Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Kwart organisaties heeft nooit cybercrime-aanval kunnen signaleren

12 oktober 2015 - Uit onderzoek van Telindus onder 115 Nederlandse IT-beslissers blijkt dat 26 procent van de organisaties nog nooit een cybercrime-aanval heeft kunnen signaleren.

Lees verder  |  Reageer
Ferrari 488 Spider 24 mille duurder dan GTB

Ferrari 488 Spider 24 mille duurder dan GTB

11 oktober 2015 - Ferrari is eruit en laat weten dat de 488 Spider zo'n 24 mille duurder is dan de 488 GTB. En dat maakt een vanafprijs van"¦

Lees verder  |  Reageer
Mercedes C-klasse Coupé vanaf 40 mille

11 oktober 2015 - Nog voor het einde van dit jaar is instappen en wegrijden in de nieuwe C-klasse Coupé mogelijk. Althans, na eerst minstens 40 mille bij de Mercedes-dealer te hebben achtergelaten.

Lees verder  |  Reageer
Exclusief eerbetoon: McLaren 650S Spider Can-Am

Exclusief eerbetoon: McLaren 650S Spider Can-Am

11 oktober 2015 - Het is al weer 50 jaar geleden dat de eerste Can-Am race werd verreden. En aangezien dat kampioenschap een groot deel van McLaren's racehistorie beslaat (het merk won het vijf jaar op rij van 1967 tot 1971) wil het bedrijf daar graag bij stilstaan. Met een zeer exclusieve 650S Spider.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er creëert een miljard euro aan werkgelegenheid

9 oktober 2015 - Maar liefst 26 procent van de meer dan één miljoen zzp’ers die Nederland telt, huurt zelf andere freelancers en zzp’ers in en creëert op die manier werkgelegenheid. In totaal huren deze zzp’ers voor 1,0 miljard euro in.

Lees verder  |  Reageer

'De gekleurde aov waarheid van bestuurders en ondernemers'

9 oktober 2015 - Zogenaamde experts zetten hele groepen ondernemers met gekleurde informatie op het verkeerde been als het gaat om arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daarom zet aovXL de feiten zoals zij die ziet nog eens op een rij.

Lees verder  |  Reageer

Occasionverkopen blijven groeien, import stijgt, export stabiliseert

9 oktober 2015 - In het derde kwartaal van 2015 zijn er weer meer occasions verkocht. Autobedrijven verkochten ruim 7.000 personenauto’s meer dan hetzelfde kwartaal vorig jaar, een groei van 2,8 procent.

Lees verder  |  Reageer

Trainingen helpen winkelpersoneel bij terugdringen van agressie en geweld

8 oktober 2015 - Uit een veiligheidsmeting van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) blijkt dat 24 procent van het winkelpersoneel weleens wordt bedreigd met lichamelijk en/of verbaal geweld.

Lees verder  |  1 reactie

Werkgevers weigeren langdurig zieke werknemers te ontslaan

8 oktober 2015 - Het klinkt raar. Veel werkgevers willen graag van zieke werknemers af, maar als werknemers twee jaar of langer ziek zijn dan willen veel werkgevers de zieke werknemers niet ontslaan.

Lees verder  |  1 reactie

Reclame van MKB-bedrijven kan effectiever

7 oktober 2015 - Reclame-uitingen van MKB-ondernemers zijn soms verrassend creatief, maar het kan wel effectiever. Uit de MKB Reclamecheck van PostNL blijkt dat ondernemers wel reclame willen maken, maar dat zij niet altijd weten hoe.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers: nu werkloosheid aanpakken

7 oktober 2015 - ‘Nu de economische groei aantrekt, moet het probleem van de langdurige werkloosheid aangepakt worden. Zonder drastische ingrepen zal het aantal langdurig werklozen – vooral ouderen en lager opgeleiden - alleen maar blijven stijgen, óók nu de economie groeit.'

Lees verder  |  Reageer

Apps en mobile friendly websites zijn de toekomst voor retailers

7 oktober 2015 - Van iedere euro die online wordt omgezet bij de Nederlandse retailers, komt bijna twintig cent van een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone.

Lees verder  |  1 reactie

Aantal faillissementen daalt in sneltreinvaart

6 oktober 2015 - Het aantal faillissementen is in de eerste drie kwartalen van dit jaar met 27 procent gedaald ten opzichte van de overeenkomstige periode vorig jaar. Dat heeft Faillissementsdossier.nl bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Tips bij de aanschaf van tweedehands kantoormeubelen

6 oktober 2015 - Wilt u een nieuw kantoor inrichten maar heeft u geen groot startkapitaal tot uw beschikking om hieraan te besteden? Tweedehands kantoormeubilair biedt een uitkomst, vooral voor MKB’ers en startende ondernemers.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
349  350  351  352  ...  541