Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Tips voor het afsluiten van een hypotheek als zzp’er

6 juni 2016 - De ongekende lage rentes en de aantrekkende woningmarkt en economie zorgt ervoor dat ook zzp’ers hun slag willen slaan op de woningmarkt. Maar is een hypotheek afsluiten als zzp’er wel zo gemakkelijk? Nee, maar onmogelijk is het ook niet.

Lees verder  |  4 reacties
De nieuwe Mercedes E-klasse Estate: stijlvoller maar even ruim

De nieuwe Mercedes E-klasse Estate: stijlvoller maar even ruim

5 juni 2016 - Mercedes-Benz presenteert de gloednieuwe E-klasse Estate. Die is weliswaar stijlvoller vormgegeven dan zijn voorganger, maar nog altijd een uitblinker als het op ruimte aankomt. Er kan maximaal 1.820 liter worden meegenomen. En dat in alle rust en comfort. Wie sportiviteit wenst, er is meteen ook een AMG E 43 mét 4Matic-vierwielaandrijving. Prettig tijdens de wintersport.

Lees verder  |  Reageer

Agile Transformatie: 40 procent sneller en twintig procent beter!

3 juni 2016 - Levert een Agile transformatie van een organisatie nu echt wat op? Een onlangs gepubliceerd Xebia Executive onderzoek, waar ruim 300 senior managers aan meewerkten, toont aan dat dit zeker het geval is. Specifiek ten aanzien van het ‘marktaandeel’ wordt er bij het uitvoeren van een Agile transformatie een gemiddelde versnelling van de time-to-market van nieuwe producten en services verwacht van ruim 40 procent.

Lees verder  |  Reageer

Transitievergoeding zorgt voor meer faillissementen

3 juni 2016 - De nieuwe verplichte transitievergoeding, zoals deze in de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)  door minister Asscher is ingevoerd, zorgt voor meer faillissementen dan nodig. Ondernemingen bij wie het water aan de lippen staat kunnen alleen tegen zeer hoge kosten mensen ontslaan om zo meer financiële armslag te krijgen.

Lees verder  |  Reageer

Nederland bovenaan lijst e-commerce

3 juni 2016 - De markt van de online verkoop wordt momenteel aangevoerd door zeer kleine ondernemingen uit de dienstensector, die gaandeweg meer concurrentie krijgen van bedrijven uit de industriële sector. Dat stelde Kompass Benelux vast na de publicatie van een recent onderzoek waarin Nederland bovenaan de lijst van internetverkoop eindigt.

Lees verder  |  Reageer
Audi heeft een nieuwe A5 en S5 Coupé

2 juni 2016 - Volgens velen is de Audi A5, en dan met name de Sportback, één van de fraaiste auto's van de afgelopen decennia. Wanneer die druk op je tekenschouders rust, kan de opvolger eigenlijk enkel tegenvallen. En toch heeft Audi van de gloednieuwe A5 weer een prachtige auto weten te maken.

Lees verder  |  Reageer
Voor vriend en vaderland: Mercedes-Benz G350d Professional

Voor vriend en vaderland: Mercedes-Benz G350d Professional

2 juni 2016 - Terwijl Land Rover de handdoek rond de oer-Defender in de ring heeft moeten gooien, dendert de 4x4-icoon van Mercedes-Benz nog vrolijk door. Sterker, als G350d Professional is 'ie juist weer heerlijk old school.

Lees verder  |  Reageer

Signalen voor de Non-Food blijven rood

2 juni 2016 - Ook al stijgt de omzet naar verwachting een à twee procent in 2016, toch blijven de vooruitzichten voor de retail (Non Food) negatief. Euler Hermes voorziet dit jaar nog enkele grote faillissementen. Mede door de opmars van e-tail die onverminderd doorzet, komen steeds meer winkelgebieden in de problemen.

Lees verder  |  Reageer

Klachten over telefonische bereikbaarheid van bedrijven massaal gedeeld

2 juni 2016 - Nederlanders houden van klagen wordt vaak gezegd. Dit bevestigt ook onafhankelijk onderzoek over de telefonische bereikbaarheid van bedrijven onder 1.044 consumenten. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Infopact. 79 procent van de Nederlanders blijkt klachten over de telefonische bereikbaarheid van bedrijven te delen met hun omgeving.

Lees verder  |  Reageer

Jonge zelfstandige zit niet te wachten op hiërarchie

1 juni 2016 - Jonge generaties zelfstandige professionals (zp’ers) gaan vaak als zp’er aan de slag om weg te blijven bij hiërarchische organisaties. 63 procent van de zp’ers van Generatie Y en Z geeft aan dit als grootste reden te hebben om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Lees verder  |  1 reactie

De praktijk van een Nederlandse start-up: zo gaat het eraan toe op de werkvloer

1 juni 2016 - Denktank van werkgevers en werknemers over de vloer bij vernieuwende start-ups als Peerby en Picnic.
Vorige week stond geheel in het teken van de start-up. Er werd veel gepraat over met name de cijfers achter de groei en ontwikkeling van start-ups.

Lees verder  |  Reageer

Kosten ziekteverzuim door interne conflicten inzichtelijk per organisatie

1 juni 2016 - Ziekteverzuim door onderlinge conflicten op het werk kost een organisatie van 250 voltijds medewerkers zo’n 30.748 per jaar. Dat is gemiddeld 3,3 procent van de totale kosten van het ziekteverzuim en zelfs 15,3 procent van de kosten voor ziekteverzuim waar een organisatie invloed op heeft.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti QX30 heeft prijskaartje

Infiniti QX30 heeft prijskaartje

31 mei 2016 - Zonder veel bombarie heeft Infiniti de QX30 bij haar dealers binnengereden. En daar hoort natuurlijk prijzen bij.

Lees verder  |  Reageer
Frisse neus voor BMW 3-serie GT

Frisse neus voor BMW 3-serie GT

31 mei 2016 - Een jaar na het opfrissen van de 3-serie Sedan is nu de praktisch ingestelde GT-uitvoering toe aan een facelift. Je moet er alleen wel twee keer voor kijken.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
311  312  313  314  ...  541