Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
19 augustus 2011
 

 
 

Leaserijders kunnen vanaf nu een bijtellingalert instellen. Hiermee wordt u direct  geïnformeerd als er iets verandert in de bijtelling. Reden om het alert in te stellen is de nieuwe wetgeving die veel veranderingen met zich meebrengt.

Vereniging Auto Van De Zaak (VAVDZ) is initiatiefnemer. In de komende tijd wordt het opletten geblazen als u in een twintig of veertien procent bijtelling auto wilt blijven rijden. De nieuwe wetgeving heeft tot gevolg dat de hoogte van de bijtelling op hetzelfde type auto van een ander bouwjaar verschillend kan zijn. Verder worden de normen voor de kortingscategorieën jaarlijks aangepast en komt er een tijdslimiet aan de korting. 

Kilometeradministratie en andere opties
Als de bijtelling voor een auto verhoogd wordt, is het wellicht toch verstandig om een kilometeradministratie bij te gaan houden om zo onder de bijtelling uit te komen. In sommige gevallen kan het uitstellen of juist eerder uitkiezen van een nieuwe leaseauto flink in bijtelling schelen. Verder is het overnemen van een auto van een collega in plaats van een nieuwe bestellen in een aantal gevallen ineens ook erg aantrekkelijk geworden. 

Gratis installatie
Op de sitewww.bijtellingalert.nl kunt u gratis het bijtellingalert instellen. Iedere verandering die betrekking heeft op uw bijtelling wordt dan aan u gemeld middels een e-mail.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken