Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Vijf tips om een succesvolle beurs te organiseren

9 mei 2016 - Het organiseren van een beurs is iets dat niet over één nacht ijs gaat en waarbij u met 1001 zaken rekening moet houden. Maar hoe organiseert u een professionele beurs? En waar dient u rekening mee te houden? Allrent ICT Solutions helpt u op weg met vijf tips voor de organisatie van een succesvolle beurs.

Lees verder  |  Reageer
Eerste feiten rond Porsche's nieuwe V8

Eerste feiten rond Porsche's nieuwe V8

8 mei 2016 - De nieuwe Panamera zit eraan te komen, en die krijgt " als eerste Porsche " zoal de beschikking over een gloednieuwe V8. De eerste en belangrijkste feiten daarvan liggen alvast op straat.

Lees verder  |  Reageer

Telefonisch onbereikbaar? Weg klant!

6 mei 2016 - Ruim 25 procent van de Nederlanders beoordeelt de telefonische bereikbaarheid van organisaties met een vijf of lager. Dit blijkt uit recent onafhankelijk onderzoek in opdracht van Infopact onder 1044 consumenten. Daarnaast geeft dertien procent aan niet uit te wijken naar andere middelen wanneer een organisatie telefonisch onbereikbaar is. Hierdoor lopen bedrijven het risico dat klanten overstappen naar de concurrent.

Lees verder  |  Reageer

Herstel architectenbranche kent grote regionale verschillen

6 mei 2016 - De marktverwachtingen van architectenbureaus zijn positiever. De gemiddelde werkvoorraad stijgt, maar de verschillen tussen regio’s zijn groot. Dat blijkt uit de BNA Conjunctuurmeting voorjaar 2016.

Lees verder  |  Reageer

Kies het juiste kleurprofiel voor uw horecazaak

4 mei 2016 - Van de talrijke elementen die een restaurantbeleving beïnvloeden, wordt de impact van kleurgebruik in het interieur van de eetruimte nog wel eens onderschat. De mens is visueel ingesteld; kleuren hebben een direct effect op de psychologische gemoedstoestand en het gedrag van de mens.

Lees verder  |  Reageer

Energiezuinige vluchtwegaanduiding fiscaal aftrekbaar

4 mei 2016 - Juist als het op veiligheid aankomt, moet u weten waar u aan toe bent. Bij een noodontruiming van een bedrijf of instelling is een duidelijke vluchtwegsignalering vereiste nummer een. Die verwijst medewerkers en bezoekers naar de veilige uitweg en verzamelplaats. De signalering is een eis van verzekeraars en maakt onderdeel uit van de bedrijfshulpverlening en het evacuatieplan.

Lees verder  |  Reageer
Noble presenteert suïcidale M600 SVR

3 mei 2016 - Net als Jaguar hanteert nu ook Noble, tevens van Britse makelij, het lettertrio SVR om haar krachtigste modellen aan te duiden. Echter, een machine zoals de M600 SVR zien we nog niet zo snel geboren worden in Whitley, Coventry.

Lees verder  |  Reageer
Donkervoort D8 GTO nog extremer als RS

Donkervoort D8 GTO nog extremer als RS

3 mei 2016 - De Donkervoort D8 GTO nog niet extreem genoeg? Dit is de D8 GTO-RS, het nieuwe topmodel uit Lelystad.

Lees verder  |  Reageer
Audi SQ7 heeft een vanafprijs

Audi SQ7 heeft een vanafprijs

3 mei 2016 - Ook zo onder de indruk van de Audi SQ7 en loop je met het idee er daadwerkelijk eentje aan te schaffen? Dit kost 'ie.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er heeft vaker koopwoning

3 mei 2016 - De zzp’er heeft vaker een koopwoning dan de gemiddelde Nederlander: negen op de tien zzp’ers heeft een koopwoning, terwijl slechts 56 procent van de huizen in Nederland een eigen woning betreft (CBS, 2012). Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer in opdracht van Knab.

Lees verder  |  Reageer

Faillissementen wereldwijd stijgen weer

3 mei 2016 - Voor het eerst sinds zes jaar stijgt het aantal faillissementen wereldwijd. In 2016 +twee procent en ook 2017 laat naar verwachting eenzelfde stijging zien. Dat concludeert de researchafdeling van Euler Hermes. De kredietverzekeraar waarschuwt voor een toenemende kans op een domino-effect: grote bedrijven die omvallen en daarbij een keten aan leveranciers meesleuren.

Lees verder  |  Reageer

Wat als uw bedrijf te afhankelijk is van één persoon?

2 mei 2016 - Toen de Amerikaanse NBA-basketbalster Lebron James in 2010 de Cleveland Cavaliers inruilde voor de Miami Heats, verloren deCavs 26 wedstrijden op rij. Toen de Oekraïense sterdanser van het Royal Ballet, Sergei Polunin, het voor gezien hield, sprak Monica Mason, de directeur van het balletgezelschap, over ‘een diepe schok en een groot verlies aan de kassa’.

Lees verder  |  Reageer
Save the date: nieuwe Audi A5 op 2 juni

Save the date: nieuwe Audi A5 op 2 juni

1 mei 2016 - Eindelijk kunnen we nieuwsgierigen antwoord geven op de vraag wanneer de nieuwe Audi A5 wordt geïntroduceerd.

Lees verder  |  Reageer

Voordelen en nadelen van VoIP telefonie

29 april 2016 - Aan de fysieke telefoon is het vaak niet eens te zien; het verschil tussen een gewone telefoonlijn of een VoIP verbinding. Er zitten echter wel flink verschillen in. VoIP is nieuwer en bied veel voordelen ten opzichte van de ouderwetse lijnen. De voornaamste verschillen uitgelicht door Floris Stokkers van Sales Channel.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
315  316  317  318  ...  541