Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Noord-Holland topper in nieuwbouw woning markt

15 april 2011 - Het aantal aangemelde nieuwbouw woningen in Noord-Holland steeg in maart het hardst met +66 woningen. Het beschikbaarheidsquotum (de verhouding tussen de aangemelde- en beschikbare woningen) is hier gestegen met één procent naar 63 procent.

Overijssel heeft in maart de grootste daling van aangemelde woningen laten zien met een saldo van -143 woningen (4.742 aangemelde woningen). Gelderland en Flevoland hebben de gezondste verhoudingen als het gaat om de beschikbaarheid van woningen (53 procent en 56 procent) Limburg heeft de minst gezonde verhouding (72 procent). 

Nederland

Het totaal aantal nieuwbouw koop woningen dat bij Nieuwbouw.com is aangemeld in Nederland is per 1 april uitgekomen op 52.400 waarvan er zo'n 31.900 beschikbaar zijn. De verwachting is dat het aantal aangemelde en beschikbare woningen de eerste maanden verder zal dalen. Met name de 'oude projecten' ondervinden nog steeds ernstige verkoopvertragingen. De 'nieuwe aangemelde' projecten, veelal kleinere projecten, lopen over het algemeen vlot door.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.