Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Elf nominaties Herman Wijffels Innovatieprijs 2011

30 september 2011 - Rabobank heeft de nominaties voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2011 bekend gemaakt. De prijs heeft als doel ondernemers te helpen hun kansrijke duurzame innovaties te verwezenlijken. Juist in het huidige tijdsgewricht is het streven naar duurzame vernieuwing van groot belang.

Dit jaar zijn uit de bijna 500 inzendingen elf ondernemers geselecteerd. De prijs bestaat dit jaar tien jaar. De uitreiking is op 3 november tijdens een evenement over duurzame innovatie bij Rabobank Nederland in Utrecht. Bij de beoordeling is dit jaar meer nadruk gelegd op de impact van de vinding op de samenleving en de wereld.

Prijzen
De afgelopen maanden heeft een beoordelingscommissie zich gebogen over de ingediende innovaties. De innovaties zijn afkomstig uit verschillende sectoren. Een jury van deskundigen zal onder voorzitterschap van Rabobank bestuursvoorzitter Piet Moerland gaan uitmaken wie in november de hoofdprijs van 50.000 euro wint. Er is ook een tweede, derde en een aanmoedigingsprijs voor jong talent. Dit jaar is er voor het eerst een aparte publieksprijs. In totaal is 125.000 euro aan prijzengeld beschikbaar.
Op donderdag 3 november wordt bekend gemaakt welke nominaties een van de vijf prijzen in de wacht slepen.Voor de publieksprijs kan vanaf 17 oktober worden gestemd via facebook.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.