Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 maart 2012

Bouwproductie krimpt in 2012

De bouw kende twee gezichten in 2011. In de eerste helft profiteerde de bouw van een milde winter, het tijdelijk verlaagde btw-tarief voor verbouw van en onderhoud aan woningen en de uitvoering van eerder genomen stimuleringsmaatregelen in de grond-, weg- en waterbouw.

Lees verder »  Reageer »
16 maart 2012

BMW Z4 steunt Mille Miglia

Niet meer zo extreem als tussen 1927 en 1957, maar nog altijd een magische ervaring is de halverwege mei plaatsvindende Mille Miglia. BMW won hem één keer, in 1940. Nu steunen ze de befaamde langeafstandrace vooral. Met de exclusieve Z4 Mille Miglia.

Lees verder »  Reageer »
16 maart 2012

Pittige saus: Renault Clio RS Red Bull Racing RB7

Renault timmert op sportief gebied lekker aan de weg. Om dat met het publiek te delen is er nu een speciale Clio RS met de naam en de looks overeenkomstig aan Renault?s glorieuze Formule 1-bolide.

Lees verder »  Reageer »
15 maart 2012

PZO-voorzitter: Pak schijnzelfstandigheid hard aan

Tijdens de Dag van de Zelfstandige, georganiseerd door PZO (Platform Zelfstandig Ondernemers) heeft voorzitter Esther Raats-Coster een oproep gedaan om schijnzelfstandigheid hard aan te pakken. "De nadruk op gedwongen ondernemerschap in berichtgeving rond zelfstandigen schaadt het imago van zzp'ers."

Lees verder »  1 reactie »
15 maart 2012

Zzp’er is tégen behoud WW-uitkering bij start onderneming

63 procent van de ZZP'ers vindt dat de nu geldende WW-regeling voor ZZP’ers meer ter discussie moet worden gesteld. Immers, ZZP’ers die mét behoud van hun WW-uitkering gaan ondernemen, zouden zich eventueel met een lager tarief in de markt kunnen zetten. Of ze dit doen of überhaupt willen is natuurlijk de vraag…

Lees verder »  4 reacties »
15 maart 2012

Mobiliteit kan betrouwbaar, betaalbaar, schoon, stil en veilig

Duurzame mobiliteit is een noodzaak én een kans. Aangezien de behoefte aan verplaatsing van mensen en goederen blijft groeien is dé uitdaging voor het mobiliteitssysteem voor de komende tien jaar om in die behoefte te voorzien op een betrouwbare, betaalbare, schone, stille en veilige manier.

Lees verder »  Reageer »
15 maart 2012

Gebrek aan instroom zet rem op installatiebranche

Het gebrek aan instroom van jong personeel in de installatiebranche is nijpend. Installateursvereniging UNETO-VNI verwacht dat er binnenkort al 15.000 vakmensen te weinig zijn om alle werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Lees verder »  Reageer »
14 maart 2012

Fysieke klantcontacten scoren het hoogst

Uit onderzoek van de Klantcontact Monitor blijkt dat klanten het directe, fysieke contact met een bedrijf het hoogste waarderen. Uit ruim 400.000 klantwaarderingen over 2011 bleek dat fysieke contacten werden verkozen boven telefoon en mail.

Lees verder »  Reageer »
14 maart 2012

Guus Meeuwis is het sterkste cultuurmerk van 2012

Guus Meeuwis heeft de sterkste reputatie in de cultuursector, voor nummer twee André van Duin en nummer drie Marco Borsato. Dit blijkt uit een tweejaarlijks merkenonderzoek door Hendrik Beerda Brand Consultancy onder 3.000 Nederlanders.

Lees verder »  Reageer »
14 maart 2012

Toename aantal faillissementen zet door

Het aantal faillissementen blijft groeien. Na de explosieve toename in januari was er ook in februari een substantiële groei. Vooral in de transportsector legden veel bedrijven het loodje. Dit blijkt uit cijfers van faillissementsdossier.nl.

Lees verder »  1 reactie »
14 maart 2012

Gefacelifte Audi RS5 geprijsd

Nog geen twee jaar na zijn introductie neemt Audi de vernieuwde RS5 in de prijslijsten op. En in tegenstelling tot een verlaagde prijs, zoals we tegenwoordig dikwijls zien, is de RS5 er duurder op geworden.

Lees verder »  Reageer »
13 maart 2012

iPad verovert ondernemershart

De iPad is de snelst groeiende technologie in het MKB. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek van The Business Journals, zo ontdekte Businessbox.

Lees verder »  Reageer »
13 maart 2012

Biesheuvel: 'Nullijn moet ook gelden voor bedrijfstop’

Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland stelt dat een salarisverhoging voor de top van het bedrijfsleven ‘onacceptabel’ is en dat ook hier de nullijn moet gelden. Dat zei hij in NRC Handelsblad.

Lees verder »  Reageer »
13 maart 2012

Enzo-opvolger eind 2012 onthuld aan kleine groep

Met de presentatie van de F12berlinetta nog vers in het geheugen wordt de aandacht bij Ferrari nu verlegd naar de opvolger van de Enzo. Het beloofd de krachtigste Ferrari ooit te worden.

Lees verder »  Reageer »
349  350   ... 351
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs