Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 juli 2011
 

Zakelijke dienstverleners verwachten meer omzet

 
 

Het aantal zakelijke dienstverleners dat verwachtte dat hun omzet in de komende drie maanden toe zal nemen, was in juli groter dan het aantal dat een afname voorzag. Dit maakt het CBS bekend via onder andere Blik op Nieuws.

Ook over hun toekomstige personeelssterkte waren de zakelijke dienstverleners in juli minder pessimistisch dan in juni. Het aantal ondernemers dat verwacht hun personeelsbestand in de komende drie maanden in te krimpen was nog wel iets groter dan het aantal dat een uitbreiding voorzag. 

Economisch klimaat

Net als in de voorgaande twee maanden was het aantal ondernemers dat dacht hun prijzen in de komende drie maanden te verhogen even groot als het aantal dat een prijsdaling voorzag. Over het economisch klimaat waren de zakelijke dienstverleners in juli iets minder optimistisch dan in juni.


Bron: Blik op Nieuws
 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs