Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Malaysia Airlines serveert topwijnen en bubbels

27 september 2011 - Malaysia Airlines heeft begin september de selectie topwijnen en champagnelabels aan boord van haar First en Business Class vernieuwd. De nieuwe wijnen en champagnes worden geserveerd op internationale routes wereldwijd, waaronder aan boord van de dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Kuala Lumpur.

First Class passagiers kunnen kiezen uit een uitstekende lijst van rode, witte en port wijnen, zoals Dom Pérignon 2002 champagne, Chateau Léoville Poyferré Grand Cru rode Bordeaux en Frédéric Magnien Meursault witte Bourgogne, maar ook Taylor’s Port.
In de Business Class wordt een internationale selectie van champagne, witte Rieslings en Chardonnays, en een aantal rode wijnen uit de Oude & Nieuwe Wereld geserveerd.

Blinde wijnproeverij
De nieuwe selectie werd samengesteld door een panel van wijnexperts en vooraanstaande gasten door middel van een blinde wijnproeverij in februari. Tijdens de sessie werden 160 verschillende wijnen geproefd. Naast de smaak en kwaliteit werd ook rekening gehouden met een veranderende smaak op een hoogte van tien kilometer. 

Wijn Ambassadeur
Bepaalde bemanningsleden van Malaysia Airlines hebben een speciaal hiervoor ontwikkelde wijntraining gekregen, waarna ze met het behaalde certificaat tot Malaysia Airlines Wijn Ambassadeurs zijn benoemd. Malaysia Airlines heeft bovendien Dr. Ron Georgiou, een Master of Wine, aangesteld als hun wijnconsultant. Dr Ron is één van de 289 Masters of Wine wereldwijd en slechts één van de achttien Australische Masters of Wine. 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.