Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Smartphone biedt bouwmarkt interessante opties

8 juli 2011 - De smartphone lijkt een prima instrument voor in de marketingtoolbox van de bouwmarkt. Ruim een kwart van de bouwmarktbezoekers vindt discountapplicaties of online kortingscoupons interessante opties. Een vijfde vindt het interessant producten te scannen voor productinformatie. Ditzelfde geldt voor een online plattegrond om materialen te vinden.

Dit blijkt uit onderzoek van WoonKennis. Een vijfde vindt het interessant producten te scannen voor productinformatie. Gemiddeld zeventien procent vindt online plattegrond interessant om materialen mee te vinden. Een even groot deel heeft interesse in online stappenplan voor uit te voeren klus. Vooral consumenten die vaak de bouwmarkt bezoeken zijn bovendien geïnteresseerd in kortingscoupons of discountapps.
 
Interessante kansen
Ruim een kwart van de Nederlanders bezit een smartphone. Dit aantal groeit daarnaast ieder kwartaal sterk. In diverse sectoren wordt de smartphone inmiddels ingezet in de marketingmix. Een bekend voorbeeld is 'Appie' van supermarktketen Albert Heijn. Deze applicatie helpt klanten met hun boodschappenlijstje, wijst ze op aanbiedingen en vertelt zelfs de meest efficiënte route in de winkel. Ook voor bouwmarkten bieden mobiel internet en digitale informatie in theorie interessante kansen.

Doorsturen  |  2  |  Nieuwsbrief

Reacties

Henk de Waard

23-01-2014 14:33  |  

Ik heb ook een mobiele applicatie gelanceerd voor mijn restaurant. In deze app kan je gemakkelijk diverse recepten en voedingswaarden vinden zodat je altijd weet wat je eet!

Plattegrond

12-10-2019 13:27  |  

Zoveel van deze apps zijn er nog niet voor zover ik weet of werken niet al te best.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.