Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Eén op de tien zzp’ers mist uitdaging in zijn opdracht

5 oktober 2015 - De Nederlandse zzp-markt stevent af op één miljoen professionals. De groei is grotendeels te danken aan zzp’ers in de zakelijke dienstverlening, ook wel zelfstandig professionals (zp’ers) geheten.

Lees verder  |  Reageer

Hoe ontwikkelt u goede visuele uitingen voor uw onderneming?

5 oktober 2015 - Elke ondernemer heeft een logo, huisstijl, visitekaartje en website nodig, wil hij professioneel overkomen. Dit laat u maken door een grafisch vormgever. Maar hoe kiest u de juiste?

Lees verder  |  Reageer

Architectenbureaus nemen voorzichtig weer nieuwe medewerkers aan

2 oktober 2015 - Het aantal medewerkers van architectenbureaus is in het tweede kwartaal van dit jaar gestegen naar ongeveer 6.800 medewerkers. Dat is een toename van 100 ten opzichte van het eerste kwartaal in 2015.

Lees verder  |  Reageer

Europese regelgeving voor identificatie schadelijke stoffen verscherpt

2 oktober 2015 - Het Europese Gerechtshof heeft de regels ten aanzien van schadelijke stoffen in producten aangescherpt. De regels met betrekking tot potentieel gevaarlijke stoffen (SVHC) gelden nu ook voor de afzonderlijke componenten en onderdelen van een product.

Lees verder  |  Reageer
Autoverkopen al drie kwartalen in de plus

Autoverkopen al drie kwartalen in de plus

1 oktober 2015 - De autoverkopen laten nog altijd een stijgende lijn zien. Al drie kwartalen op rij wordt er een plus genoteerd. Van januari tot en met september zijn er in totaal 301.338 nieuwe personenauto's op kenteken gezet. Dat is een stijging van 6,1 procent in vergelijking met dezelfde periode in 2014.

Lees verder  |  Reageer

Mkb kan meer profiteren van de cloud

1 oktober 2015 - Mkb’ers gebruiken de cloud met name voor data-opslag (34 procent) en e-mail (33 procent). Dit blijkt uit onderzoek van PanelClix in opdracht van Voiceworks en TBM onder 380 mkb’ers en zzp’ers naar de cloud-adoptie in Nederland.

Lees verder  |  1 reactie

Factuur sneller betaald? Pepermuntje erbij!

30 september 2015 - Stop een pepermuntje bij de factuur en de factuur wordt gemiddeld acht dagen sneller betaald! Dat blijkt uit onderzoek van Jortt.

Lees verder  |  Reageer
Nu officieel: de Tesla Model X

Nu officieel: de Tesla Model X

29 september 2015 - Is dit de SUV van de toekomst? Als het aan Tesla ligt wel. En die toekomst begint vandaag. Dit is namelijk de productieversie van de Tesla Model X zoals die medio 2016 bij de dealers zal staan.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor uw nalatenschap als ondernemer

28 september 2015 - Staat u wel eens stil hoe het met uw bedrijf verder gaat als u plotseling komt te overlijden? Wist u dat 70 procent van de mensen onverwacht komt te overlijden?

Lees verder  |  7 reacties

Privacy en anonimiteit gewaarborgd

28 september 2015 - We hebben onze privacy allang weggegeven. Velen vrijwillig door social media, anderen door slechts online te winkelen. Databases met persoonsgegevens puilen uit en concepten als linkability (koppelen van databases) moeten nog in zwang raken.

Lees verder  |  1 reactie
Tesla opent nieuwe fabriek in Nederland

Tesla opent nieuwe fabriek in Nederland

27 september 2015 - We mogen dan geen eigen volumemerken hebben, maar Nederland is wel een autofabriek rijker. Het Amerikaanse Tesla heeft afgelopen week in Tilburg haar nieuwe fabriek geopend.

Lees verder  |  Reageer

Nederland positiever over handelsrelatie dan Duitsland

25 september 2015 - Nederlandse ondernemers zijn enthousiaster over de handelsrelatie met Duitsland dan de Duitsers over de handelsrelatie met Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Vier van de vijf fashionretailers missen SEO-kansen

25 september 2015 - Nederlandse moderetailers scoren tezamen gemiddeld nog steeds een onvoldoende als het gaat om hun vindbaarheid in Google: een 4,8. Al is er duidelijk wel een besef van het belang van online zichtbaarheid.

Lees verder  |  1 reactie

De uitkomst van het PostNL brievenbuspakketje

25 september 2015 - Verzenddozen die door de brievenbus passen zijn erg populair. PostNL heeft hier handig op ingespeeld door brievenbuspakketjes te gaan versturen.

Lees verder  |  2 reacties
Vorige  |  
350  351  352  353  ...  541