Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 maart 2012

Ondernemer minder optimistisch over overnames

Nederlandse ondernemers en adviseurs zijn dit jaar minder optimistisch over de vooruitzichten voor de mkb-overnamemarkt dan in 2011. Dat is de voornaamste uitkomst van de Brookz Overname Barometer, het halfjaarlijkse onderzoek van Brookz onder 252 ondernemers, adviseurs en financiers van bedrijfsovernames.

Lees verder »  Reageer »
26 maart 2012

Kritiek op bedrijfsleven op ontbreken milieuverbeteringen ongegrond

De koepelorganisaties van de Nederlandse levensmiddelenindustrie en supermarkten, FNLI en CBL, vinden de kritiek op het ontbreken van focus op milieuverbeteringen in het verpakkingenakkoord ongegrond. Het nieuwe verpakkingenakkoord is het groenste van Europa.

Lees verder »  Reageer »
26 maart 2012

Pon voortaan importeur Bentley voor Nederland

Pon?s Automobielhandel in Leusden gaat het importeurschap van Bentley voor Nederland voeren. Het Britse luxemerk was op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger na het faillissement van Hessing in Utrecht.

Lees verder »  Reageer »
23 maart 2012

MKB least steeds meer

Nederlandse algemene leasemaatschappijen hebben in het jaar 2011 een omzet gerealiseerd van ruim vier miljard euro, een stijging van zestien procent ten opzichte van 2010. Het mkb is de grootste afnemer van leasing.

Lees verder »  Reageer »
23 maart 2012

Bouwend Nederland: pas op voor gaten in de weg

Een kleine 60 procent van de automobilisten geeft aan dat de kwaliteit van regionale en lokale wegen (zwaar) achterblijft bij die van rijkswegen. 90 procent vindt dat er niet beknibbeld moet worden op onderhoud ervan. De bezuinigingen bij provincies en gemeenten doen echter anders vermoeden. Reden voor Bouwend Nederland om aan de bel te trekken.

Lees verder »  Reageer »
22 maart 2012

VVD: ondernemer moet schade makkelijker op overheid kunnen verhalen

De VVD wil dat ondernemers die schade lijden door toedoen van de overheid deze makkelijker kunnen verhalen. Een meerderheid van de Tweede Kamer is het daarmee eens, zo meldt BNR.nl.

Lees verder »  1 reactie »
22 maart 2012

SP en MKB-Nederland pleiten voor MKB-toets

De Nederlandse economie drijft op het MKB maar wetten en regels zijn bijna alleen gericht op grote bedrijven. Daarom pleiten de SP en MKB-Nederland voor een MKB-toets bij nieuwe wetten en regels.

Lees verder »  1 reactie »
22 maart 2012

Officieel: Mercedes GLK gefacelift

Na een overvloed aan spyshots heeft Mercedes hem nu officieel gelanceerd, de gefacelifte GLK. De Mercedes GLK heeft zowel aan de buitenzijde alsook van binnen een facelift ondergaan, maar onderhuids zijn de grootste veranderingen terug te vinden.

Lees verder »  Reageer »
22 maart 2012

Bijtelling.nl biedt hulp voor snelle beslissers

Op 1 juli 2012 veranderen de regels voor het berekenen van de bijtelling. De uitstooteisen worden strenger waardoor een grote groep auto?s na die datum in een minder gunstige bijtellingscategorie valt. Bijtelling.nl helpt om op tijd je nieuwe auto te bestellen.

Lees verder »  Reageer »
21 maart 2012

Jacqueline Zuidweg gekozen als Zakenvrouw van het Jaar 2012

Na zeventien jaar opkomen voor meer erkenning voor het MKB in financiële moeilijkheden, is het Jacqueline Zuidweg (46 jaar) gelukt om de schijnwerpers in Nederland meer dan ooit tevoren op dit maatschappelijke probleem te richten.

Lees verder »  2 reacties »
21 maart 2012

Vrouwen uit de bijstand door internet ondernemen

Meer vrouwen uit de bijstand is ook tijdens de crisis mogelijk. En wel door middel van internet ondernemen. We hebben net de 104de Internationale Vrouwendag gevierd en wederom moeten constateren dat economische onafhankelijkheid voor vrouwen een punt van aandacht blijft.

Lees verder »  Reageer »
21 maart 2012

Range Rover Sport Dynamique, vooral dynamisch

Land Rover lanceert een limited edition van de Range Rover Sport, de Dynamic. Dit model beschikt volgens de Britten vooral over dynamischere rijeigenschappen en natuurlijk een bijpassende look.

Lees verder »  Reageer »
20 maart 2012

Ondernemer uitgekeken op sociale media

Het perspectief voor sociale media ziet er ongunstig uit bij ondernemers in het MKB. Ondernemers zijn goed op de hoogte van sociale media en gebruiken ze ook, maar geven aan dat zij deze sites minder willen bezoeken.

Lees verder »  Reageer »
20 maart 2012

MKB kan besparen door cloud computing

Ondernemers kunnen besparen op hun ict-kosten door over te stappen op cloud computing. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I), zo schrijft NuZakelijk.

Lees verder »  Reageer »
348  349  350   ... 351
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs