Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 februari 2018

Geliefde ontslaan is geen taboe voor veel ondernemers

Liefde en ondernemen gaan lang niet altijd onvoorwaardelijk samen; als het niet werkt, gaat de zaak vaak voor. Bij ruim een kwart (26 procent) van de ondernemers met een relatie helpt de geliefde mee in het bedrijf.

Lees verder »  Reageer »
16 februari 2018

Consument beëindigt relatie met bedrijf bij gebrek aan transparantie

81 procent van de Nederlanders doet geen zaken meer met een bedrijf als zij persoonlijke data gebruikt zonder medeweten van de consument. Dit blijkt uit onderzoek van SAP Hybris ‘The dating game’, onder 1.000 Nederlandse consumenten.

Lees verder »  Reageer »
15 februari 2018

Mannelijke ZZP’ers in de zorg in tien jaar tijd verviervoudigd

Mannen die in de zorgsector werken kiezen steeds vaker voor een carrière als ZZP’er. In tien jaar tijd is het aantal mannelijke ZZP’ers in de zorgsector met 290 procent toegenomen. Het aantal vrouwelijke ZZP’ers is in dezelfde periode met 65 procent toegenomen.

Lees verder »  Reageer »
15 februari 2018

Ransomware kost mkb 80 miljoen euro aan downtime

In de periode tussen 2016 en 2017 heeft ransomware het Europese midden- en kleinbedrijf 80 miljoen euro gekost aan downtime. Dat blijkt uit het ‘State of the Channel Ransomware Report’ van Datto.

Lees verder »  Reageer »
14 februari 2018

Zzp’er kiest voor gemak

De zzp’er stelt andere eisen aan zijn boekhoudprogramma dan een jaar geleden. Uit vorig onderzoek bleek dat zzp’er een automatische koppeling met de bank of KvK niet heel belangrijk vond (44,9 procent). Dit jaar was dat getal veel hoger (62,6 procent).

Lees verder »  Reageer »
14 februari 2018

Wat u als ondernemer over de energiemarkt moet weten

De zakelijke energiemarkt kon stukken transparanter vond Rob Leek, eigenaar van Minder.nl. Particulieren konden allang zelf online een scherp energiecontract aanvragen, maar voor ondernemers liep de digitalisering achter en verliep het proces vaak nog via een tussenpersoon.

Lees verder »  Reageer »
14 februari 2018

Facelift voor Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz is aan de lopende band nieuwe of gefacelifte modellen aan het presenteren. Na de A-klasse en CLS, de G-klasse en G 63 AMG is het nu de beurt aan de C-klasse. Maar goed dat Mercedes altijd veel standruimte reserveert op de Autosalon van Genève.

Lees verder »  Reageer »
14 februari 2018

BMW heeft (alweer) een nieuwe X4

Zelden was een carrière van een auto zo kort als dat van de vorige generatie BMW X4. Al na vier jaar moet die het veld ruimer voor deze compleet nieuwe X4. Maar nu loopt de Sports Activity Coupé wel wat langer in de pas met de vorig jaar gelanceerde X3 waarop 'ie is gebaseerd.

Lees verder »  Reageer »
14 februari 2018

Ferrari Portofino heeft een vanafprijs

Met de lente en hopelijk hogere tempraturen in het vooruitzicht heeft Ferrari de vanafprijs van de Portofino bekendgemaakt. Snel bestellen dus, wil je nog komende zomer flaneren.

Lees verder »  Reageer »
13 februari 2018

ZZP'ers en scheiden: zo zit het in elkaar

Twee belangrijke cijfers: enerzijds zijn er meer dan een miljoen ZZP’ers in Nederland, en anderzijds eindigt bijna 40 procent van de huwelijken in een echtscheiding.

Lees verder »  Reageer »
13 februari 2018

Occasionimport vult gebrekkig aanbod tweedehands auto’s

De import van tweedehands personenauto’s heeft afgelopen januari met 18.441 stuks het hoogste niveau ooit in de eerste maand van een jaar bereikt en lag bijna tien procent hoger dan in januari 2017.

Lees verder »  Reageer »
13 februari 2018

Terugkeer Toyota Supra officieel aangekondigd

Hoewel het al een paar jaar in de lucht hing, met dank aan een conceptcar en diverse spyshots, is het altijd fijn wanneer een merk de nabije komst van een nieuw model ook daadwerkelijk bevestigd. En dat heeft Toyota zonet gedaan rond een nieuwe Supra. In Genève gaat he doek er af!

Lees verder »  Reageer »
13 februari 2018

Range Rover Sport trotseert 'stairway to heaven'

Het is inmiddels traditie bij Jaguar-Land Rover: de lancering van een nieuw model extra in de verf zetten via een waanzinnige (publiciteit)stunt. En deze kamikaze-actie met de Range Rover Sport P400e zou weleens de spectaculairste tot dusver kunnen zijn.

Lees verder »  Reageer »
13 februari 2018

Nieuwe Mercedes G-klasse nu ook als G 63 AMG

Blije gezichten in het Midden-Oosten, in het bijzonder Dubai. Mercedes-Benz heeft de nieuwe G-klasse in AMG-uitmonstering voorgesteld, de '63'. En iets in ons zegt dat de eerste productiebulk nu al is uitverkocht en daarnaartoe zal worden verscheept.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 354
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs