Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 april 2012

ZZP geen topic bij Kamp

Uit een brief aan de Kamer van Minister Kamp (Sociale Zaken) over de inkomenspositie van zzp’ers spreekt geen overdreven aandacht voor de inkomenspositie van zzp’ers. Hij merkt op dat het kabinet zzp’ers ziet als ondernemers die kiezen voor eigen verantwoordelijkheid.

Lees verder »  Reageer »
23 april 2012

Onduidelijkheid gewijzigde vakantiewetgeving blijft bestaan

Er bestaat onder ondernemers nog steeds onduidelijkheid over een aantal punten waarop de vakantiewetgeving per 1 januari 2012 is gewijzigd. Dat concludeert Charlotte Dassen, arbeidsjurist bij BW7. "Hoewel ondernemers over het algemeen goed op de hoogte zijn van de gewijzigde vakantiewetgeving, blijven er vragen binnenkomen."

Lees verder »  Reageer »
23 april 2012

Z-ZIP. NL, vangnet voor freelance koks

Nederland heeft circa 600.000 actieve ZZP-ers, waarvan ongeveer 800 freelance koks. Als een freelance kok ziek is, of te maken krijgt met een overlijdensgeval is er momenteel niets geregeld. Z-zip.nl speelt hierop in en probeert in geval van verhindering vervanging te verzorgen.

Lees verder »  Reageer »
23 april 2012

Vijf veel voorkomende misvattingen over disaster recovery

Netwerkmanagers binnen het MKB hebben vaak te maken met IT-systemen van verschillende vormen en omvang. Deze systemen geven invulling aan een ogenschijnlijk oneindig gamma aan behoeftes. In de loop der jaren zijn er veel issues geweest op het gebied van disaster recovery (DR). Door de missers te herkennen, kunt u ze proberen te voorkomen.

Lees verder »  Reageer »
23 april 2012

Audi A6 L, grootste en meest luxe e-tron tot nu toe

Nadat onder andere de R8 en A3 in elektrische uitmonstering gepresenteerd werden is het nu de beurt aan de A6 L. Deze plug-in hybride is ontwikkeld voor de Chinese markt waar deze limousine een absolute verkooptopper is.

Lees verder »  Reageer »
23 april 2012

Jaguar presenteert de ultieme XJ

Maak kennis met de ultieme Jaguar, de XJ Ultimate. Volgens het merk verenigt deze super-de-luxe XJ het nuttige met het aangename. Met name de achterpassagiers worden volledig in de watten gelegd.

Lees verder »  Reageer »
23 april 2012

Zintuigenprikkelend: Rolls-Royce Ghost Six Senses

Wat Jaguar kan, is Rolls-Royce verplicht nog beter te kunnen. Niet veel verder dan de XJ Ultimate staat op de Auto China in Beijing de Ghost Six Senses Concept, een volgens het merk zintuigenprikkelende toplimousine waar alle zes waarnemingen te ervaren zijn.

Lees verder »  Reageer »
20 april 2012

Vrouwelijke ondernemers zoeken kapitaal

The Next Women organiseert op 25 april 2012 een pitch event in Rotterdam. Het doel is om startende vrouwelijke ondernemers voor te bereiden op een investeringsronde en kennis te laten maken met investeerders, om zo hun zakelijk netwerk uit te breiden.

Lees verder »  Reageer »
20 april 2012

Rechten op tienduizenden Europese merken in gevaar

Merkenbureau Onel trademarks verdedigde gisteren het belang van duizenden houders van Europese merken voor het Hof van Justitie in Luxemburg. Aanleiding is een uitspraak van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Lees verder »  Reageer »
20 april 2012

Traditionele kantoorsoftware verspilt twintig procent denkkracht

We verspillen twintig procent denkkracht bij het gebruik van traditionele kantoorsoftware. Het gebruik van visualisatietechnieken bij het opslaan, delen en beheren van informatie kost minder mentale inspanning dan het werken in aparte spreadsheets, tekstdocumenten, e-mails en server-bestanden.


Lees verder »  Reageer »
19 april 2012

Marlotte Lubbers is 'jonge zakenvrouw van het jaar'

Marlotte Lubbers, uitgever van de Kids Vakantiegids, is dinsdag winnaar geworden van de 'Jong Management: entrepreneur of the Year'-award. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door Jong Management (JM), de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar.

Lees verder »  Reageer »
19 april 2012

Een derde van het MKB wil investeren in duurzame energie

Al enige jaren heerst het idee dat investeren in duurzame energie nagenoeg rendabel is. Onderzoek van Panteia/EIM laat zien dat er binnen het MKB serieuze interesse is om te investeren in duurzame energie, in het bijzonder in zonne-energie.

Lees verder »  4 reacties »
19 april 2012

Auto één dag laten staan: veel meer productiviteit

Laat medewerkers ten minste één dag per week niet in de spits met de auto naar het werk reizen. Dát is de boodschap van de campagne ‘52 filevrije dagen’ van MKB-Nederland en het Platform Slim Werken Slim Reizen.

Lees verder »  Reageer »
19 april 2012

Online Accountants zegt convenant Horizontaal Toezicht op

De franchiseorganisatie Online Accountants MKB (OAMKB) heeft met ingang van heden het convenant Horizontaal Toezicht opgezegd. Het convenant werd gesloten tussen OAMKB en de Belastingdienst op 29 juni 2011.

Lees verder »  1 reactie »
342  343  344  345   ... 350
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs