Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

BMW plust met M6 Competition Edition

BMW plust met M6 Competition Edition

19 september 2015 - Onder het motto 'Mag het een beetje meer zijn?' lanceert BMW de M6 Competition Edition. Nou BMW, dat mag van ons atlijd!

Lees verder  |  Reageer

Accountants en administratiekantoren doen te weinig online

18 september 2015 - Accountants doen nog weinig online. Gek, want ze zijn gek op cijfers en sturen graag bij op basis daarvan. Dan zou je toch zeggen dat online marketing perfect bij ze past. Elke online vertoning, klik en conversie is immers te meten.

Lees verder  |  Reageer

Werknemer: geluk zit in meer autonomie

18 september 2015 - Nederlandse werknemers zouden gelukkiger zijn als ze meer autonoom hun werk kunnen doen. 31 procent van de werknemers gaf dit als antwoord op de vraag ‘Wat zou u aan uw werk veranderen om gelukkiger te worden?’.

Lees verder  |  1 reactie
Land Rover Discovery Sport met schizofrenie

Land Rover Discovery Sport met schizofrenie

17 september 2015 - De Discovery Sport is plat gezegd de opvolger van de Freelander. En daarmee een echte Land Rover. De Dynamic-versie die Land Rover nu presenteert lijkt wat ons betreft dan ook last te hebben van schizofrenie. Die wil namelijk zowel een Land Rover zijn alsook een Range Rover door zijn sportieve touch.

Lees verder  |  Reageer

Kapper blijft betaalbaar in Miljoenennota

17 september 2015 - De kappersbranche is verheugd dat het kabinet alles in het werk stelt om de werkgelegenheid te bevorderen. Ook is het een goede zaak dat dankzij de lastenverlichting voor de burger er ruimte komt om meer bij de kapper te besteden.

Lees verder  |  Reageer

Aantrekkende economie al zichtbaar in cao’s

17 september 2015 - Het aantrekken van de economie wordt al zichtbaar in de cao’s. In augustus afgesloten cao’s werd een gemiddelde loonstijging van 1,87 procent afgesproken. Dat is ruim boven het gemiddelde van 1,5 procent voor heel 2015.

Lees verder  |  Reageer

Miljoenennota: lastenverlichting biedt perspectief voor installateurs

17 september 2015 - Installateurskoepel UNETO-VNI is positief over de kabinetsvoorstellen voor de begroting 2016. Na jaren van bezuinigen is er eindelijk weer ruimte voor lastenverlichting.

Lees verder  |  Reageer

Hoe vergroot u uw succes als zzp’er?

16 september 2015 - De belangrijkste succesfactor voor zzp’ers is het doorzettingsvermogen. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 851 zzp’ers, in opdracht van Success Resources.

Lees verder  |  Reageer

MKB-collectief beslecht dilemma’s participatiewet

16 september 2015 - Ruim 40 werkgevers in Eindhoven gaan gericht zoeken naar medewerkers met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben zich verenigd in Collectief040.

Lees verder  |  Reageer
Thunder Power opent aanval op Tesla

Thunder Power opent aanval op Tesla

15 september 2015 - Naast Porsche wil ook Thunder Power het opnemen tegen de Tesla Model S. Thunder wie? Ja, het is hoog tijd dat we deze Taiwanese fabrikant eens onder de loep nemen.

Lees verder  |  Reageer
BMW ontketent M6 GT3

BMW ontketent M6 GT3

15 september 2015 - Wij konden hem in juli al tonen, maar tijdens de IAA trekt BMW het doek pas officieel van de M6 GT3. De extreme racer markeert voor de Beierse fabrikant een nieuwe hoofdstuk in GT Racing.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar F-Pace is er vanaf € 52. 850,-

15 september 2015 - Met de introductie van de F-Pace begint Jaguar aan een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis. Hoe succesvol dat deel precies wordt zal grotendeels samenvallen met de prijzen. Daarom willen de Britten ze maar wat graag met ons delen.

Lees verder  |  Reageer

Meer waardering voor online kledingwinkels

15 september 2015 - Consumenten zijn online kledingwinkels het afgelopen jaar beter gaan waarderen. In 2015 zijn online spelers met een gemiddelde waardering van 7,4 beter beoordeeld dan in 2014 met een gemiddelde score van 7,2.

Lees verder  |  3 reacties
354 pk voor nieuwe Audi S4 en S4 Avant

354 pk voor nieuwe Audi S4 en S4 Avant

14 september 2015 - Enkel de gloednieuwe A4 en A4 Avant presenteren blijkt niet voldoende voor Audi. De Duitsers tonen ons daarom tijdens de IAA in Frankfurt ook de sportieve broers; de S4 en S4 Avant. 354 pk in een middenklasser: komt u maar!

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
352  353  354  355  ...  541