Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

VNO-NCW, MKB en LTO lanceren groene ondernemerssite

4 oktober 2011 - VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland hebben gisteren de website OndernemendGroen.nl gelanceerd. Hierop laten zij onder meer de ontwikkelingen van de Groene Groei Deal en de projecten en prestaties van het bedrijfsleven zien.

De lancering viel samen met de ondertekening van de 'Groene Groei Deal' van de ondernemingsorganisaties, de Stichting Natuur & Milieu, Natuur en Milieufederaties, MVO-Nederland en de overheid. 

Groen en duurzaam ondernemerschap
De website toont de activiteiten van het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van groen en duurzaam ondernemerschap, in de volle breedte. De informatie is ingedeeld in negen hoofdsectoren, de Green Deal en meer dan 40 thema's, en illustreert hoe het bedrijfsleven op alle fronten actief is met duurzaamheid en groene groei. Ondernemend Groen functioneert niet alleen als informatiebron, maar ook als community van ondernemers in groen en duurzaamheid.

Doorsturen  |  2  |  Nieuwsbrief

Reacties

Melanie de Bruijn

4-06-2015 12:16  |  

Hopelijk draagt helpt dit initiatief de bewustwording in het Nederlandse bedrijfsleven bevorderen.

Jayson

25-08-2015 10:51  |  

Heel goed, zie het steeds vaker dat er gewerkt wordt aan duurzaamheid. Veel leuke plannen maar altijd gebrek aan motivatie als het erop aan komt

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.