Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

15 september 2011 - Bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken, gaan de veiligheid verder vergroten. Dit moet leiden tot het voorkomen van incidenten zoals de brand in Moerdijk. VNO-NCW liet dit namens vier brancheorganisaties weten via Nos.nl.

Met het actieplan 'Veiligheid Voorop' zeggen de branches toe om de veiligheid te verbeteren aan de hand van tien actiepunten. Het uitgangspunt daarbij is dat een betere veiligheidscultuur zich niet alleen door wetgeving laat afdwingen. Het gaat om de houding en het gedrag van iedereen die in het bedrijf werkt.

Doorsturen  |  2  |  Nieuwsbrief

Reacties

bhv cursus

8-02-2012 10:48  |  

Bij bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen moet men sowieso meerdere BHV'ers in dienst hebben. Om goed te kunnen omgaan met gevaarlijke stoffen zal men daar echter nog extra veiligheidstrainingen voor moeten volgen.

BHVdirect

9-05-2012 07:48  |  

Bedrijven waarbij een verhoogd risico dus bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen zijn verplicht om BHV calamiteiten plan te hebben. Ook kunnen ze hun medewerkers een cursus laten volgen om veilig met gevaarlijke stoffen om te kunnen gaan. Dit verlaagt de kans op een ongeluk aanzienlijk.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.