Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

‘Wij willen de startup van vandaag helpen de Google van morgen te worden’

30 juli 2015 - De Young Business Award piekte twee maanden geleden gigantisch met een spectaculaire finale in het voetbalstadion van FC Emmen.

Lees verder  |  Reageer

'Beleggen in vastgoed is een uitstekende investering'

29 juli 2015 - Als u geld over hebt zijn er diverse manieren om dit te investeren. Denk maar eens aan sparen en beleggen in aandelen.

Lees verder  |  3 reacties

Miljarden meer omzet mogelijk door mobiele strategie

29 juli 2015 - M-commerce vertegenwoordigt 23 procent van de totale e-commerce omzet in Europa in 2015. Het gemiddelde bedrag per online aankoop dat naar verwachting dit jaar in Nederland wordt uitgegeven is 52 euro via smartphone, 58 via tablet en 65 via desktop of laptop.

Lees verder  |  Reageer
Is dit Audi's IAA-concept, alias Q6?

Is dit Audi's IAA-concept, alias Q6?

28 juli 2015 - Audi en BMW houden elkaar op allerlei fronten nauwlettend in de gaten. Maar als het om autoverlichting draait nog een beetje meer, zo lijkt het. Zeker nu Audi in het kielzog van haar aartsrivaal via een teaser kenbaar maakt ook te werken aan OLED-achterlichten.

Lees verder  |  Reageer

Protest tegen minimumtarieven zzp’ers

28 juli 2015 - Minimumtarieven voor zzp’ers zijn geen oplossing voor de inkomstendaling van de zelfstandige ondernemers. Dat stelt algemeen directeur Paul den Ronden van Tentoo, als reactie op de nieuwe CAO-afspraken voor architecten.

Lees verder  |  Reageer

Mobiel beïnvloedt consumentengedrag meer dan ooit

28 juli 2015 - De verkoop via tablets en smartphones is dit jaar in Europa met respectievelijk 94 procent en 70 procent gestegen, terwijl de groei van verkoop via desktop maar vijf procent is in 2015.

Lees verder  |  2 reacties
Volkswagen groter dan Toyota

Volkswagen groter dan Toyota

27 juli 2015 - Volkswagen's missie om de grootste autobouwer van de wereld te worden is volbracht. Althans, afgaande op de productiecijfers over de eerste helft van 2015.

Lees verder  |  Reageer
Dak eraf bij Ferrari 488 Spider

Dak eraf bij Ferrari 488 Spider

27 juli 2015 - Ferrari trekt het doek van de 488 Spider, het logische vervolg op de 488 GTB. Het interessantste verschil tussenbeide is dat je na 14 seconden de V8 pal achter je nog beter turbostoom kunt horen afblazen.

Lees verder  |  Reageer

De cloud is een prima verjongingskuur voor het bedrijf

27 juli 2015 - Bedrijven die ouder zijn dan twintig jaar, maken nog relatief weinig gebruik van cloudoplossingen in vergelijking met jongere organisaties.

Lees verder  |  Reageer

Leasen kan zomaar een stuk onvoordeliger worden

27 juli 2015 - Afgelopen mei is de Volkswagen Passat gekozen als de overall winnaar van de verkiezing van de leaseauto van het jaar. Deze verkiezing wordt elk jaar gehouden door Alphabet en kent vier categorieën.

Lees verder  |  Reageer

Vijf trends in FinTech voor ondernemers

24 juli 2015 - Het financiële landschap verandert fundamenteel door bedrijven die werken vanuit nieuwe technologie en zo bestaande markten ontwrichten. De investeringen in FinTech-bedrijven zullen op jaarbasis naar verwachting verdubbelen naar 25 miljard euro in 2015.

Lees verder  |  Reageer

Zakendoen in Spanje: drie essentiële tips

24 juli 2015 - Voor een behoorlijk deel van de Nederlandse bevolking is Spanje bekend terrein, omdat ze er bijvoorbeeld jaarlijks op vakantie gaan. Met wat ‘steenkolenspaans’ redt men zich in de supermarkt en lukt het prima om in een restaurant eten en drinken te bestellen.

Lees verder  |  Reageer

Vorderingen in Nederland het snelst voldaan

24 juli 2015 - Uitstaande vorderingen van Nederlandse bedrijven worden van de meest ontwikkelde wereldeconomieën het snelste voldaan. Het duurt gemiddeld 47 dagen voor een vordering betaald is.

Lees verder  |  Reageer
Specificaties gefacelifte Porsche 911 bekend

Specificaties gefacelifte Porsche 911 bekend

23 juli 2015 - De gefacelifte Porsche 911 houdt de gemoederen bezig. Dat is zo gek niet, want voor het eerst in de geschiedenis zal bij wijzen van spreken elke 911 straks een 911 Turbo zijn. En daarvan zijn nu de specificaties bekendgemaakt door een Duits automagazine.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
361  362  363  364  ...  541