Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 november 2017

Mkb-ondernemer stoeit met invullen vacatures

Ondernemend Nederland heeft moeite om geschikte kandidaten te vinden voor vacatures. Hierdoor blijven ondernemers zelf teveel nodig in de dagelijkse praktijk van hun bedrijf. Bovendien blijkt de huidige teambezetting in bedrijven niet optimaal; zeker één op de vier werknemers zou niet opnieuw worden aangenomen.

Lees verder »  Reageer »
22 november 2017

Ruim een derde van de start- en scale-ups flirt met beursgang

37 procent van de ondernemers met een start- of scale-up flirt met het idee om zijn bedrijf binnen een jaar op de beurs te brengen. Dit blijkt uit een onderzoek van Teamleader. 45 procent van deze ondernemers geeft aan dat zij zich het komende jaar daadwerkelijk gaan verloven met een beursgang.

Lees verder »  Reageer »
21 november 2017

Ondernemers nemen hun werk mee naar de slaapkamer

Ondernemers zijn lefgozers. Mensen die er niet voor schromen om in het diepe te springen en tegen de stroom in te zwemmen. Om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet, heeft MKB-Nederland de derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘de Dag van de Ondernemer’.

Lees verder »  Reageer »
21 november 2017

Dreigingsvoorspellingen voor 2018

Het komende jaar zal de wereld er getuige van zijn dat legitieme software wordt geïnfecteerd door groepen die zich richten op ruimere slachtofferprofielen en grotere regio’s, met het bijkomende verschijnsel dat dergelijke aanvallen moeilijker te herkennen én beperken zijn.

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Heineken zoekt koper Beer & Food - media

(ABM FN-Dow Jones) Heineken wil een koper vinden voor de Spaanse divisie Beer & Food. Dit meldde de Spaanse zakenkrant Expansión zondagavond op basis van bronnen.  Volgens Expansión heeft Heineken al eerste stappen gezet om een nieuwe eigenaar voor Beer & Food

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Grootaandeelhouder Brunel voor de rechter in Thailand - media

(ABM FN-Dow Jones) Oprichter en grootaandeelhouder Jan Brand van het beursgenoteerde detacheringsbedrijf Brunel moet op 7 november als verdachte voorkomen in een strafzaak voor de rechtbank van de Thaise districtshoofdstad Hua Hin. Dit meldde Het Financieele Dagblad maandag. Brand moet zich voor

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Welke sport past het beste bij uw beroep?

Stress door werkdruk, rugpijn of visuele vermoeidheid; typische klachten van professionals uit alle sectoren. Bovendien gaat 60 procent van de werkenden gebukt onder lichamelijke en geestelijke klachten, blijkt uit recent onderzoek van Interface.

Lees verder »  Reageer »
20 november 2017

Ondernemers krijgen te weinig waardering

Ruim een op de tien ondernemers (dertien procent) voelt zich onvoldoende gewaardeerd in zijn werk in vergelijking met collega-ondernemers. Zij zouden graag meer trouwe klanten zien, meer complimentjes van collega’s ontvangen en goede online recensies krijgen.

Lees verder »  Reageer »
17 november 2017

Nieuwe website? Werk aan uw vindbaarheid

Marketing is de afgelopen decennia door de opkomst van internet ingrijpend veranderd. Een van de meest belangrijke zaken nu is de online presentatie van uw bedrijf. Via dit kanaal wordt uw bedrijf immers door de meeste potentiële klanten gevonden nu.

Lees verder »  Reageer »
17 november 2017

Veiligheidsrisico's papieren data onderschat bij invoering AVG

Met de invoering van de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), met ingang van 25 mei volgend jaar, worden bedrijven verplicht nog zorgvuldiger om te gaan met persoonlijke gegevens.

Lees verder »  Reageer »
17 november 2017

Voilŗ†, dit is de nieuwe Tesla Roadster!

Mocht je je afvragen waarom er maar geen schot in de zaak van de Model 3 komt? Wel, hier een mogelijk antwoord daarop. Ondertussen was Tesla namelijk ook bezig met het ontwikkelen een nieuwe Roadster. Dit is 'm!

Lees verder »  Reageer »
16 november 2017

Europese ondernemers roepen Britse premier May op tot actie!

In een onderhoud met de Britse premier Theresa May hebben Europese ondernemersorganisaties, waaronder VNO-NCW en MKB-Nederland, benadrukt dat er snel meer duidelijkheid moet komen over de toekomstige handelsrelatie met het VK.

Lees verder »  Reageer »
16 november 2017

Winkelcentrum Brouwhorst wint titel ‘Schoonste Winkelgebied 2017’

Winkelcentrum Brouwhorst in Helmond heeft de landelijke verkiezing Schoonste Winkelgebied van Nederland gewonnen, een jaarlijks initiatief van NederlandSchoon. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Schoonste Winkelgebied van Nederland’ noemen.

Lees verder »  Reageer »
16 november 2017

Bevestigd: Lexus RX 450 krijgt derde zitrij

Dankzij spyshots hing het al in de lucht, maar nu is het ook bevestigd door Lexus. De RX 450h zal binnenkort te koop zijn met een derde zitrij. Op de LA Auto Show is de officiŽle onthulling.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 345
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 248.20 0.63 %
Stijgers Dalers
Value8 5.33  5.8 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 8.02  -3.3 %
Beter bed 14.53  -2.5 %
Meer beurs