Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 juli 2011
 

Zakelijke dienstverleners verwachten meer omzet

 
 

Het aantal zakelijke dienstverleners dat verwachtte dat hun omzet in de komende drie maanden toe zal nemen, was in juli groter dan het aantal dat een afname voorzag. Dit maakt het CBS bekend via onder andere Blik op Nieuws.

Ook over hun toekomstige personeelssterkte waren de zakelijke dienstverleners in juli minder pessimistisch dan in juni. Het aantal ondernemers dat verwacht hun personeelsbestand in de komende drie maanden in te krimpen was nog wel iets groter dan het aantal dat een uitbreiding voorzag. 

Economisch klimaat

Net als in de voorgaande twee maanden was het aantal ondernemers dat dacht hun prijzen in de komende drie maanden te verhogen even groot als het aantal dat een prijsdaling voorzag. Over het economisch klimaat waren de zakelijke dienstverleners in juli iets minder optimistisch dan in juni.


Bron: Blik op Nieuws
 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs