegen centraal te staan bij managers. Dit blijkt uit het trendonderzoek van FastFlex over het managen van zelfstandig professionals.

Lees verder »  Reageer »
22 december 2017

Vijftien tips om financieel gezond te worden en te blijven

Het is voor ondernemers soms lastig om het hoofd boven water te houden en het is niet altijd even makkelijk te achterhalen waar het aan ligt in de organisatie. Dit artikel bevat vijftien tips van Dirk Jan van Arragon om als ondernemer financieel gezond te worden én te blijven.

Lees verder »  Reageer »
22 december 2017

Ondernemer verkiest klant boven kalkoen tijdens kerstdinerLees verder »  Reageer »
22 december 2017

Duitsland scherpt regels winterbanden aan vanaf 2018

Er heerst momenteel gekkenhuis bij de bandenboeren. Niet alleen hebben veel Nederlanders, heel typisch, eerst echt winterweer afgewacht, ook de strengere regels in Duitsland heeft veel mensen, met name wintersportfanaten, doen besluiten en masse winterbanden aan te schaffen. Wat gaat veranderen?

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 351
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs