Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Aantrekkende economie dwingt ondernemers tot het kiezen van de juiste groeistrategie

23 maart 2018 - Het bedrijfsleven groeit met gemiddeld 283 bedrijven per dag. Deze expansie zorgt voor steeds meer commerciële kansen, maar dwingt ondernemers tegelijkertijd tot het kiezen van de juiste groeistrategie.

Om het bedrijfsleven hierin van de juiste inzichten te voorzien introduceert Graydon in drie landen Graydon Market Information, een data-gedreven set oplossingen waarmee bedrijven ongeacht hun omvang een beroep kunnen doen op de kracht van Marketing Intelligence.
 
Meer kansen, meer concurrentie
Met de alsmaar groeiende economie nemen zowel de kansen als de concurrentie in het bedrijfsleven toe. Een effectieve en data-gedreven sales- en marketingstrategie wordt daarom steeds belangrijker om vooruit te blijven lopen in de markt. Gericht identificeren en lokaliseren van potentiële groei is daar een belangrijk onderdeel van. Om commerciële slagkracht te behouden is het eveneens essentieel dat ondernemingen hun klantendatabase up-to-date houden en verrijken. Met Graydon Market Information hebben bedrijven toegang tot informatie over ruim 11,5 miljoen bedrijven in zowel Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.
 
Nieuwe klanten binden
"Elke euro die een bedrijf besteedt om een nieuwe klant te vinden, kan maar één keer worden uitgegeven. Het is dus van belang om te weten of de investering die bedrijven maken om nieuwe klanten aan zich te binden, zich ook op termijn zal uitbetalen," zegt Mark Beekman, Managing Director van Graydon. Met behulp van de juiste data en inzichten kunnen bedrijven weloverwogen beslissingen maken. Zo kunnen ze zelf hun groei bepalen en op zoek gaan naar nieuwe zakelijke klanten op basis van bijvoorbeeld sector, bedrijfsactiviteiten, locatie, omvang, betaalgedrag en financiële gezondheid gericht en in één oogopslag worden geïdentificeerd. Beekman: "De klanten die bedrijven zo genereren zijn daarmee kwalitatiever waardoor ze een hogere conversie realiseren tegen lagere kosten."
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.