Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

MKB wil loyaal en betrouwbaar management

29 augustus 2011 - Als het om haar management gaat, hechten mkb-ondernemers er de meeste waarde aan dat dit betrouwbaar en loyaal is. Ook advisering en kennis van financieel management vinden ze belangrijke eigenschappen van het managementteam.

Dat blijkt uit Brits onderzoek van Hiscox, zo weet Nuzakelijk. Volgens een psycholoog toont het belang dat ondernemers hechten aan betrouwbaarheid en loyaliteit dat bedrijven hun focus verleggen van korte termijn beloning naar een meer verstandige, ethische manier van bedrijfsvoering. 

Het perfecte team
Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat ondernemers van mening zijn dat creativiteit en besluitvaardigheid de twee kerneigenschappen zijn die een gewone medewerker een plaats in het management op kunnen leveren. Het perfecte managementteam tenslotte bestaat uit een mix van specialisaties, ervaring en persoonlijkheden, aldus de ondervraagden.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Pim

29-08-2011 09:43  |  

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.