Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Meldplicht datalekken maakt cyberverzekering nóg relevanter

9 december 2015 - Cyberverzekeringen winnen rap aan populariteit tegen de achtergrond van de naderende meldplicht datalekken, die op 1 januari 2016 ingaat. Toch heeft meer dan 90 procent van de organisaties nog altijd geen dekking tegen cyberschade.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandige professionals domineren IT-teams in 2016

9 december 2015 - Een derde van de organisaties (32 procent) is van plan om volgend jaar meer externe professionals in het IT-domein in te zetten. Het aandeel van externe professionals in het IT-domein blijft toenemen.

Lees verder  |  Reageer

‘Kwaliteit thuiszorg zal verder dalen door verbod op ZZP’ers’

9 december 2015 - Dat huishoudelijke hulpen niet meer als ZZP’er mogen worden ingehuurd, is een gemiste kans voor het kabinet – en de rest van Nederland! – omdat hiermee de innovatiepotentie in de zorgsector door de bureaucratie van de overheid en de grote zorginstellingen in de kiem wordt gesmoord.

Lees verder  |  Reageer
Interieur nieuwe Mercedes E-klasse alvast onthuld

Interieur nieuwe Mercedes E-klasse alvast onthuld

8 december 2015 - Een gloednieuwe auto in één klap met veel vuurwerk introduceren is er niet meer bij. Dat doen autofabrikanten liever beetje bij beetje tegenwoordig, en Mercedes-Benz is er reeds heer en meester in. Maak daarom, na de technische hoogstandjes eerder, nu kennis met het interieur van de nieuwe E-klasse.

Lees verder  |  Reageer

Darwinisme in de retail: verander mee met uw klant

8 december 2015 - Dat de consument niet meer hetzelfde gedrag vertoont als tien jaar geleden, zal voor iedereen duidelijk zijn. Wie er in deze veranderingen niet meegaat met de consument zal datgene overkomen wat Charles Darwin meer dan een eeuw geleden al zei.

Lees verder  |  Reageer

Internettrends voor het komend jaar

8 december 2015 - Organisaties maken meer en meer vanuit strategische overwegingen een digitale transitie door. Marc Woesthuis, directeur bij TriMM, voorziet een digitale transformatie en een digitale versnelling.

Lees verder  |  Reageer

Hoog ‘dank-je-de-koekoek-gehalte’ in missie- en visiestatements

8 december 2015 - BVH Identity Driven Thinking onderzocht van 115 organisaties het 'richtinggevend principe', een verzamelterm waaronder gebruikte begrippen als missie- en visiestatement vallen.

Lees verder  |  Reageer
Naim pompt 1. 920 Watt door Bentley Bentayga

Naim pompt 1. 920 Watt door Bentley Bentayga

7 december 2015 - Bentley's eerste SUV ooit is ook meteen een van de grootste auto's op de markt. Oftewel, wil je muzikale decibellen blazen in de Bentayga dan is een substantieel wattage geen overbodige luxe. En laat dat maar aan HiFi-specialist Naim over.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips om uw beveiliging collectief te regelen

7 december 2015 - 63 procent van de ondernemers draagt de veiligheid van hun bedrijfspand individueel. Hiervan geeft 51 procent aan ook in de toekomst niet van plan te zijn om samen te gaan werken met omringende bedrijven.

Lees verder  |  Reageer

Jongere zzp’er wil kortere opdracht

7 december 2015 - Uit het laatste rapport van ZP Facts blijkt dat jongere professionals over het algemeen kortere opdrachten hebben dan oudere professionals. Zp’ers ouder dan 45 jaar hebben gemiddeld opdrachten die twee maanden langer duren dan die van hun collega’s van 45 of jonger.

Lees verder  |  Reageer

Waarmee verrast u uw werknemers met kerst?

7 december 2015 - Het kerstpakket is zo ingeburgerd in de Nederlandse bedrijfscultuur, dat werknemers het u niet in dank zullen afnemen als u ‘het maar eens een jaartje overslaat’. Met een kerstpakket spreekt u waardering uit naar uw werknemers.

Lees verder  |  Reageer

Sint steeds eerder in het land

4 december 2015 - De toenemende populariteit van online winkelen zorgt ervoor dat Sinterklaas al begint met inkopen van cadeaus vóór hij voet zet op Nederlandse bodem. In oktober nam het aantal online aankopen al sterk toe, zo blijkt uit analyse van interne data van Klarna.

Lees verder  |  1 reactie

Sint zette deze week de eindsprint in

4 december 2015 - Na de aankomst van Sinterklaas, in het weekend van 14 november, deed al 34 procent van de Nederlandse huishoudens Sint-aankopen. Afgelopen week steeg dit percentage naar 43 procent, zo blijkt uit onderzoek dat SAMR uitvoert in samenwerking met beslist.nl.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er gebruikt spaargeld voor start

4 december 2015 - Als de zzp’er geld nodig heeft bij zijn start, financiert hij dat voornamelijk met eigen spaargeld (88 procent). Nieuwe financieringsvormen zijn relatief onbekend, en de onwil van banken wordt als belangrijkste reden genoemd waarom een financiering niet lukt.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
338  339  340  341  ...  541