Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 april 2018

De vier basiseisen voor een goede koffiemachine op de zaak

Goede koffie is bijna een basis arbeidsvoorwaarde en ook nog eens een teken van gastvrijheid richting uw klanten en relaties. Een goede koffiemachine met lekkere koffie is daarom van wezenlijk belang voor uw bedrijfsvoering. Hier moet u op lettten bij de aanschaf van een nieuwe koffie-oplossing. Weet u al wat u zoekt? Vraag dan gratis 4 vrijblijvende offertes aan.

Lees verder »  Reageer »
10 april 2018

Vertrouwen Nederlandse exporteurs op hoogste niveau sinds crisis

Nederlandse exporteurs waren in de afgelopen tien jaar nog nooit zo optimistisch als nu. Het vertrouwen in het economische klimaat is in 2018 gestegen tot een 7,2. Hiermee bevindt het vertrouwen zich op het hoogste niveau sinds de crisis.

Lees verder »  Reageer »
10 april 2018

Wereldwijde toename kleinere overnames

Wereldwijd waren de marktprestaties van fusies en overnames in het eerste kwartaal van 2018 zwak. Dat blijkt uit de Quarterly Deal Performance Monitor (QDPM) van Willis Towers Watson.

Lees verder »  Reageer »
10 april 2018

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Eigenlijk had de gepeperde BMW M2 Competition nog eventjes onder de pet moeten blijven. Maar zoals zo vaak is het internet een nieuwkomer te snel af. Zelfs al heeft 'ie dik 400 pk.

Lees verder »  Reageer »
10 april 2018

Paniek! Er is een tekort aan alcantara

Het voelt een beetje aan als de achterzijde van een stuk leer. Toch gaat wel degelijk om een artificieel product. We doelen hiermee op de ietwat donzige aanvoelende stof, genaamd alcantara. Vooral fabrikanten van supercars zijn gecharmeerd van deze kunstmatige stof, maar nu is er een probleem. Alcantara Spa, het Italiaanse bedrijf dat als enige instaat voor de productie van het gelijknamige materiaal, kan de stijgende vraag niet bijbenen.

Lees verder »  Reageer »
9 april 2018

YouTube Channel Manager is beste zzp’er van Nederland

Britt van Smeerdijk (1992) is met haar bedrijf Booming Productions tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 7 april 2018 in Amersfoort uitgeroepen tot Freelancer of the Year 2018, ofwel beste zzp’er van Nederland.

Lees verder »  Reageer »
9 april 2018

Bedrijven hebben onvoldoende kennis voor toepassing blockchain

Nederlandse bedrijven willen graag starten met blockchain maar weten niet hoe en waar te beginnen, zo blijkt uit onderzoek Avanade. Een ruime meerderheid (60,2 procent) geeft zichzelf een onvoldoende voor de eigen kennis van blockchain en weet nog niet welke toepassingsmogelijkheden er zijn.

Lees verder »  Reageer »
9 april 2018

Stijging loonafspraken zet door

In maart zijn met een gemiddelde van 2,68 procent de hoogste loonafspraken gemaakt sinds het dieptepunt van de kredietcrisis, begin 2009. Met dit maandgemiddelde wordt ook de trend van oplopende cao-afspraken voortgezet.

Lees verder »  Reageer »
6 april 2018

Eerste jubileumeditie Dag van de ZZP’er uitverkocht

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor het grootste zzp-evenement van Nederland, de Dag van de ZZP’er op as. zaterdag 7 april te Amersfoort. Alle 2.000 kaarten zijn over de toonbank gegaan. Dat betekent dat de vijfde editie van het event de best bezochte editie ooit zal worden.

Lees verder »  Reageer »
6 april 2018

Werkgever verwacht groei personeelsbestand door automatisering

26 procent van de Nederlandse werkgevers verwacht een toename van het huidige personeelsbestand als gevolg van automatisering. Dit blijkt uit The Skills Revolution 2.0, een wereldwijd onderzoek van ManpowerGroup onder 19.718 werkgevers.

Lees verder »  Reageer »
6 april 2018

Overschot aan winkelruimte dreigt

De provincie Noord-Holland heeft onderzoek laten doen naar de toekomstige behoefte voor winkels in steden en dorpen. Belangrijke conclusie is dat de huidige plannen beter moeten aansluiten bij de toekomstige behoefte aan traditionele fysieke winkels, omdat er anders een overschot dreigt.

Lees verder »  Reageer »
6 april 2018

Bloedsnelle Alfa Romeo Giulia Coupé in de maak

Het is alweer veel te lang geleden dat Alfa Romeo een fraaie tweedeurs coupé in haar gamma had. In 2010 verliet de door velen geliefde GT immers het toneel en een directe opvolger bleef uit. Maar er gloort licht aan de horizon. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Britse magazine Autocar zullen de Italianen nog dit jaar het doek trekken van de Giulia Coupé.

Lees verder »  Reageer »
6 april 2018

Eerbetoon: Lotus Exige Cup 430 Type 25

Lotus moet het kleinste automerk met de grootste differentiatie aan modellen zijn. Zowat elke maand presenteren de Britten wel een nieuwe auto. Of beter gezegd een uitvoering gestoeld op een bestaand model. De Exige Cup 430 Type 25 is de laatste in die lijn. Maar o wat maakt ook dit eerbetoon aan de illustere Type 25 van weleer weer hebberig!

Lees verder »  Reageer »
5 april 2018

Mkb en grootbedrijf zijn optimistisch: de omzet groeit in 2018

Werkgevers binnen het mkb en de grootzakelijke markt zien 2018 positief in en verwachten een stijging in zowel het aantal medewerkers als de omzet. Het optimisme blijkt uit de Hr Marktmonitor waaraan werkgevers uit het mkb en grootbedrijf (totaal 2.195) en werknemers (2.336) meewerkten.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 361
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken