Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
4 april 2018

Autoverkopen stomen lekker door in maart

Nederlanders hebben weer trek in nieuwe auto's. Nu het eerste verkoopkwartaal van 2018 voorbij is, blijken er namelijk 13,5 procent meer auto's te zijn verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Maart zelf was goed voor een procentuele toename van zestien-en-een-halve-punt.

Lees verder »  Reageer »
3 april 2018

‘Risico op chaotische Brexit blijft levensgroot’

‘Het risico op een chaotische Brexit in 2021 of zelfs nog volgend jaar blijft levensgroot en we moeten oppassen dat ondernemers zich niet in slaap laten sussen.’ Die boodschap geeft Hans de Boer af op een door de NBCC, VNO-NCW, MKB-Nederland en Buitenlandse Zaken georganiseerde bijeenkomst.

Lees verder »  Reageer »
3 april 2018

Crowdfunding succes? Ontwijk deze valkuilen

Door de alternatieve financieringsvorm crowdfunding kunnen veel innovatieve ideeën werkelijkheid worden. Ondanks dat het totale door crowdfunding opgehaalde bedrag ook vorig jaar groeide met vijftien procent, faalt nog steeds een groot percentage van de campagnes.

Lees verder »  Reageer »
3 april 2018

Loopt Tesla binnenkort serieuze averij op?

Dat Elon Musk wel van een geintje houdt is wijd en zijd bekend. April fools' day liet de Tesla-topman dan ook niet zomaar voorbijgaan. Als het aan de aandeelhouders ligt valt er echter weinig te lachen.

Lees verder »  Reageer »
30 maart 2018

Tips voor de perfecte zakelijke outfit

Succesvol ondernemen, er zijn talloze ‘formules’ voor te vinden. Online kunt u vele lijstjes vinden met tips die, volgens de schrijvers althans, zouden moeten leiden tot een geslaagd en groeiend bedrijf.

Lees verder »  Reageer »
30 maart 2018

Consument heeft geen idee welke bedrijven over persoonsgegevens beschikken

88 procent van de consumenten heeft geen idee wie of welk bedrijf beschikt over hun persoonlijke data. Ondanks de geringe kennis van welke bedrijven over hun persoonsgegevens beschikken, vertrouwt bijna tweederde van de Nederlanders erop dat hun data veilig is bij de bedrijven die deze in hun bezit hebben

Lees verder »  1 reactie »
30 maart 2018

Tarieven interim professionals in de lift

Opdrachtgevers zijn bereid steeds meer te betalen voor interim professionals. De tariefindicatie die ze bij hun opdrachten meegeven steeg tussen 2016 en 2017 in sommige gevallen tot wel vijftien procent.

Lees verder »  Reageer »
29 maart 2018

Een derde van de ondernemers bouwt geen bedrijfswebsite vanwege gebrek aan technische kennis

Meer dan een derde van de zzp’ers en mkb-bedrijven in Nederland (37 procent) die nog geen bedrijfswebsite heeft, denkt dat ze hiervoor te weinig technische kennis hebben.

Lees verder »  1 reactie »
29 maart 2018

Voorkom bodemverontreiniging bij uw bedrijf

Vandaag de dag wordt er steeds meer aandacht besteed aan duurzaam ondernemen en de gevolgen van het menselijk handelen op het milieu. Het is dan ook niet voor niets dat de overheid steeds strengere eisen stelt aan bedrijven om het milieu te beschermen.

Lees verder »  Reageer »
29 maart 2018

Ferrari-V8 voor Maserati Levante Trofeo

Alsof Maserati lucht had gekregen van de F-Pace SVR. De Italianen hebben namelijk een pasklaar antwoord op de gisteren onthulde supersport-SUV van Jaguar. Eveneens voorzien van een beresterke V8, maar met een naam die veel lekkerder bekt.

Lees verder »  Reageer »
28 maart 2018

Samenwerking MKB-Nederland en Betaalme. nu voor kortere betaaltermijnen

MKB-Nederland gaat intensief samenwerken met Betaalme.nu, het initiatief dat streeft naar korte betaaltermijnen voor het mkb. Dankzij het netwerk van MKB-Nederland krijgt Betaalme.nu veel meer mogelijkheden om mkb-ondernemers voor te lichten over hoe ze hun facturen sneller betaald kunnen krijgen.

Lees verder »  1 reactie »
28 maart 2018

Audi RS 5 voor het eerst ook als vijfdeurs Sportback

Voor wie de RS 5 fraaier vindt dan de RS 4 Avant, maar niet al te veel wil inleveren aan praktische bruikbaarheid is er nu de RS 5 Sportback. Het is voor 't eerst dat Audi de RS 5 ook in deze carrosserievorm aanbiedt.

Lees verder »  Reageer »
28 maart 2018

Jaguar F-Pace SVR geeft pas op bij 283 km/h

Was de spoeling aan bloedsnelle SUV's tot voor kort nog vrij dun. Nu lanceert het ene na het andere automerk zo'n opgehoogde helleveeg. Jaguar komt gasgeven met de F-Pace SVR.

Lees verder »  Reageer »
27 maart 2018

Nederlander bereidt zich niet voor op gerobotiseerde toekomst

Ruim 40 procent van de Nederlanders ziet robotisering als een serieuze bedreiging van hun functie. Zij denken dat robots hen (gedeeltelijk) gaan vervangen. Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van Tentoo onder bijna 1.500 Nederlanders.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 360
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken