Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Uw compliment komt niet aan bij uw personeel!

13 juli 2011 - Ruim tweederde van de medewerkers geeft aan regelmatig complimenten te ontvangen, terwijl 88 procent van de werkgevers aangeeft deze regelmatig uit te delen aan werknemers. Niet alle complimenten komen dus aan! Dit blijkt uit online onderzoek van ISBW Opleiding en Training.

Uit het onderzoek blijkt tevens dat werknemers erkenning en waardering belangrijk vinden. 40 procent vindt dit zelfs zeer belangrijk; slechts 1,5 procent kan het niet schelen of u hen waardeert. Het online onderzoek laat ook zien dat driekwart van de werkgevers vindt dat zij werknemers voldoende motiveert en stimuleert. Bijna tweederde van de medewerkers is het daarmee eens. 

Meer complimenten gewenst
"Een meerderheid van de werknemers is tevreden over het aantal complimenten dat ze ontvangt," zegt Else Slegers, algemeen directeur van ISBW. "Toch vindt een derde het te weinig, terwijl maar twaalf procent van de werkgevers zelf vindt dat ze niet veel complimenten geven. Er is dus een verschil in perceptie. Ook op het gebied van erkenning en waardering zit een gat. Dit zou kunnen komen doordat werkgevers toch anders hun complimenten en waardering uiten dan de werknemers verwachten."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.